Temat: ośrodki z basenem
Witam
Chciabym uzyskać informacje o ośrodkach rehabilitacyjnych z basenem (krytym lub otwartym). Interesują mnie ośrodki glównie na trerenie woj. śląskiego ( inne również).
Pozdrawiam
j_s
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » ośrodki z basenem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Chciabym uzyskać informacje o ośrodkach rehabilitacyjnych z basenem (krytym lub otwartym). Interesują mnie ośrodki glównie na trerenie woj. śląskiego ( inne również).
Pozdrawiam
j_s
zapraszam do jaworzna:))niestety nie ma tam zadnego osrodka rehabilitacyjnego ale na wlasna reke mozesz przyjechac:))a jezeli chcesz do osrodka to basen jest w reptach slaskich,ale z tego co wiem nie wpuszczaja na niego osob na wozkach(to bylo kiedys moze cos sie zmienilo pod tym wzgledem ale nie sadze:)
Z tego co wiem to na śląsku działają nurki, to chyba z basenem nie ma problemu.
Ośrodek rehabilitacyjny jest w Konstancinie i osoby na wózkach mogą z niego kożystać po uzyskaniu zgody urologa.
Ośrodek rech.z basenem jest w Reptach Sl. , i w Goczalkowicach Zdrój w sanatorium Gwarek.Bylem w obydwu i polecam.
W Reptach byłem dwa razy i niewidziałem żeby jakiś "kulawy" był na basenie!
Chyba że nastąpiły jakieś pozytywne zmiany.
Chyba nastąpily,w karzdym razie ja i inni kulawi moczyliśmy tam jajka.
W Chorzowie Batorym na Kaliny jest nowy basen miejski.Z tego co wiem to odbywają się tam nawet zajęcia dla ON,chyba Startu.Zadzwoń:2468333.To kompleks sportowy z basenem.Jest tam,albo była,jakaś rehabilitacja,ale zupełnie osobno,a nie jako wspólny ośrodek.Jedno wiem na pewno,widziałam tam osoby na wózkach.
Pozdrawiam.Zosia
Choć Stróże nie są na Śląsku (tylko woj. małopolskie), ale ośrodek tamtejszy posiada basen i nie tylko... Byłem tam, polecam!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » ośrodki z basenem
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji