1

Temat: Fotografie z Igrzysk AR

Trochę fotografii z Igrzysk możecie zobaczyć na stronie www.iar0spala02004.friko.pl
Życzę miłego oglądania wink

2

Odp: Fotografie z Igrzysk AR

hmm u mnie pod tym http://www.iar0spala02004.friko.pl/ adresem nic nie ma

3

trzeba się uzbroić w cierpliwość ... u mnie też nie chciała "wskoczyć", ale już działa ... bez zarzutów ... a fotki są świetne, gorąco polecam ... Ci co tam byli mają co wspominać a pozostałym proponuję chociaż popatrzeć ... naprawdę świetnie się wszyscy bawiliśmy   wink

4

Wiem, że stronka nie zawsze się otwiera, ale to nie moja wina. Niestety czasami trzeba próbować po 2-3 razy.

5

Polecam cierpliwie posciągać pliki fotkowe i wtedy oglądać do bółu smile

6

Bądżcie cierpliwi a zostanie wam to wynagrodzone

7

... zdjęciami smile
Miłego oglądania!

8 Ostatnio edytowany przez Joanna Czajko (2004-12-10 14:43:57)

Pierwsze fotki z Igrzysk już się ukazały ... nadszedł czas abym pokazała swoje dzieło ... wielkie DZIĘKUJĘ dla tego kto mi w tym pomógł ... miłego oglądania i jeszcze milszych "wspominek" ... a to już adresik   http://www.zmotka.za.pl/igrzyska_ar/   pozdrowionka  wink

9

Zajęłam się tylko oglądaniem, wspominki pozostawiając tym, którzy byli.
Pozdrawiam smile

10

Ci co byli rzeczywiście mają co wspominać ... ale dzięki tym fotkom Ci których z nami nie było mogą chociaż częściowo zobaczyć jak się bawiliśmy i w ogóle ... a może następnym razem też się pojawią na Igrzyskach po tym co tu zobaczą ...

11

mam jeszcze jedną ważną informacyjkę ... jeśli ktoś chciałby jakieś zdjęcia to spokojnie i bez krępacji niech śle do mnie @ a ja postaram się jak najszybciej przesłać zamówionko ... pozdrawiam

12

Joanna Czajko napisał/a:

Ci co byli rzeczywiście mają co wspominać ... ale dzięki tym fotkom Ci których z nami nie było mogą chociaż częściowo zobaczyć jak się bawiliśmy i w ogóle ... a może następnym razem też się pojawią na Igrzyskach po tym co tu zobaczą ...

Fotki sa najlepsza reklama smile

13

a to moje 2 szybkie fotki...
1. www.iglos.neostrada.pl/img/japudzian.jpg ,
2. www.iglos.neostrada.pl/img/japudzian2.jpg
p.s. troche kwadratowe ale to efekt 5min w ps

14

Kowal, trochę spuchłeś, to teraz podaj termin swoich występów na Mistrzostwach Strong Manów wink

15

na oficjalne fotki trzeba bedzie troche poczekac bo trzeba przejzec 3000 zdjec... troche czasochlonne smile)

ale czesc z nich napewno pojawi sie na stronce

16

witam wszystkich!!!!!!!  Asiu czy mogłabyś mi przesłać jakieś fajne fotki na mój @ ?  wink

17

Kowal napisał/a:

2. www.iglos.neostrada.pl/img/japudzian2.jpg
p.s. troche kwadratowe ale to efekt 5min w ps

A kto to, ten obok Sergiusza? wink

18

Z twarzy wygląda na kogoś, kto spuchł od siedzenia przy kompie wink

19

hehehe ;p

20

Dlatego wydal mi sie taki znajomy wink

21

Ojej....z takim brzydalem nie robiłem sobie zdjęcia:))))
No ładnie..jeszcze tylko moją głowe tam wkleić i będe miał przerośniętego brata bliźniaka.

22

Jak widać robiłeś... tongue

23

to jest skandla nie znalazlem siebie na zadnym zdjeciu:)

24

Ludzie błagam popakujcie te swoje fantastyczne zdjęcia, żeby można je było sobie ściągnąć. Przeglądanie pojedyńczo tej masy zdjęć jest nie do zrobienia (przynajmniej na moim sprzęcie). Z góry dziękuje.