1

Temat: Niestety szukam adwokata jastrzębie-zdrój

Ostatnio moje życiowe sprawy nie układają się zbyt dobrze dowiedziałem się że moja żona z którą jestem już około 5 lat ma mnie dość i nic dla niej nie znaczę. W takim razie postanowiłem że za wszelką cenę muszę zachować dzieci dla siebie i mieszkanie. Sprawa rozwodowa zbliża się wielkimi krokami po prostu mam już dość życia z tym potworem codziennie słysze to samo jestem do niczego i tak dalej ile można. Miarka się przebrała mam zamiar wziąć wszystko co będę mógł od niej i mam ją gdzieś. Mieszkam w Jastrzębiu Zdrój kogo w tej okolicy moglibyście mi polecić jeżeli chodzi o adwokata który wywalczy razem ze mną jak najwięcej i opracuje rzetelną strategię działania.

2

Odp: Niestety szukam adwokata jastrzębie-zdrój

Często wina leży po obu stronach to nie jest tak żeto wszystko wina żony i koniec to tak nie działa. Nigdy w żadnym związku który się rozpadł nigdy wina nie leżała po jednej stronie to jest rzadkość i teraz pytanie czy napewno jesteś tego świadomy że taka walka o jak najwięcej będzie bardzo dużo kosztowała twoje zdrowie. Które już i tak pewnie masz nadwyrężone przez brak porozumienia z żonką. Niestety jeżeli nie widzisz innej drogi no to musisz walczyć.

Tak się mówi że wina leży po obu stronach ale ja się z tym nie zgodzę miałem podobną sytuację. Tylko ja akurat nie mogłem porozumieć się ze swoją siostrą która nie chciała podzielić się po równo spadkiem po naszej kochanej mamie, wtedy korzystałam z usług adwokackich Pana Patryka Riedel i byłam bardzo zadowolona po mimo smutku który odczuwam do dzisiaj to wywalczyłam dzięki strategi bardzo dużo w naszej sprawie i mogę powiedzieć że działałam ile się dało razem z Panem Patrykiem. Muszę przyznać że byłam pod wrażeniem jak podchodzi do sprawy potrafi zrozumieć jak czuję się osoba w takiej sytuacji wspólnie osiągaliśmy nasz cel i wywalczyliśmy odpowiedni spadek mimo że dalej nie rozmawiam z moją siostrą noo ale takie jest życie.

4

No ale niestety w dalszym ciągu wina leży po obu stronach poprostu niemogłaś się porozumieć w sprawie spadku ze swoją siostrą. Takie jest życie sad Dobrze że poradziłeś sobie chociaż z tą sprawą  i wywalczyłeś co twoje. Pewnie pan Patryk również przy tym miał swój olbrzymi udział.

5

A w jaki sposób mógłbym skontaktować się z Panem Patrykiem i zobaczyć jego ofertę ?

6 Ostatnio edytowany przez NeonowyWieśniak (2018-08-24 16:17:48)

Posiada on swoją witrynę internetową dzięki której możesz się bez problemu skontaktować oraz zobaczyć porady prawne ale także jego usługę którą pełni w tego typu sprawach sądowych proszę bardzo https://www.adwokat-riedel.pl/

7

Świetnie dzisiaj przeglądnę tą stronę i postaram umówić się na spotkanie oraz opracować strategię działania w naszej sprawie. Dzięki za pomoc. O dalszym rozwoju sprawy dam znać później.

8

Mam to samo szukam również adwokata Ale w Świeciu.

9

Ja od siebie polecę ciekawy artykuł https://lokalizm.pl/jak-wybrac-dobrego- … wskich-gor, może nie poleca on konkretnego adwokata z waszych okolic, ale pomoże w ocenie kompetencji adwokata i wydaje mi się, że ten artykuł może się wam przydać.

10

Może jeszcze warto udać się na terapię małżeńską? smile

11

Ja także szukam jakiejś dobrej kancelarii prawnej. Mam problem z firmą ubezpieczniową, nie chcą mi wypłacić odszkodowania po zalaniu. Dobrze ze chociaż firma https://wyciek.eu spisała się na medal i idealnie osuszyła mieszkanie. Są niezwykle dokładni i działają ekspresowo.