Temat: Kilka pytań na temat sportu

Witajcie smile Mam do Was ogromną prośbę, jestem studentką III roku Pedagogiki, o specjalizacji: Edukacja osób niepełnosprawnych i logopedia. Przygotowuję pracę licencjacka dotyczącą aktywności sportowej osób niepełnosprawnych. Poniższa ankieta jest całkowicie anonimowa, udzielone odpowiedzi posłużą mi wyłącznie do napisania pracy. Zwracam się z prośbą o szczere odpowiedzi, które pozwolą mi na zebranie niezbędnych informacji.
Pytań nie ma dużo, dla Was to chwila a dla mnie bardzo dużo! Kto może proszę o wypełnienie, będę wdzięczna.

Ankieta: http://www.ankietka.pl/ankieta/151849/aktywnosc-sportowa-osob-niepelnosprawnych.html

2 Ostatnio edytowany przez trawler724s (2014-06-10 12:38:58)

Odp: Kilka pytań na temat sportu

Nie ma problemu, zrobione smile

3

zrobione smile

4

Witam. Przekażę innym też- może jeszcze się przydadzą odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

5

A ilu z Was ćwiczy na siłowni? Albo uprawia fitness, squash? Oczywiście w ramach możliwości ruchowych.

6

Zrobione! Mam nadzieje, że pomogłam big_smile
Pozdrawiam serdecznie smile

7

Z przyjemnością wypełniłam ankietę.

8

Ja zawsze uprawiam bardzo dużo sportu i z tego powodu naprawdę jestem bardzo zadowolony.Takim jestem człowiekiem.

9

Marysiana napisał/a:

Z przyjemnością wypełniłam ankietę.

Mi coś nie działa.

10

kilka razy w tygodniu staram się uprawiać sport, zwiększa to endorfiny i przez nie jestem bardziej szczęśliwa smile

11

Okej, a jak wygląda sprawa z takim squashem, orientujecie się w tym sporcie? Myślę by kupić buty chłopakowi ze strony https://www.squashtime.pl/buty-meskie-c-2.html i zachęcić go tym do wybrania się do pobliskiego klubu by razem się poruszać bo ponoć każdy ruch to zdrowie, co myślicie?

12

Squash jest super! Wymaga sporo wysiłku, ale ile przy tym jest zabawy! Polecam.

BLIK to nowoczesna metoda płatności online w Polsce.  Opłaty zaczynają się od 1 PLN. Ułatw przelewy pieniężne! blikopzuid.com