Temat: małe pytanie
Cześć jestem studentką 3 roku fizjoterapii i chciałam się zorientować czy jest możliwość pojechania na obóz dla osób niepełnosprawnych jako wolontariusz? Jeżeli ktoś ma jakieś informacje czekam na odpowiedź pozdrawia żeberka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » małe pytanie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć jestem studentką 3 roku fizjoterapii i chciałam się zorientować czy jest możliwość pojechania na obóz dla osób niepełnosprawnych jako wolontariusz? Jeżeli ktoś ma jakieś informacje czekam na odpowiedź pozdrawia żeberka
Jasne że jest
dzwoń:
http://www.far.org.pl/kontakt.html
a najlepiej skontaktuj się ze swoim biurem regionalnym... oni Ci dokładnie powiedzą co i jak
no tak..prawdę gada
a zapomnieliście o sesji zdjęciowej, CV i karta zdrowia na mój i Tomka adres
hehe a tą sesję życzysz sobie w stroju kąpielowym czy wieczorowym :PP .. Dzięki za info . A znacie może kogoś z Łodzi kto może mi pomóc to wszystko załatwić??
tylko i wyłacznie TOPLES i niezmaco
kurcze zaczyna mi się to wszystko podobać od wczoraj jestem uczestniczką forum a już się uśmiałam no no
ale to nie jest nic śmiesznego
karta szczepień jak najbardziej wymagana
jasne ale po prostu jestem mile zaskoczona po 2 lata temu na podobnym forum zapytałam o to samo i do dnia dzisiejszego nie dostałam odpowiedzi a u was jeden dzień i wszystko mam to co mnie interesowało. Poświęciłam trochę czasu i poczytałam wasze forum i jestem zaskoczona atmosferą jaka tu panuje pełna kultura wszyscy mili i pomocni po prostu pozazdrościć jakich znajomości
. Jestem tylko jeszcze jednego ciekawa jak jest na tych obozach, czego się uczycie?
Na obozach ?? wszystkiego co jest potrzebne w życiu na 4 kółkach...dosłownie pełen przekrój, ale to musisz pojechać, zobaczyć, jednocześnie sama na pewno dużo się nauczysz i dowiesz
żeberka, nie radze jechac ;P ja to bym sie bała tych dwóch co chcą Twe CV i Toples
A tak poważnie to co napisał Tomik to w wielkim skrócie. Od siebie mogę dodać tyle że byłam na 3 obozach niedługo będe na 4, jak nie jade chociaż na jeden w roku to jestem "chora" tak tęsknie i sama sobie zazdarszczam takich wspaniałych znajomości jakie na nich zawarłam, znajomości które się utrzymują do teraz
Pozdrawiam
Wąski - i nie strasz koleżanki:P jeszcze zdążysz ja rozbawić albo wkurzyć ;P
Bardz Ci dziękujemy Jadziu za moralne wsparcie...Partia ci tego nie zapomni !!
i nie strasz koleżanki Wąskim !! ... bo to bardzo grzeczny i miły chłopiec
Łodź to:
Monika Mazur
e-mail: lodzkie@far.org.pl
tel: 509 447 072
oraz :
http://www.far.org.pl/lodzkie.html
zeberka:)
atmosfera na obozie jest bardzo ważna,ale najważniejsi sa uczestnicy da których tam jedziemy:)))dlatego od lat praktykowane jest by przed obozem pojawic sie w regionie na zajęciach-sorzystaj z namiarów podanych przez Tomika-zobaczyc jak i co,z kim pracujemyy i ile to wymaga wysiłku.Na obozie lekko nie jest...
A potem tak ja Jadzia pisze pokochasz nas miłoscią dozgonną i nie bedziesz mogła bez nas żyć:)))))UWAGA-FAR wciąga ludzi:))))))))))))
A co się tyczy cv,szczepień,zdjęć itp może Wąski i Tomik rozeslaliby swoje-CV mniej wiecej znam,ale szczepień aktualnych dawno nie widziałam;););):)zdjęcie-wystarczy do połowy;))))))
do miłego
o którą połowe Ci chodzi góre czy dół ?? , bo nie będe wysyłał pare razy
!!
szczepienia też mam w miare aktualne
Suha, zastanów się nad odpowiedzią... ;p bo nie wiem czy chcesz te "piękne buziulki" oglądać... ja bym na Twoim miejscu chyba wybrała zdjęcie dolnej połowy ciała ale od kolan w dół
O nie !!.. ja swoich muskularnych łydek nie będę fotogafował
ja robiłem w zeszłym tygodniu okresowe badania w medycynie pracy więc podeślę Ci wyniki...
mocz mam słomkowy wiec nie wiem czy to dobrze czy źle
Pani doktor powiedziała że wszystko w porządku tylko mam jęzor niewyparzony ale nic mi na to nie przepisała
zdjęcie wyślę od połowy w dół czyli sam wózek , ale to samo znajdziesz na stronie GTMa
Jadźka nie przesadzaj z tą znajomością - nie odzywasz się miesiącami a tu jakąs popelinę siejesz że utrzymujesz do teraz te znajomości
dzięki za wszystkie rady i po świętach na pewno się wybiorę do siedziby FAR-u w Łodzi, mam tylko taką małą nadzieję, że uda mi się pojechać z Wami na taki obóz. O waszej działalności słyszałam od mojego wykładowcy który zajmuję się rugby na wózkach pewnie ktoś z was go zna:P i jego opowieści o tym co robicie czego się uczycie skłoniła mnie do napisania i zarejestrowania się tu:D. Powiedział,że dużo mogę się od was nauczyć co z pewnością jest prawdą. Jeszcze raz dzięki za rady i wesołych i spokojnych świąt życzę :*:*
zaraz rozplenili...
mogę w ogóle nie pisać
dąs !!
Cóż Mariszka nikt nie obiecywał że będzie lekko !! ...ale na terapie grupową nie musiałaś chyba uczęszczać po Cetniewie ??
Gdzie opisywałaś swoje traumatyczne przeżycia jak to poznałaś mnie ??
nie nie ja jestem z Łodzi ale studiuje w Kaliszu (małe oderwanie od rodziców i poznanie życia studenckiego:P )a moim wykładowcą jest Łukasz Sz. Dlatego szukam kogoś z Łodzi co mógłby mi pomóc
A co do sesji zdjęciowej i CV musisz chyba jeszcze trochę poczekać :PP
jakbym był panną paryżanką to bym focha strzelił
a prawdziwi mężczyźni się dąsają
jak Komar trafił do mojej celi 9 lat temu to nie podejrzewałem że tak odmieni moje życie
ja dzięki niemu do Kościoła zacząłem chodzić
Tomek o piekle opowiadał mi tak jakby się tam urodził
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » małe pytanie
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji