Temat: małe pytanie

Cześć jestem studentką 3 roku fizjoterapii i chciałam się zorientować czy jest możliwość pojechania na obóz dla osób niepełnosprawnych jako wolontariusz? Jeżeli ktoś ma jakieś informacje czekam na odpowiedź pozdrawia żeberka big_smile

2

Odp: małe pytanie

Jasne że jest smile
dzwoń:
http://www.far.org.pl/kontakt.html

3

a najlepiej skontaktuj się ze swoim biurem regionalnym... oni Ci dokładnie powiedzą co i jak smile

4

no tak..prawdę gada wink

5 Ostatnio edytowany przez waskimir (2011-12-21 16:09:57)

a zapomnieliście o sesji zdjęciowej, CV i karta zdrowia na mój i Tomka adres big_smile

6

hehe a tą sesję życzysz sobie w stroju kąpielowym czy wieczorowym :PP .. Dzięki za info big_smile. A znacie może kogoś z Łodzi kto może mi pomóc to wszystko załatwić??

7

tylko i wyłacznie TOPLES big_smile i niezmaco wink

8

kurcze zaczyna mi się to wszystko podobać od wczoraj jestem uczestniczką forum a już się uśmiałam big_smile no no

9

ale to nie jest nic śmiesznego smile
karta szczepień jak najbardziej wymagana

10

jasne big_smile ale po prostu jestem mile zaskoczona po 2 lata temu na podobnym forum zapytałam o to samo i do dnia dzisiejszego nie dostałam odpowiedzi a u was jeden dzień i wszystko mam to co mnie interesowało. Poświęciłam trochę czasu i poczytałam wasze forum i jestem zaskoczona atmosferą jaka tu panuje pełna kultura wszyscy mili i pomocni po prostu pozazdrościć jakich znajomości big_smile. Jestem tylko jeszcze jednego ciekawa jak jest na tych obozach, czego się uczycie?

11

Na obozach ?? wszystkiego co jest potrzebne w życiu na 4 kółkach...dosłownie pełen przekrój, ale to musisz pojechać, zobaczyć, jednocześnie sama na pewno dużo się nauczysz i dowiesz smile

żeberka, nie radze jechac ;P ja to bym sie bała tych dwóch co chcą Twe CV i Toples tongue
A tak poważnie to co napisał Tomik to w wielkim skrócie. Od siebie mogę dodać tyle że byłam na 3 obozach niedługo będe na 4, jak nie jade chociaż na jeden w roku to jestem "chora" tak tęsknie i sama sobie zazdarszczam takich wspaniałych znajomości jakie na nich zawarłam, znajomości które się utrzymują do teraz smile

Pozdrawiam

Wąski - i nie strasz koleżanki:P jeszcze zdążysz ja rozbawić albo wkurzyć ;P

14 Ostatnio edytowany przez Tomik (2011-12-21 19:41:55)

Bardz Ci dziękujemy Jadziu za moralne wsparcie...Partia ci tego nie zapomni big_smile !!
i nie strasz koleżanki Wąskim !! ... bo to bardzo grzeczny i miły chłopiec big_smile

Łodź to:
Monika Mazur
e-mail:  lodzkie@far.org.pl
tel: 509 447 072
oraz :
http://www.far.org.pl/lodzkie.html

15

zeberka:)
atmosfera na obozie jest bardzo ważna,ale najważniejsi sa uczestnicy da których tam jedziemy:)))dlatego od lat praktykowane jest by przed obozem pojawic sie w regionie na zajęciach-sorzystaj z namiarów podanych przez Tomika-zobaczyc jak i co,z kim pracujemyy i ile to wymaga wysiłku.Na obozie lekko nie jest...
A potem tak ja Jadzia pisze pokochasz nas miłoscią dozgonną i nie bedziesz mogła bez nas żyć:)))))UWAGA-FAR wciąga ludzi:))))))))))))
A co się tyczy cv,szczepień,zdjęć itp może Wąski i Tomik rozeslaliby swoje-CV mniej wiecej znam,ale szczepień aktualnych dawno nie widziałam;););):)zdjęcie-wystarczy do połowy;))))))
do miłego

16

o którą połowe Ci chodzi góre czy dół ?? smile, bo nie będe wysyłał pare razy big_smile !!
szczepienia też mam w miare aktualne smile

17

Suha, zastanów się nad odpowiedzią... ;p bo nie wiem czy chcesz te "piękne buziulki" oglądać... ja bym na Twoim miejscu chyba wybrała zdjęcie dolnej połowy ciała wink ale od kolan w dół wink

18

O nie !!.. ja swoich muskularnych łydek nie będę fotogafował smilewink

19 Ostatnio edytowany przez waskimir (2011-12-22 09:53:34)

ja robiłem w zeszłym tygodniu okresowe badania w medycynie pracy więc podeślę Ci wyniki...
mocz mam słomkowy wiec nie wiem czy to dobrze czy źle big_smile
Pani doktor powiedziała że wszystko w porządku tylko mam jęzor niewyparzony ale nic mi na to nie przepisała sad
zdjęcie wyślę od połowy w dół czyli sam wózek , ale to samo znajdziesz na stronie GTMa wink
Jadźka nie przesadzaj z tą znajomością - nie odzywasz się miesiącami a tu jakąs popelinę siejesz że utrzymujesz do teraz te znajomości smile

20

dzięki za wszystkie rady i po świętach na pewno się wybiorę do siedziby FAR-u w Łodzi, mam tylko taką małą nadzieję, że uda mi się pojechać z Wami na taki obóz. O  waszej działalności słyszałam od mojego wykładowcy który zajmuję się rugby na wózkach pewnie ktoś z was go zna:P i jego opowieści o tym co robicie czego się uczycie skłoniła mnie do napisania i zarejestrowania się tu:D. Powiedział,że dużo mogę się od was nauczyć co z pewnością jest prawdą. Jeszcze raz dzięki za rady i wesołych i spokojnych świąt życzę big_smile :*:*

21

zaraz rozplenili...
mogę w ogóle nie pisać tongue
dąs !!

22 Ostatnio edytowany przez Tomik (2011-12-22 11:06:26)

Cóż Mariszka nikt nie obiecywał że będzie lekko !! ...ale na terapie grupową nie musiałaś chyba uczęszczać po Cetniewie ?? big_smile
Gdzie opisywałaś swoje traumatyczne przeżycia jak to poznałaś mnie smile ??

23

nie nie ja jestem z Łodzi ale studiuje w Kaliszu (małe oderwanie od rodziców i poznanie życia studenckiego:P )a moim wykładowcą jest Łukasz Sz. Dlatego szukam kogoś z Łodzi co mógłby mi pomóc big_smile

24

A co do sesji zdjęciowej i CV musisz chyba jeszcze trochę poczekać :PP

25

jakbym był panną paryżanką to bym focha strzelił wink
a prawdziwi mężczyźni się dąsają big_smile

jak Komar trafił do mojej celi 9 lat temu to nie podejrzewałem że tak odmieni moje życie smile
ja dzięki niemu do Kościoła zacząłem chodzić wink
Tomek o piekle opowiadał mi tak jakby się tam urodził big_smile