26

Odp: Obóz tetra(maj 4-16)

Sergiuszu, rewelacja! Obiecany skrypcik dotrze niebawem.

27

No dla mnie też rewelka.Tylko ciekawe jak się sprawdze w nowej roli big_smile

28

No cóż, nie będę Ci słodzić.
My obdarzamy Cię zaufaniem, Ty daj z siebie wszystko by go nie zawieźć smile.
Nie pękaj, tylko do roboty!

29

zaufaniem....to był cios poniżej pasa smile
I teraz wystarczy że coś małego pójdzie nie tak i zapadne sie ze wstydu pod ziemie,i bynajmnie nie żartuje teraz.
Ale obiecuje dać z Siebie wszystko(byle by mnie Dominik nie bił)

30

Sergiuszku ładnie ładnie - szybko "zdradziłeś" nasz klub Spała w Październiku
Przez Tobą spore wyzwanie, trzymam więc kciuki za powodzenie  i Twój występ w roli współprowadzącego smile

Ps. Niezła fotka, szkoda tylko że nie widać Twoich czarujących oczek;)

31

i oto chodzilo z tymi oczkami bo za dużo mejli i info na gg dostawałem od zakochanych dziewczyn i innych fanek...a października wcale nie zdradzilem...tylko tam juz nikt nie pisze big_smile

32

ja wiem.Dominik my jedziemy tylko we dwoje i 20 uczestników.Damy rade, a co big_smile
Jak nie my to kto?? I normalnie już się nie moge doczekać...bo to już za tydzeń:D

33

Sergiusz nas dwóch i 20 uczestników spoko damy rade juz z gorszymi problemami sobie radzilem. Do obozu zostal tydzien a ja wiecznie gdzies poza domem  spoko

34

Sergiuszu, jeden chodzący na obozie tetra to chyba w zupełności wystarczy.
W życiu najważniejsze są nowe wyzwania.
Ja obiecuję dowiezć sprzęt
Pozdrawiam

35

nie no przyznam się że dostałem cynk i będzie też Piotruś Soworka więc jest nas dwoje.
Raf a może masz ochote poprowadzić serwis?? wink

36

Chłopie jaki serwis!?!
Na obozach tetra nie jest potrzebny serwis!
Ja juz kiedyś prowadzilem oboz bez serwisu i bylo OK.

37

ja juz siedzialem na kiblu 3 godz,bo kaleka, nie moglem sie zwlec,tak ze serwis musi byc,chociasz jedna osoba

38

Ale wyznania intymne smile

39

Sarna no to bede ja...bedziemy na sygnalka smile

40

No dobrze.Nikt tu nie zagląda.ja dam znać może z obozu z raportem.
Bo przed nami długi weekend to trzeba się ruszyć gdzieś.
Ja mykam do Starachowic zrobić porządek z Constarem.A tak serio na wesele...niestety nie moje big_smile

41

Sergiusz, a osoby towarzyszącej nie potrzebujesz? Chętnie potańczyłabym na jakimś weselu smile

42

hmm,Olu a więc już mi dosztukowali osobę towarzyszącą czyli panią towarzyszke.Świadkową, bo ja jestem świadkiem pana młodego.
esz mnie kurcze wkręcili w ten bigos. smile

43

No chyba jakoś to przeżyję. Płakać w każdym razie napewno nie będę smile Może ktoś inny mnie zaprosi...
A Tobie życzę powodzenia. Panią świadkową nigdy nie byłam, świadkiem tym bardziej, ale zapewniam, że czeka Cię poważne zadanie

44

Pozdrawiam wszystkich, którzy będą na tetra obozie. Ja też tam się pojawie, więc do zobaczenia.

45

Do Kaśki:-) A czy moze sie wybierasz do Zielonki na oboz lipcowy??To ja Aska - od ciasteczek wieczornych....hihi

46

Hej Asieńka :-). Już odliczam dni do obozów w Zielonce. Będe na lipcowym i sierpniowym. A co, też planujesz przyjechać? pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia. pa pa
p.s. te ciasteczka to musimy koniecznie ograniczyć ;-)

47

No no juz sie doczekac nie moge...i spac po nocach tez...tylko mysle o tym tetra obozie i mysle....az strach sie bac....

48

o,widze ze coś się ruszyło..a nie było mnie tylko długi weekend.....

49

Witam wszystkich. Też wybieram się do Spały, to będzie mój pierwszy obóz. Ech najbardziej martwi mnie toaleta tongue Ale z tego co widzę ludzie wracają stamtąd żywi big_smile

50

Ludzie! Jutro zaczynacie obóz! A gadacie i gadacie, wyspać się i od jutra do roboty!!!
Wiara forumowa czeka na raporty jak tam jest.