226

Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10

no własnie!!!Darus jutro musimy powtorzyc  wygrana z zeszlego roku,,,
co prawda w zeszlym roku siedzialam sobie na trybunach w BRUKSELI NA MECZYKU,W TYM ZOSTAJE MI TYLKO TELEWIZJA ,ALE KIBICUJE NASZYM OSTRO!!!!!!!!!!

BIAŁO CZERWONI smile))))

227

tym razem ja ciebie zastapie:)jutro bede kibicowal na trybunach slaskiego:)

228

Przemo, "zjazd absolwentów", nieźle powiedziane i niezły pomysł smile ale przecież Poznań 24.11. wciąż aktualne, zwierajcie szyki Tygrysy i przybywajcie!
Edi, wszystko wyprane, silnik grzeje się, a pogoda przynajmniej na północy poprawia się.   
Cześć Piotrek, fajnie Cię tutaj zobaczyć chociaż przecież to Ty zainicjowałeś tę stronę! Czekamy na gorące wrażenia z meczu na żywo smile

229 Ostatnio edytowany przez Orzeł (2007-11-16 23:34:52)

He he Piotrek to może się spotkamy na trybunach bo Ja też jutro jade do Chorzowa na mecz big_smile

230

ale WAM ZAZDROSZCZE,,,,
  KURDE PRAWDZIWE EMOCJE SA TYLKO NA STADIONIE,,,

BO KIBICOW POLSKICH NA STADIONIE NIKT NIE POBIJE,,PIEKNA SPRAWA!!!!!!!!

NO TO DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

231

Witajcie

Oczywiście 24 aktualny, więc się szykujemy a do tego Renia widzimy się na moim terenie również 24 kawa w moim towarzystwie jest na bank aktualna Do boju kibice, choć ja nożnej nie lubię ale oczywiście Polaków wspieram pozdrawiam ps Tygrysice zdzwonimy się w tygodniu pozdrawiam

232

Mecz, a u mnie w domu spokój, całkiem bez echa, aż mi jakoś dziwnie

233

Adam super że moja mała podpowiedź przyczyniła się do kolejnego kroku ku twojej samodzelności smile Jeżeli będziesz miał jakieś pytania wal jak w dym, postaram się pomóc.

234

A ja przed chwilą rozmawiałem z Lechem, na stadionie atmosfera niesamowita, szkoda że nas tam nie było, dobrze że TVP nadawała przynajmniej namiastka emocji mogła nam się udzielić smile

235

Olu a u mnie w domu może i spokój (demolki nie było big_smile ) ale 12- stu ludków mecz oglądało (przy browarku oczywiście) i wszyscy bardzo zadowoleni smile

236

Daro kisiel lubię smile jakby co to pomogę skonsumować wink ja też żałuję że turniej nie mógł się odbyć sad

237

Jaro, czy był spokój, to musiałabym się żony zapytać big_smile Mojemu mężowi tez się zawsze wydaje, że jest spokojny wink

238

Oleńko u mnie jest zawsze spokój wink ale spokój to rzecz abstrakcyjna jeżeli nie ma demolki mieszkania to jest spokój, a okrzyki i śpiewy podczas meczu jak najbardziej wskazane, w końcu po to są imprezy sportowe żeby dać upust emocjom, zaznaczam zdrowym emocjom smile rodzina jakoś przeżyła big_smile

239

Dobra, następnym razem wysyłam go do Ciebie. Demolki nie robi, browarek pije, nie będzie Wam przeszkadzał.

240

Ola nie ma sprawy, najbliższy termin spotkania w środę, gramy z Serbią. Niech przyjeżdża napewno go przyjmiemy smile

241 Ostatnio edytowany przez Aldred (2007-11-19 13:23:03)

derk5 napisał/a:

Bogdan szkoda że tak póżno się pojawiłeś bo byłem w Katowicach Ligocie5 listopada ale może jeszcze bede to dam cynk

Jeżeli tylko będziesz w okolicy to dzwoń:-) Gdybym sie wybierał w Twoje strony to też dam znać :-)
No i znowu nasz Stadion Narodowy w Chorzowie okazał się szczęśliwy dla reprezentacji.
Pozdrawiam wszystkich :-]

242

Tak Tak ten nasz NARODOWY szczęśliwy ,a Czarny i Orzeł to chyba tam przymarżli bo nie opisują wrażen.Jarek ja ci tam podeśle na środe ten kisiel bedziesz miał na mecz jak znalazł.Tylko niewiem czy go ugotowac w domu i posłac kurierem czy moze być w proszku?Bogdan bedziemy w kontakcie.Ola twój mąż lubi kisiel czy zostanie przy browarku?

243

Witajcie

No widzę, że cudnie Wam wyostrza się temat. Tygrys wrócił z pląsów i znowu mu kisiel w głowie cha cha, jestem ciekawa jak tam ziomaki na wsi, Tygrysica chciała ich do Poznania zaprosić na małą bibkę cha cha:))) Przemo dla Ciebie to basen poprowadzę nawet w kisielu, chyba Darecki nasz wielki Tygrys nam trochę pożyczy i zapewne sam się przylączy:))) pozdrawiam i cieszę się ogromnie, że chociaż niektóre sierściuchy zobaczę w Poznaniu smile) pozdrawiam edi

244

Darku, o ile go znam, to wybór między kisielem, a piwem nie sprawi mu problemu wink Natomiast jeśli się weźmie pod uwagę, że w kisielu ktoś ma być...to już się robi bardziej skomplikowane. To juz trzeba jego pytać.

Podoba mi się pomysl wyprawy do ogrodniczego po ciągi big_smile

245

He he musze was zasmucić, niestety nie przymarzłem na stadionie. Już wróciłem do domu i jestem jeszcze bardziej wredny niż byłem. big_smile big_smile big_smile
Atmosfera na stadionie nie do opisania, to trzeba samemu przeżyć. Nie da się tego od tak opowiedzieć . Wkleiłem kilka  fotek ale są w słabej jakości, bo zrobione komórką
Pozdrawiam

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8f … 5256d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/799 … 52afc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b52 … 454d1.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2b … c0349.html

246

A wiecie kto strzelił bramki dla Polski;EDI Smolarek.A teraz mały dowcip:Dlaczego ludzie jedzą kisiel?-żeby kupka miała połysk              Dlaczego jedzą budyn żeby kupka miała poślizg.

247

Daruś, tobie to nawet w czasie meczu EDI chodzi pogłowie wink Co

248

coś czuje że 24. też stawisz się w Poznaniu, tylko proszę bez kiślu ani tym bardziej budyniu :0

249

Witam, chciałam tylko powiedzieć Luci że prosze o cierpliwości jeszcze sczypte bo ja naprawde wyśle ci muzę z mp3 i fotki.juz w najblizszą sobote bedzie mi dane dotrzec rankiem na pocztę. a tak to pozdrawiam,ściskam i dziękuje Edi za zabranie moich gratów do wrocka!

250

Witacjie

Miło Dareczku, że mnie jeszcze pamiętasz, wiem wiem nasze wspólne randki w basenie:))) Monia dla ziomalki wszystko, polecam się na przyszłość i przepraszam za spóżnienie wybaczzzzzzzzzzzzzz ale ja wszędzie się ostatnio spóżniam, bo robię za dużo rzeczy Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę edi