Odp: dzieciaki
A jesli "boski Tomek" to popracujcie nad Nim. Opowiedzcie co tu sie dzieje. Chyba Go zranili na jakims forum albo wrodzona niesmialosc nie pozwala Mu sie zarejestrowac.
Tak wiec do dziela dziewczyny - trzymam kciuki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » dzieciaki
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A jesli "boski Tomek" to popracujcie nad Nim. Opowiedzcie co tu sie dzieje. Chyba Go zranili na jakims forum albo wrodzona niesmialosc nie pozwala Mu sie zarejestrowac.
Tak wiec do dziela dziewczyny - trzymam kciuki
Aniu! Przeciez wiesz, że WSZYSTKIE nasze wyjazdy mają coś wspólnego z dziecmi! Pozdrowionek nigdy dość i nigdy nie czuję się do nich zobowiązana, ale masz rację - na ogólnym też się pojawię.
ufff...
dzieki...
latwo nie bylo...
do zobaczenia w innym zakladeczkach (tez oczywiscie)
polecam wszystkie dzialy
Ale Aniu! On już skończył 18 lat! to też już nie ten dział No i...nie rozmawiajmy o nieobecnych... A co do wojaży, to ja np. wyjeżdżam zupełnie prywatnie i wcale nie do Męża
i bardzo bym prosiła już zostawić ten temat. Z góry dziękuję
I jeśli mówimy w tym miejscu o kawce, to na pewno o Ince, bo ona jest dla dzieci
Witam fszystkich!!!(sie zarejestrowałem dopiero) Do zobaczenia na Stegnach.
Basiu dzięki i będę pozdrawiał.
Pozdrawiam Przas....- Piastuneczko ja również dziękuję no i mam nadzieję że nie pierwszy i nie ostatni raz
Chochelko nawet nie wiesz jak mnie wciągnął ten temat myślę,że o mnie nie zapomnicie pozdrawiam
PS. na tą kawę to też bym się chętnie załapał;),ewentualnie zapraszam do siebie:):)
Ślę specjalne pozdrowienia dla Piastunki
Widzę, że humor jak zwykle dopisuje
Tak trzymaj i do zobaczenia wkrótce
No, ja myślę Gekoniku, że ja Cię w końcu zobaczę na stegnacvh! Już dość wolnego! Tylko pamiętaj, że termin się zmienił na soboty! Buziaki duże
Jareczku, trzymaj z dziećmi, trzymaj! Na Igrzyskach sprawdzimy jak się nauczyły dopingować na obozach Myślę, że kilku "małych" dopingujących już sobie zyskałeś
Tyle, że oni też spodziewaja się dopingu...
oczywiście Basiu, w końcu wychowaliśmy je na własnej krwawicy
chociaż był to mój pierwszy dziecięcy ale jakoś przeżyłem no i dzieciaki też
ale bylo miło co nie??!! hehe
nie narzekaj
wcale nie narzekam Bracie, było super!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!! na OBOZY DIECIĘCE
i o to chodzi, i o to chodzi Jarku...
JA POPIERAM!!!!!!!!! I naturalnie ZAPRASZAM
i o to chodzi, i o to chodzi Bracie...
Wiam wszystkich!
To skuteczny sposób Aniu aby mnie "pobudzic" do działania, wystarczy o mnie wspomniec i już jestem.
Doskonale wiem co sie u Was dzieje , mamo chwilowej odległości staram sie być na bieząco.
Przyłączam sie do gremium wychwalające obozy dzieciece, jest bosko,ale...........................!
A więc do zobaczenia dzieciaki w Spale, te malutkie i te calkiem duże też. Bo jak ktoś mądry kiedys powiedział wszyscy jesteśmy dziećmi.
ja też popieram i o to chodzi
i czekam na zaproszenie
Czołem!!
jak tam było w Krakowie?? mam nadzieję,że pozdrowienia dla Piotrka i p. Zofii zostały przekazane??
bo jak nie to rozliczymy się w Spale droga Basiu
odliczam dni do igrzysk
a czy Gosia będzie w Spale?? stęskniłem się za jej uśmiechem
pozdrawiam
Bracie Szymonie - wyjazd do Krakowa udał się niezmiernie... jesli chodzi o sprawy merytoryczne: widziałyśmy Piotrka (będzie na Igrzyskach!) i jego rodzinkę, udało się też odwiedzić Madzię i jej Mamę...
o obecności mojego uśmiechu na Igrzyskach boję się mówić, bo nie jest to merytoryczne, ale szybko szepnę, że będzie
Też się cieszę, że znów będę mógł zobaczyć Twój uśmiech Pistunko. Do zobaczenia w Spale buziaki
A propos naszych dzieciaków, a może już młodzieży. Zdjęcie naszego znajomego Andrzeja K. wraz z bratem będzie umieszczone na integracyjnej karcie kredytowej. To zdjęcie zajęło pierwsze miejsce w konkursie Integracji:
http://www.niepelnosprawni.info/labeo/app/cms/x/9672
Tak wiemy Byliśmy tymi, którzy odkryli kto jest na zdjęciu
Pochwale się nawet, że mam odbitkę
))))))))
Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH i przypominam (WSZYSTKIM:) ), że najbliższe, a zarazem pierwsze zajęcia po wakacjach,dla dzieci z mazowieckiego, dbędą się 25 września, w sobotę, na sali gimnastycznej toru Stegny w Warszawie. Zdanie długie, ale czytelne DO ZOBACZENIA!
Od 10.00 do 13.00. Pozdrawiam raz jeszcze
Przykro nam bardzo, ale nie będziemy, bo w tym terminie Asia ma turniej. Postaramy się dotrzeć na październikowe spotkanie.
Pozdrowienia od całej naszej rodziny
Aniu.. godziny też się pokrywają? jesli turniej jest w godzinach późniejszych, może jakoś dotrzemy Silną Grupą Wsparcia?
I o tym smym pomyślałam! Piastuneczko, czytasz w moich myślach Jeśli by była taka możliwość.... To o której zaczyna się turniej, Aniu?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » dzieciaki
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji