26

Odp: dzieciaki

A jesli "boski Tomek" to popracujcie nad Nim. Opowiedzcie co tu sie dzieje. Chyba Go zranili na jakims forum albo wrodzona niesmialosc nie pozwala Mu sie zarejestrowac.
Tak wiec do dziela dziewczyny - trzymam kciuki

27

Aniu! Przeciez wiesz, że WSZYSTKIE nasze wyjazdy mają coś wspólnego z dziecmi! smile Pozdrowionek nigdy dość i nigdy nie czuję się do nich zobowiązana, ale masz rację - na ogólnym też się pojawię. smile

28

ufff...
dzieki...
latwo nie bylo...
do zobaczenia w innym zakladeczkach (tez oczywiscie)
polecam wszystkie dzialy

29

Ale Aniu! On już skończył 18 lat! to też już nie ten dział wink No i...nie rozmawiajmy o nieobecnych... A co do wojaży, to ja np. wyjeżdżam zupełnie prywatnie i wcale nie do Męża wink i bardzo bym prosiła już zostawić ten temat. Z góry dziękuję smile
I jeśli mówimy w tym miejscu o kawce, to na pewno o Ince, bo ona jest dla dzieci wink

30

Witam fszystkich!!!(sie zarejestrowałem dopiero) Do zobaczenia na Stegnach.

31

Basiu dzięki i będę pozdrawiał.
Pozdrawiam Przas....- Piastuneczko ja również dziękuję no i mam nadzieję że nie pierwszy i nie ostatni raz wink
Chochelko nawet nie wiesz jak mnie wciągnął ten temat myślę,że o mnie nie zapomnicie pozdrawiam
PS. na tą kawę to też bym się chętnie załapał;),ewentualnie zapraszam do siebie:):)

32

Ślę specjalne pozdrowienia dla Piastunki wink
Widzę, że humor jak zwykle dopisuje big_smile
Tak trzymaj i do zobaczenia wkrótce smile

33

No, ja myślę Gekoniku, że ja Cię w końcu zobaczę na stegnacvh! Już dość wolnego! Tylko pamiętaj, że termin się zmienił na soboty! Buziaki duże
Jareczku, trzymaj z dziećmi, trzymaj! Na Igrzyskach sprawdzimy jak się nauczyły dopingować na obozach smile Myślę, że kilku "małych" dopingujących już sobie zyskałeś wink Tyle, że oni też spodziewaja się dopingu... big_smile

34 Ostatnio edytowany przez jadmucz (2004-08-18 16:13:20)

oczywiście Basiu, w końcu wychowaliśmy je na własnej krwawicy big_smile
chociaż był to mój pierwszy dziecięcy ale jakoś przeżyłem no i dzieciaki też wink

35

ale bylo miło wink co nie??!!   hehe

nie narzekaj smile

36

wcale nie narzekam Bracie, było super!!!!!!!!!!!!

37

Jeszcze raz ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!! na OBOZY DIECIĘCE big_smile

i o to chodzi, i o to chodzi Jarku...

38

JA POPIERAM!!!!!!!!! I naturalnie ZAPRASZAM big_smile
i o to chodzi, i o to chodzi Bracie... wink

39

Wiam wszystkich!
To skuteczny sposób Aniu aby mnie "pobudzic" do działania, wystarczy o mnie wspomniec i już jestem.
Doskonale wiem co sie u Was dzieje , mamo chwilowej odległości staram sie być na bieząco.
Przyłączam sie do gremium wychwalające obozy dzieciece, jest bosko,ale...........................!
A więc do zobaczenia dzieciaki w Spale, te malutkie i te calkiem duże też. Bo jak ktoś mądry kiedys powiedział wszyscy jesteśmy dziećmi.

40

ja też popieram i o to chodzi big_smile
i czekam na zaproszenie

41

Czołem!!
jak tam było w Krakowie?? wink mam nadzieję,że pozdrowienia dla Piotrka i p. Zofii zostały przekazane?? wink bo jak nie to rozliczymy się w Spale droga Basiu smile
odliczam dni do igrzysk smile
a czy Gosia będzie w Spale?? stęskniłem się za jej uśmiechem wink
pozdrawiam

42

Bracie Szymonie - wyjazd do Krakowa udał się niezmiernie... jesli chodzi o sprawy merytoryczne: widziałyśmy Piotrka (będzie na Igrzyskach!) i jego rodzinkę, udało się też odwiedzić Madzię i jej Mamę...
o obecności mojego uśmiechu na Igrzyskach boję się mówić, bo nie jest to merytoryczne, ale szybko szepnę, że będzie smile

43

Też się cieszę, że znów będę mógł zobaczyć Twój uśmiech Pistunko. Do zobaczenia w Spale buziaki

44 Ostatnio edytowany przez aniar (2004-09-08 09:49:16)

A propos naszych dzieciaków, a może już młodzieży. Zdjęcie naszego znajomego Andrzeja K. wraz z bratem będzie umieszczone na integracyjnej karcie kredytowej. To zdjęcie zajęło pierwsze miejsce w konkursie Integracji:
http://www.niepelnosprawni.info/labeo/app/cms/x/9672

45

Tak wiemy smile Byliśmy tymi, którzy odkryli kto jest na zdjęciu smile Pochwale się nawet, że mam odbitkę smile))))))))

46

Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH i przypominam (WSZYSTKIM:) ), że najbliższe, a zarazem pierwsze zajęcia po wakacjach,dla dzieci z mazowieckiego, dbędą się 25 września, w sobotę, na sali gimnastycznej toru Stegny w Warszawie. Zdanie długie, ale czytelne wink DO ZOBACZENIA!

47

Od 10.00 do 13.00. Pozdrawiam raz jeszcze wink

48

Przykro nam bardzo, ale nie będziemy, bo w tym terminie Asia ma turniej. Postaramy się dotrzeć na październikowe spotkanie.
Pozdrowienia od całej naszej rodziny

49

Aniu.. godziny też się pokrywają? jesli turniej jest w godzinach późniejszych, może jakoś dotrzemy Silną Grupą Wsparcia? smile

50

I o tym smym pomyślałam! Piastuneczko, czytasz w moich myślach wink Jeśli by była taka możliwość.... To o której zaczyna się turniej, Aniu?