Odp: grudzień Spała - nurkowy
Wanda już pojechała rano do Cżestochowy, umówiła się z Basią że razem z Wilkiem w trójkę przyjadą.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » grudzień Spała - nurkowy
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wanda już pojechała rano do Cżestochowy, umówiła się z Basią że razem z Wilkiem w trójkę przyjadą.
My też się pakujemy.
No i Rafi te wozki rugbowe wezcie ze soba.
A potwierdzam wersje Radka o 15 wyjazd Czestochowy tak ze w Spale okolo 17 bedziemy.
Radek pomoczysz sie w wannie, tez fajna zabawa
Wilku. w wannie to ja sie nie moczę. wole to robić na basenie
tam jest więcej wody a ja nie lubię się rozdrabniać
I juz jestesmy po obozie.
Bylo super. nie wiedzialem ze to takie fajne, a na wodach otwartych to dopiero bedzie jazda. juz nie moge sie doczekac.
A i potopilem wszystkie pchly
Wielka Dzięki dla Wszystkich, było miło i do zobaczenia głębiej.
Potwierdzam
Wszyscy ukończyli część basenową kursu HSA i są na dobrej drodze do uzyskania patentu nurkowego.
Pozdrowienia
Dzisiaj wracam do Spaly.
Czekam, reszta chyba też, na fotki. A co niech zazdroszczą.
No tak, fotki musza byc. czekamy z niecierpliwoscia.
Musicie poczekać do przyszlego tygodnia.
Wlaśnie jadę do Spały.
Witam wszystkich uczestnikow i nie tez witam. Doszedlem do siebie ale jeszcze mnie gardlo boli. Troszke polezalem po tym obozie ale ja cie sune bylo warto. Bylem juz na stacjonarnych kursach ale to nie do konca to samo. Insrukrtorzy jacy byli kto byl wie byli w p... . Co do uczestnikow i kadry byli jeszcze bardziej w p... . Nigdy sie tak nie wybawilem na inprezie zakonczeniowej na ktorej bylo o dziwo bardzo grzecznie. Dziekuje za tance. (komu) hmmmm
To fakt imprezka sie udala choc byly tylko cztery dziewczyny(ale im bylo dobrze, tak mniemam). W niedziele podczas kapieli patrze na swoje kolana i ups, a to skad? aaaaaa ciagnione bylo, hahaha. Fajna jazda pozdrowionka, specjalne dla striptizerow
He he he.
Witam, ja też już doszłam do siebie, chociaz oczka miałam dość długo w pięknym czerwonym kolorze (pani doktor stwierdziła "reakcja alergiczna") i zmęczona byłam niesamowicie, bo trochę tego moczenia w wodzie jednak było. Ale warto było, teraz już tylko trzeba powalczyć o urlop w lipcu i jazda do Chorwacji.
Wilku!!!
Nie liczy się ilość lecz jakość.=
Już jest "przyszły tydzień". Poproszę o zdjęcia.
Alez Basiu, ja nigdy nie twierdzilem inaczej. w pelni popieram.
Wilczku spróbowałbyś nie poprzeć :-)
Basia ma rację liczy się zdecydowanie jakość!!! Striptiz na imprezce był świetny, choć trochę mało pikantny :-) prawda dziewczny?
Mam nadzieję, że spotkamy się wszyscy w lipcu w słonecznej Chorwacji na nurach i będzie jeszcze fajniej jak na obozie, który i tak był fajowski.
Przyłączam się do prośby o zdjęcia, bo na imprezce tylko rzuciłam na nie okiem.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!
Właśnie wróciłem z Konstancina gdzie jest piękny basen i jako ciekawostke chciałbym powiedzieć że robią tam wszystko żeby tylko zniechęcić "kulawych" do kożystania z niego !!!
Nie zabrania się oczywiście oficjalnie kożystania z basenu, ale trzeba zrobić badania u lekarza urologa (mnie się nie udało doczekać na takie badania przez 1,5 miesiąca !!!).
A podobno to ośrodek dla niepełnosprawnych.
Po wielu trudach zdjęcia już są!
Na stronie głównej więcej inormacji.
Po wielu trudach zdjęcia już są!
Na stronie głównej więcej inormacji.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » grudzień Spała - nurkowy
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji