Odp: listopad Spała
Marzenko.Wpisałam sobie Twój GG i na pewno się spikniemy na łączach.Witam Cię również całą i zdrową!!!Odsypiaj też za mnie jeśli możesz,bo mnie praca nie oszczędza i muszę raniutko wstawać.Ale jak zawsze bylo warto!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » listopad Spała
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Marzenko.Wpisałam sobie Twój GG i na pewno się spikniemy na łączach.Witam Cię również całą i zdrową!!!Odsypiaj też za mnie jeśli możesz,bo mnie praca nie oszczędza i muszę raniutko wstawać.Ale jak zawsze bylo warto!
Hej Zosiu pomarańczowy łosiu!Odeśpie za ciebie co do mniutki a co do porannego wstawania to weszło mi w krew i chce czy nie budzę się o 7!Taki pozytywny nawyk ze Spały:D
Pozdrawiam i uciekam w objęcia Morfeusza mojego najlepszego niezawodnego przyjaciela:roolleyes:
buziaki
WITAM, ja już odespałem Spałe ale zato bolą mnie jeszcze niektóre mięśnie. Ten obóz to najprzyjemniejsza rzecz jaka przytrafiła mi się w tym roku. Byłem na takim obozie pierwszy raz a już myśle jak załapać się na drugi rok. Kadra SUPER, ale z kąd wytrzasneli takie fajne dziewczyny do serwisu łącznie z szefową. Szkoda że nie jestem troche młodszy. Broda, jesteś moim idolem. Wilku, chyba zapisze się na rugby. POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH. OPUBLIKUJCIE JAKIEŚ ZDJĘCIA. MOJE GG.2674294
„Małolepszy” przypomniał starą prawdę: „od Kranza miłego słowa nie usłyszysz”. Ale jednak tu musze złamać tą regułę i powiedzieć że obóz był Super, a to zasługa zarówno kadry (chodzącej i na kółkach) jak i uczestników - bo my tworzyliśmy ten obóz. Wielkie dzięki !!! Mija 3 dzień aklimatyzacji po obozie i wracania do „normalnego” życia, udało mi się go już odespać, ale nadal brakuje mi panującej na nim atmosfery i tworzącej jej osób, ale najbardziej brakuje mi „urodzinowej niespodzianki”, która czekała na mnie wieczorem w pokoju.
Trzeba było ją (niespodziankę) zabrać ze sobą...
A tak poza tym..... To też mam problem z powrotem do "normalnego" bytu. Siedzę w pracy, ale zamiast robić cos pożytecznego zaglądam co chwilę na forum
Ten obóz to najprzyjemniejsza rzecz jaka przytrafiła mi się w tym roku. Byłem na takim obozie pierwszy raz a już myśle jak załapać się na drugi rok. Kadra SUPER, ale z kąd wytrzasneli takie fajne dziewczyny do serwisu łącznie z szefową. Szkoda że nie jestem troche młodszy. Broda, jesteś moim idolem. Wilku, chyba zapisze się na rugby.
Kadra! Ile Was kosztowało, żeby uczestnicy takie rzeczy pisali??????????
Przecież nikt z własnej nieprzymuszonej woli by Tak nie pisał
...ale najbardziej brakuje mi „urodzinowej niespodzianki”, która czekała na mnie wieczorem w pokoju.
Krzysiu, a kubeczek, który odzyskaliśmy i uroczyści Ci wręczyliśmy przydał się???
Mam nadzieję, że dowiozłeś go w całości do domu i teraz stoi w najbardziej reprezentacyjnym miejscu
Pozdrowienia dla wszystkich obozowiczów!
Witam wszystkich listopadowych obozowiczów! Powtrót do rzeczywistości był naprawdę brutalny. W poniedziałek nikt nie budził i po dwutygodniowej nieobecności w pracy zaspałem ok. 30 min.
Krzysiek mam nadzieję, że dzieki Poczcie Polskiej twój telefon dotrze w całości. Szkoda, że nie widziałeś naszego zdziwienia jak zaczął dzwonić gdzieś pod siedzeniem samochodu.
Pozdrowienia dla całej kadry i uczestników!
Marek- Coś dzwoni...To pewnie twój...
Ja - EEE ja nie mam takiego sygnału. To twój.
Marek - Nieee, ale coś dzwoni...
Ja - O kurcze, To telefon Krzyśka dzwoni...Zostawił....
Konsternacja + (piiiiiiiiiiii)
Leżał sobie pomiędzy przednimi siedzeniami....i se dzwonił, a było to akurat na moście w Toruniu....
...a wszystko zaczelo się od kubka. No wlasnie czy ktos nie wie gdzie jest moj granatowy kubek Nautici? Zniknela również jego styropianowa wersja z dziurawym dnem. A najbardziej ubolewam nad brakiem „urodzinowej niespodzianki”. Czy ma ktoś do niej numer telefonu?
A dla grajacych w mafie – pamietajcie zabijcie Gosie!!!
Witajcie wszyscy!!!
Krzysiu patrząc jak ubolewasz nad brakiem swojej "urodzinowej zabaweczki " chciałam się już ugiąć i podać Ci jej numer telefonu.W końcu to ja brutalnie i stanowczo wyrwałam ją z Twoich objęć.Zmieniłam jednak zdanie gdy zobaczyłam,że ty nadal próbujesz wbić mi nóż w plecy........mafia rządzi zabijmy kranza.....
W jakie plecy? Prosto w klate i to 14 razy!!!
czemu 14 razy?Nie wystarczy raz a porzadnie!
Witam. Koniec laby, pochwaliłem się w domu że nauczyłem się ubierać i mam teraz przerąbane. Krzysiu coś ty wyrabiał w urodziny? Szkoda że musiałem iść spać. POZDROWIONKA.
Mirku, ciesz się, że Ci rodzina ogólnokondycyjnych nie robi
Ha ha ha, dobrze że nie robią ale nawet jakby robili to i tak nie byliby lepsi od Brody.
Dziewczyny, normalnie za Wami tęsknie !!!!!!!!!!!!!
Juz wkrotce ukaza sie zdjecia z obozu - jeszcze troche cierpliwosci i bedzie szansa obejrzec w dzialaniu kadre, uczestnikow obozu i szkolenia personelu medycznego. Jest co ogladac - zareczam . . .
Potwierdzam prawdziwosc informacji AS. Postaram sie jutro to zrobic i umieszcze tu linka.
No wlasnie czy ktos nie wie gdzie jest moj granatowy kubek Nautici? Zniknela również jego styropianowa wersja z dziurawym dnem.
No to ktoś ma na prawdę przechlapane... Za to, że zgubiłeś nawet replikę, nad którą tyle pracowaliśmy (a zwłaszcza nad tą ukrytą dziurą w dnie) dobrego słowa od nas nie usłyszysz.
Mam rację Ela?!?!
Pażdziernik pozdrawia listopad
No, nieźle się u Was działo;), poczekamy jeszcze troszkę na rozwój sytuacji
pewnie niejednego sie jeszcze dowiemy
Krzysiu wsztystkiego najlpeszego z okazji urodzinek ( ja tez listopadowa)
Gosi Ty taka groźna co oni Ci tam zrobil!!!!!! Nóz w plecy i .......
Co tam sie DZIAŁOOOOOO
Taki tam zwykły obóz był...
Hej Marek! ja również miałam problemy ze wstawaniem:)ogólnie na pierwsze wykłady w tym tyg nie chodziłam! Teraz powoli wracam do normy i odrabiania zaległości! Pozdrawiam wszystkich! ale i tak sądzę że KKranz jest mafią:)))
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » listopad Spała
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji