Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
najazniejsze ze dojechałas cała i szczesiiwie,,bylo super,,no A TWOI IDOLE NAPRAWDE PRZEGRALI...TRZYMAJ SIE CIEPLO I POZDRO DLA CAŁEJ RESZTY...TYGRYSOW,,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
najazniejsze ze dojechałas cała i szczesiiwie,,bylo super,,no A TWOI IDOLE NAPRAWDE PRZEGRALI...TRZYMAJ SIE CIEPLO I POZDRO DLA CAŁEJ RESZTY...TYGRYSOW,,
Kurcze! Dlaczego mnie tam nie było?! Polubiłam ten sport...W końcu sama w niego nieźle grałam na obozie.
Rosarita to może utworzysz w Twojej okolicy drużynę;)???
Jestes w tym naprawde dobra..Drżyjcie Warszawiaki!!!
Tak czy inaczej..Gratulacje (zwłaszcza dla Dominika i Bidonka-bo tylko ich znam i bardzo lubie ))
Ola...jestes jedna z najbardziej spontanicznych i szalonych kobitek jakie znam i tak trzymaj;))))!!!
Shatie.... mam nadzieje ze miałas w domu dużo ciasta...na śniadanie dla...Oli
Tygrysku jestesmy z Toba i walczymy z Tobą każdego dnia. Pamiętaj o tym...w końcu musimy trzymac sie razem
Pozdrawiam wszystkich z krainy zimy...brrrrr.......
Witaj Przemo
Mam fotkę z twoją przekłutą na łucznictwie - piłeczką pimpongową Zaraz wyśle ci kilka fotek na poczte.
Hejka Przemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super ze jesteś;)
ooo coraz wiecej nasss,,,,a co do ciasta tez było ., prawda OLU...:)
JA BYM CHCIAŁA ZEBY NASTĘPNY OBOZ BYŁ Z TA SAMA EKIPĄ...CZYLI WSZYSTKIMI TIGERAMI...byliscie rewelacyjni,PAPASKI TĘSKNIASKI
PRZEMKU A JAK TWOJE ZDROWKO,,BO WYJAZD BYŁ NIE
CIEKAWY,,,,,to pewnie walka ZE słupem,,,hihihi tzn kolega,,rownie silnym jak TY ,,,,POZDRO
Renatko to naprawdę niezły pomysł To chyba będzie pierwsza kobieca drużyna. Trza tylko jeszcze kilka osób i drużyna gotowa.
heya wszystkim !!!!
jak to fajnie, że jesteście ))))
pozdrowionka i ucałowania dla wszystkich !!!!!!!!!!!
Babski team rugby ? oh YEAHHHH!!!!
Mysle ze kapitanem drużyny może zostac Daria, bo ona uwielbia ten sport i marzy o tym zeby grać w lidze hahahaaaa....
Hej LUCY:) Tesknie za Tobą ....
.....za wami wszystkimi kochane Tygryski.......
oj RENATKA RENATKA JAK MOZESZ JA I RUGBY ,,HEHE DOBRE SOBIE JA EWENTUALNIE MOGE POKIBICOWAC....ALE TY BIERZ SIE ZA KOSZA DOBRZE CI SZŁO BYŁAM Z CIEBIE DUMNA....BUZIAKI
ja jestem jednak 100% ze kapitanem druzyny JEDNO:)GŁOSNIE powinien zostac>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>>>>>DARIUSZ TYGRYS JEST THE BEST JA MOGE ZOSTAC EWENTUALNIE MENAGEREM,,
,,A DRUZYNY SA MIESZANE WIEC ROSARITA MASZ JUZ OPCJE NIE DO ODRZUCENIA,,,A CO RESZTA NA TO???ZEBY TERMINATOR ZOSTAŁ KAPITANEM,
No ja osobiście myslę , że Daro Tygrys powinien zostać kapitanem bez apelacyjnie !!!
Pozdrowionka
nooooo, ja też jestem ZA Terminatorem Darek, nadajesz się na to! W końcu udało ci się mnie nieźle zablokować przed bramką.
