Temat: prawo jazdy 2010?
Czy myślicie, że w tym roku także będzie można zdawać na prawo jazdy w Miętnem? Słyszałam pogłoski, że to już nie możliwe..kalendarium puste i nie wiadomo co z terminami...wie ktoś z was coś na ten temat?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Archiwum » Kursy prawa jazdy » prawo jazdy 2010?
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Czy myślicie, że w tym roku także będzie można zdawać na prawo jazdy w Miętnem? Słyszałam pogłoski, że to już nie możliwe..kalendarium puste i nie wiadomo co z terminami...wie ktoś z was coś na ten temat?
W tym roku już niema kursów Prawa Jazdy i kursów Komputerowych w Miętnem,chyba że się coś zmieni ale puki co niema-proponuje do CKR Konstancin na prawko tylko tam trzeba mieć dofinansowanie z MOPS-u lub PFRON-u.
kursy prawa jazdy organizuje też SSI START POZNAN. http://www.start.org.pl/programy.php
piszcie do nich i dowiadujcie sie
Kurcze trzeba zrobic te prawo jazdy bo z roku na rok drożej.
witam,
dla osób mieszkających w zachodniopomorskim, w szczecinie jedna szkoła robi za DARMO kurs na prawko dla osób niepełnosprawnych, i dla głuchoniemych.
można wejść na ich stronę i poczytać sobie o tym kursie www.zprawemjazdylatwiej.pl
witam,
dla osób mieszkających w zachodniopomorskim, w szczecinie jedna szkoła robi za DARMO kurs na prawko dla osób niepełnosprawnych, i dla głuchoniemych.
można wejść na ich stronę i poczytać sobie o tym kursie www.zprawemjazdylatwiej.pl
Owszem robią tylko jest kilka ważnych warunków bez których nie można przystąpić do tego programu.
Ogólnie jeśli chodzi o tą szkołę to gorąco polecam, robiłem jeszcze kiedy nie było tego programu i naprawdę świetnie uczą - zdałem za pierwszym razem
jeśli interesują Was możliwośći zdobycia prawka to zapraszam do serwisu www.on-prawojazdy.pl , jest tam największy wykaz ośrodków szkolących Osoby Niepełnosprawne i na bieżąco przeze mnie uaktualniany
I got some information they are:
Obtaining a driving licence as of 2010 requires having held a learners permit for 6 months and completing a combined practical and theory driving test, which covers driving, road safety and a minor amount of mechanical knowledge of a car.
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Archiwum » Kursy prawa jazdy » prawo jazdy 2010?
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji