Temat: Ile kosztuje wstawienie implantów zębowych?

W ubiegłym tygodniu stomatolog w wyniku paradontozy wyrwał mi 3 zęby. Były to dwie dwójki i jedna trójka. Zastanawiam się nad wstawieniem implantów zębowych. Jaki może być ich koszt oraz czy możecie polecić kogoś w Krakowie od tego typu zabiegów?

2

Odp: Ile kosztuje wstawienie implantów zębowych?

Musisz sie na początku skonsultować z lekarzem. Nie jest to niewielki koszt ale w obecnym momencie nie ma lepszej metody na odzyskanie uzębienia. Proponuję skonsultować się w tej klinice: http://www.klinikaimplantologii.pl . Klinika w Krakowie na Miłkowskiego. Może nie jest to najtańsze miejsce ale pracują tam uznani specjaliści. Proponuję na początku zająć się swoją paradontozą. Skoro straciłeś już ponad 3 zęby to trzeba zadbać abyś nie stracił wszystkich.

3

Dokładnie tak jak mówi mój poprzednik, najpierw trzeba wyleczyć zęby przed wstawieniem. Wydaje mi się, że w Twoim przypadku najlepszy będzie most. Dentystą nie jestem, ale zawsze można się dopytać. Jeśli nie będziesz zadowolony z poprzedniej propozycji spróbuj skorzystać z implanty Bielsko Biała w Rodentica http://rodentica.pl/. Tam się zajmują takimi przypadkami jak twoje. Być może faktycznie wystarczą implanty, a to jest dużo wygodniejsze.

4

Wstawiałem sobie 2 zęby i zaplacilem za 1 800zl

5 Ostatnio edytowany przez iwona17 (2017-09-17 16:34:47)

W Warszawie mają dobre ceny w  White Dental Clinic . Gabinety bardzo nowoczesne i leczenie bardzo kompleksowe. Mają ogromne doświadczenie i wykonują swoją pracę bardzo dobrze. Nie ma gabinetu z lepszymi opiniami.

6

Bardzo drogie, nawet do 10 tys z tego co słyszałem !

7

Ta wiadomość została rozpoznana jako spam i oczekuje na weryfikację przez moderatora.

8

Zęby to duży wydatek, ale lepiej zapłacić i wyglądać dobrze niz chodzic szczerbatym nie ? smile (BEz obrazy to zart)

9

Ja za implant z koroną w Łodzi płaciłem 1700 zł. Gabinet Fabjańscy.

10

Cena za wstawienie implantów zębowych uzależniona jest m.in. od wielkości miasta. W dużym mieście wszystko jest droższe, to i usługi dentystyczne muszą być droższe. Według moich doświadczeń jest to nawet 30%.

11

implanty to jakieś 2500 zł za sztukę plus ryzyko że się nie przyjmie... szkoda kasy chyba

12

Ta wiadomość została rozpoznana jako spam i oczekuje na weryfikację przez moderatora.

13

Czyli lepsza szuflada?