Ola...jestes jedna z najbardziej spontanicznych i szalonych kobitek jakie znam i tak trzymaj;))))!!!
Shatie.... mam nadzieje ze miałas w domu dużo ciasta...na śniadanie dla...Oli.
O Ty...widać, że wspólokatorka, Ty już lepiej nic nie pisz A ciasto było, cały sernik Marcie (u niej nocowałam) zjadłam.
Ja też w roli kapitana nie wyobrażam sobie nikogo innego niż Darek. Na menagera proponuję Edi z Wrocławia, a Ty Shatie na boisko!! Chociaż...tygrysico masz chyba za ostre pazury, ciągle by Cię za faule karali
A ja w najbliższym czasie raczej nie planuję żadnych wyjazdów bez dzieci i wogóle chyba znów zniknę z obozowego życia na lata
szkoda ze nie można brać dzieci na obóz...było by wesoło
P.s. Do mnie możesz przyjechac z dziecmi mam trzy kucyki
Ja sie nie kwalifikuje do drużyny ale bede dopingowac
chociaz.....niejeden tetrusek jest sprawniejszy ode mnie
a nie potrzebujecie lekarza sportowego? bo jestem chetna
Jak juz o sportach to ja wprost UWIELBIAM jazde na nartach, te szybkosc szalenstwo i uczucie wolnosci!!!!! Renatko, widzialam, ze wchodzisz na strone far-u nt. sportow zimowych. Marzy mi sie wyjazd na narty z wami tygrysami! Daj znac jak namierzysz jakis oboz czy cos w tym stylu.
Buziaki dla wszystkich
Oj bo ja juz sie nie moge doczekac jak zaczne znowu szusowac po stokach
zwlaszcza ze czeka mnie tutaj dłuuuuuuuuuuuugaa zima
LUCy nie wiedziałam ze Ty taka amatorka jazdy na deskach
Jak tylko opanuje technike jazdy na nowo to ściągam Cie tu do siebie.....
No widzę że duch sportu i rywalizacji udzielił się naszym Tygrysicom i Tygrysom. Tak trzymać Ragbiści zakończyli swoje zmagania w Poznaniu a koszykarze zaczynają nowy sezon. Najprawdopodobniej w dniach 23-25 listopada będę w Poznaniu na I turnieju ligowym. Jak będę wiedział coś więcej to na bieżąco poinformuję. Zapraszam serdecznie miłośników kosza już teraz. Następny turniej 15-16 grudnia we Wrocławiu. Pozdrawiam, walczcie dzielnie Tygrysy
PISZ PISZ JAREK..czekamy na wszystkie info...
Hej wszystkim tygysom i tygrysicom...Byliście rewelka:) pozdrowienia i całusy dla was
O kosz w Poznaniu - jak tylko cos bedziesz wiedzial Jareczku daj znac.Z chcecia sie przejde i pokibcuje tak jak w Spale - pompony, spodniczka i takie tam klimaciki...bedzie sie dzialo.A i moze reszta dziewczyn dolaczy pozdrawiam WAS bardzo cieplutenko !!!
AGUS - teraz masz podwojna prace, dziecko i meza niepelnosprynego.....ale wynika z tego, ze zostaje w domku i nie wyjezdza - no to jest jakis tego plus. Buziaki dla Ciebie i reszty rodzinki
Ja myślałem że będzie drużyna kobiet w ragby,żę zostane chilinderką już nawet nogi ogoliłem a wy mnie za kapitana no dziekuje za zaufanie.Rosarita ty tez mnie ładnie pare razy wkręciłaś w parkiet,tak ze mi szprychy w kołach wykrzywiło.Czujecie jaka by była druzyna w ragby z ludzi z naszego obozu NR1,a Dominik i Bidon ze swoją paką NR2. POZDROWIENIA
hej Przemo
fajny ten tekst spod twojego wpisu - czy to jakis fragment piosenki?
Witam wszystkich serdecznie
Widzę że temat się nieźle rozkręca
POZDROWIONKA
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji