51

Odp: grudzień Spała - nurkowy

Wanda już pojechała rano do Cżestochowy, umówiła się z Basią że razem z Wilkiem w trójkę przyjadą.

52

My też się pakujemy.

53

No i Rafi te wozki rugbowe wezcie ze soba.
A potwierdzam wersje Radka o 15 wyjazd Czestochowy tak ze w Spale okolo 17 bedziemy.
Radek pomoczysz sie w wannie, tez fajna zabawa big_smile

54

Wilku. w wannie to ja sie nie moczę. wole to robić na basenie smile
tam jest więcej wody a ja nie lubię się rozdrabniać smile

55

I juz jestesmy po obozie.
Bylo super. nie wiedzialem ze to takie fajne, a na wodach otwartych to dopiero bedzie jazda. juz nie moge sie doczekac.
A i potopilem wszystkie pchly smile

56

Wielka Dzięki dla Wszystkich, było miło i do zobaczenia głębiej.

57

Potwierdzam
Wszyscy ukończyli część basenową kursu HSA i są na dobrej drodze do uzyskania patentu nurkowego.
Pozdrowienia
Dzisiaj wracam do Spaly.

58

Czekam, reszta chyba też, na fotki. A co niech zazdroszczą.

59

No tak, fotki musza byc. czekamy z niecierpliwoscia.

60

Musicie poczekać do przyszlego tygodnia.
Wlaśnie jadę do Spały.

61

Witam wszystkich uczestnikow i nie tez witam. Doszedlem do siebie ale jeszcze mnie gardlo boli. Troszke polezalem po tym obozie ale ja cie sune bylo warto. Bylem juz na stacjonarnych kursach ale to nie do konca to samo. Insrukrtorzy jacy byli kto byl wie byli w p... . Co do uczestnikow i kadry byli jeszcze bardziej w p... . Nigdy sie tak nie wybawilem na inprezie zakonczeniowej na ktorej bylo o dziwo bardzo grzecznie. Dziekuje za tance. (komu) hmmmm

62

To fakt imprezka sie udala choc byly tylko cztery dziewczyny(ale im bylo dobrze, tak mniemam). W niedziele podczas kapieli patrze na swoje kolana i ups, a to skad? aaaaaa ciagnione bylo, hahaha. Fajna jazda pozdrowionka, specjalne dla striptizerow big_smile

63

He he he.

64

Witam, ja też już doszłam do siebie, chociaz oczka miałam dość długo w pięknym czerwonym kolorze (pani doktor stwierdziła "reakcja alergiczna") i zmęczona byłam niesamowicie, bo trochę tego moczenia w wodzie jednak było. Ale warto było, teraz już tylko trzeba powalczyć o urlop w lipcu i jazda do Chorwacji.

65 Ostatnio edytowany przez Baśka (2004-12-20 07:52:55)

Wilku!!!
Nie liczy się ilość lecz jakość.= wink

66

Już jest "przyszły tydzień". Poproszę o zdjęcia. smile

67

Alez Basiu, ja nigdy nie twierdzilem inaczej. w pelni popieram.

68

Wilczku spróbowałbyś nie poprzeć :-)
Basia ma rację liczy się zdecydowanie jakość!!! Striptiz na imprezce był świetny, choć trochę mało pikantny :-) prawda dziewczny?
Mam nadzieję, że spotkamy się wszyscy w lipcu w słonecznej Chorwacji na nurach i będzie jeszcze fajniej jak na obozie, który i tak był fajowski.
Przyłączam się do prośby o zdjęcia, bo na imprezce tylko rzuciłam na nie okiem.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!

69 Ostatnio edytowany przez JuroS (2004-12-20 23:47:16)

Właśnie wróciłem z Konstancina gdzie jest piękny basen i jako ciekawostke chciałbym powiedzieć że robią tam wszystko żeby tylko zniechęcić "kulawych" do kożystania z niego !!!
Nie zabrania się oczywiście oficjalnie kożystania z basenu, ale trzeba zrobić badania u lekarza urologa (mnie się nie udało doczekać na takie badania przez 1,5 miesiąca !!!).
A podobno to ośrodek dla niepełnosprawnych.

70

Po wielu trudach zdjęcia już są!
Na stronie głównej więcej inormacji.

71

Po wielu trudach zdjęcia już są!
Na stronie głównej więcej inormacji.