Temat: Kursy prawa jazdy
Witam serdecznie,szukam osób które uczestniczyły w kursach prawa jazdy organizowanych przez FAR.Cel: zorganizowanie zjazdu w Miętnie w tym roku.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na nr.mojego gg.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Archiwum » Kursy prawa jazdy » Kursy prawa jazdy
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Witam serdecznie,szukam osób które uczestniczyły w kursach prawa jazdy organizowanych przez FAR.Cel: zorganizowanie zjazdu w Miętnie w tym roku.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na nr.mojego gg.
to są jeszcze osoby aktywne bez pawka?
powodzenia na egzaminie
Chodzi mi własnie o te z prawkiem ,które uczestniczyły w kursach w Miętnie.
Coś widzę,że cienko z zainteresowaniem.
hehe jakby co to ja się pisze na taki zjazd byłam na prawku w Miętnem
Witam Wszystkich ech,chciałam zrobić zjazd ale zainteresowanie bardzo malutkie.Pozdrawiam.
no niestety słabiutko coś z tymi naszymi ludkami ;P
Witam!!!! Opowiadajcie jak wygląda ten cały kurs,jak woziki są przystosowane i czy słabawy tetra da radę czy może porażka?
Wybieram się w sierpniu i cały czas mam pewne wątpliwości....Pozdrawiam serdecznie!
Marcintetra jechac i sprobowac mozna. Dasz sobie rade na pewno:0 nie ma co sie zastanaiwac i jechac. Kurs jest intensywny ale dasz sobie rade.
hmm spotkanie w Mietnem? co i jak?:) pisze sie na to. Jakby mialo to wygladac Madalein? Zanetko jak tam Twoja Hondzina?:D
hehehe a Hondzina baaardzo dobrze tylko już zdążyła mi wyskoczyć sarna na droge i poprawił pies ! nie ciieeerrrrpie zwierzaków a i jeszcze stojąc na moim miejscu z tabliczką dla kulawych, przed blokiem i własną klatką... patrze a tu ktoś mi przywalił nieźle w bok mojej niuni
biedna stała taka smutna
jak widzisz hondzia ma pecha ale i tak trzyma się dzielnie
hmm... może by tak odwiedzić kursik sierpniowy .. już jako mężatka z moim skarbem co byście go poznali
aaa tak na marginesie byłam ostatnio z moim skarbem w Bydgoszczy w MC Donaldzie hehe
pozdrawiam wszystkich którzy mają zamiar jechać na kursy prawka w Miętnem
super sprawa
Witam!!!! Opowiadajcie jak wygląda ten cały kurs,jak woziki są przystosowane i czy słabawy tetra da radę czy może porażka?
Dołączam się do pytania. Czy terus, który nie potrafi sam usiąść (o przesiadaniu nie wspomnę) ma jakieś szanse żeby zrobić prawko??
moody,chcąc byc na kursie musisc byc samodzielny,wzgledem obslugi prywatnej.
pozdrowka
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Archiwum » Kursy prawa jazdy » Kursy prawa jazdy
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji