Odp: Handbike
A to fakt:)
Wczoraj pomimo nocnej pory, jeździło się super, ale to dlatego, ze pogoda w końcu dopisała :d:d:d
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A to fakt:)
Wczoraj pomimo nocnej pory, jeździło się super, ale to dlatego, ze pogoda w końcu dopisała :d:d:d
Teraz masuję obolałe bicepsy..po weekendzie
Buźka:D:D:D:D:D
Mąż nich pomasuje
dziś przejechaliśmy ponad 10km. Mała wycieczka.
Chyba każdy para powinien nabyć takie rower.
Nie taka mała
Ani się obejrzysz a po przejechaniu 50 dopiszesz..."mała wycieczka "
Super
Ubieram długie spodnie, ale to nic nie daje. Zresztą, ja zawsze byłam zmarzluch, może dlatemu
Dziś 13,5km.
To ładna odległość tak jak z Wrocławskiego Rynku do Mirkowa
Bardzo mi nogi marzną na rowerze - jak lody
Może od wiatru
Może 2 pary dresów i będzie cieplej.
Mi też marzną.
Nawet jak jest upał to mam zimne nogi. Ale w niczym mi to nie przeszkadza
Super Ewa że napierasz
Pozdrawiam jaworowa i i interpio - miłej jazdy hehe
Ogrzewające nogi buty, getry elektryczne zasilane z małego akumulatora
taką mam koncepcję.
Dzisiaj mi się też nie za bardzo chciało jeździć, ale mam taki garaż / szopę 3 km od domu i jeżdżę tam codziennie trochę podłubać.
Nie wiem jak Ty interpio dajesz radę suczkę wozić!!! Co za wygodnicka!!
Oj dzisiaj sunia musiała biec, bo chlapa i zaraz miałbym spodnie ubłocone.
Ręce cały czas pracują i nie marzną, wielu z moich znajomych się dziwi, że zimą pomimo zimna nie zakładam rękawiczek, bo po prostu rzadko mi w ręce zimno.
O no proszę czyli ona jak chce to potrafi biec? ;d;d:D:D:D Mój pies chyba podczas tych wycieczek jest z nas wszystkich najszczęśliwszy
Tak, ręce mam gorące po takim "machaniu" Wczoraj udało mi się uzyskać prędkość 26km/h. Ale było super.
A zimą to się okaże czy znowu będzie bezśnieżna. Ja tam wolę jak jest mróz a tego puchu białego nie ma...
Witajcie.
Możecie mi polecić jakegoś producenta czy sprzedawcę handbików z małopolski?I jakie ceny?Zmieszczę się w kilku tysiącach??
Może spróbuję jazdy na tym wehikule.:P
pozdr
veto proszę wejdź na pierwszą stronę tego forum i tam pan o nicku interpio wypisał ludzi bądź firmy, które zajmują się wykonaniem hanbike'a
Jest kilka miejsc w Polsce gdzie je robią, niestety nie w każym województwie, ale to raczej nie jest żaden problem
Pozdrawiam
P.S Kolejny chętny...super :D:D
Eh, chyba się starzeję, bo przejechaniu 90 km i jestem padnięty... A znam takiego dziadka co ma prawie 90 lat i jeszcze może ... na rowerze jeździć
Nie porównuj 90 km do 90 lat - no co TY!!!
Witajcie.
Możecie mi polecić jakegoś producenta czy sprzedawcę handbików z małopolski?I jakie ceny?Zmieszczę się w kilku tysiącach??
Może spróbuję jazdy na tym wehikule.:P
pozdr
Veto wejdź na forum www.poziome.republika.pl zapytaj się czy jakiś konstruktor rowerów nietypowych z Twoich okolic nie podjął by się wykonanie takiego roweru.
Ja tak zrobiłem i znalazłem Mariusza Łuczaka z Oławy.
Veto wejdź na forum www.poziome.republika.pl zapytaj się czy jakiś konstruktor rowerów nietypowych z Twoich okolic nie podjął by się wykonanie takiego roweru.
Ja tak zrobiłem i znalazłem Mariusza Łuczaka z Oławy.
No ale Mariusz na 100% już nie robi handbikeów. Ale zadzwonić można, spytać, może zmieni zdanie
Był u mnie w tamtym tygodniu zobaczyć jak się ma mój rower, ma świadomość, że trzeba zrobić jeszcze w nim sporo i nie był zachwycony. Wiem, że na zimę mu go dam na tydzień - muszę
Racja Mariusz narazie nie będzie robił handbików ale słyszałem, że w Krakowie jest jakiś zdolny konstruktor nietypowych rowerów.
O to będzie miał koło siebie:) Jak się zdecyduje rzecz jasna. Tylko z tym dofinansowaniem z PCPR-u to jest tak, ze oni wolą jak się składa wnioski w pierwszej połowie roku...
Oni to raczej wolą jak się ich w ogóle nie składa ..heh
ALe handbike i tak się od razu nie zrobi więc chyba nie ma sensu zamawianie na zime tylko poczekać do przyszłego roku i spokojnie złożyć wniosek.
Dzięki serdeczne za pomoc.Przemyślę ten temat.Do Krakowa mam w miarę blisko lecz jesień tuż tuż:P
A w PCPR mogą być problemy co jest standardem.
no co Ty nie nastawiaj się na nie, każdemu pomagają w miarę możliwości. Dobre podanie i pieniążki się znajdą z PCPR-u lub MOPS-u
Dobre podanie i pieniążki się znajdą z PCPR-u lub MOPS-u
Lepsze od tego są dobre znajomości z Panem "Zdzichem". "Zdzichu" wszystko może a reszta to tylko formalności.
Eh, jak sobie wspomnę moje problemy z otrzymaniem handbike'a to mi się aż nie chce wierzyć, że je przeszedłem... drugi raz nie wiem czy bym się odważył na wystawianie swojego ryja min. w lokalnych mediach.
Faktycznie odważny jesteś, ale czasem trzeba ponieść ofiarę dla szlachetnego celu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji