Temat: Igrzyska w Spale
Cześć. Chciałąbym też przyjechać do Spały. Czy będę mogłabrać udział w zawodach?Jestem po obozie w Spale z tego roku i chętnie bym tam przyjechała.Czy trzeba się zapisać ?i gdzie Pozdrawiam. Anula
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Igrzyska w Spale
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć. Chciałąbym też przyjechać do Spały. Czy będę mogłabrać udział w zawodach?Jestem po obozie w Spale z tego roku i chętnie bym tam przyjechała.Czy trzeba się zapisać ?i gdzie Pozdrawiam. Anula
Hey Anula !!!
W tej sprawie powinnaś najlepiej zadzwonić do Fundacji, tam Ci udzielą konkretnych informacji na ten temat.
Pozdrawiam i być może do zobaczenia w Spale ...
Asia
A masz zamiar tam Asiu być???
To do zobaczenia....ja sie stawiam do gotowości:))
ależ oczywiście, że tam będę ...
już nie mogę się doczekać
pozdrowionka
Sergiusz !!! masz transport ???
No właśnie Radku pytałem w kilku postach wcześniej.Jak masz wolne miejsce to moge sie zabrać.:))
OK ale ja w Spale chcę być o 8 może 9 rano wiec wczesna pobudka cię czeka
No dobra:)
Jakoś to przeżyje..hehehe
wyślij mi na maila twoją komórkę to zadzwonie 1. września to się umówimy
Kurcze....kabel od netu jest za wązki i nie moge wepchnąc do niego telefonu:)
Będe czekac na twój telefon.Ale fajnie!!
Cześć all ) piszę w bardzo nietypoooooowej sprawie czy moglibyście mi powiedzieć kiedy dokładnie odbędą sie zwody wrześniowe w spale?????
wpłaciłam już pieniążki ale nie pamiętam erminu a z tego co wiem z Olsztyna a właśnie z tego miasta jestem nikt nie jedzie.
thx za pomoc pozdrowionka Kasia
Igrzyska AR odbędą się 2-4.09.2004 ... pozdrawiam i do zobaczenia
Czekamy w Spale
Anula, cieszę się razem z Asią, że udało Ci się pozałatwiać wszystkie formalności związane z wyjazdem, tak więc będziemy się widzieć w Spale.
Podziwiam determinację Twoją i Twojej mamy.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Niestety nie mogłam być w Spale nad czym bardzo ubolewam, ale może ktoś z Was wie czy któraś z telewizorni przygotowuje jakąś relacje z igrzysk w Spale czy cokolwiek? Jeśli tak to proszę o info. Z góry dzięki. Serdecznie pozdrawiam.
W poniedziałkowej warszawskiej Wyborczej jest mała wzmianka o Igrzyskach w Spale oraz jedno zdjęcie z naszymi wspaniałymi męskimi łucznikami (trochę szkoda, że tak mało). W telewizorni nie natrafiliśmy niestety na relację, a wiem że coś tam kręcili.
Może ktoś z Was ma lepsze info
Pozdrawiam
czesc,
Telewizor byl tylko przez okolo dwie godziny ostatniego dnia. Nie mial zadnej nalepki, wiec nie wiem skad byl, ale sadzac po rozmiarach kamery musial byc zawodowcem ;-). Nie sadze, zeby mogla sie z tego urodzic jakas relacja, najwyzej krotka zajawka.
Moze pocieszajace bedzie to, ze mialem wielka przyjemnosc skrecic wiekszosc wydarzen i powoli rozpoczynam prace nad zmontowaniem krotkiego klipu z Igrzysk. Niestety jestem pelnym amatorem, do tego dosyc mocno zajetym pracowniczo i lubiacym w weekendy swieze powietrze, wiec poki jeszcze lato - robota nad filmikami posuwa mi sie dosyc wolno. Realnie sadze, ze bedzie gotowy zima. Cierpliwosci...
pzdr
arek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Igrzyska w Spale
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji