Temat: ,,Wpływ Aktywnej Rehabilitacji na samodzielność..."

Witam! Studiuję na III roku fizjoterapii AM w Gdańsku i własnie jestem w trakcie pisania pracy na temat ,,Wpływ AR na samodzielność osób po urazie rdzenia kręgowego".W związku z tym poszukuje chetnych osób, które uczestniczyły w obozach AR i zgodziłyby sie wypełnić ankietę, która umożliwi mi przeprowadzenie badań. Jeżeli ktokolwiek z Was mógłby mi pomóc i poświęcić chwilę czasu to prosze o kontakt smile gg:  701 2942   email: mink8@wp.pl
                                             Dziękuję i pozdrawiam smile

2

Odp: ,,Wpływ Aktywnej Rehabilitacji na samodzielność..."

Jeśli pozwolisz sobie doradzić to lepiej przenieś ją do netu w formie jakiejś elektronicznej ankiety, będzie Ci znacznie łatwiej.

3 Ostatnio edytowany przez Sergiusz (2006-02-19 22:45:47)

Asiulekk a ja uczestniczyłem w obozach AR ale jako kadra chodząca.Czy też mogę wypełnić ankietę? big_smile big_smile

Mógłby ktoś napisać pracę pod tytułem "Wpływ obozów AR na rozwój psychiczny wolontariuszy" To bardzo dobry temat. big_smile big_smile big_smile big_smile

4

Sergiusz gdyby tę prace pisał "Antek" a nie Asiulek to też byś tak chętnie wypełniał ankietę? smile
Asiulek pozdrawiam.

5

Asiulek jeżeli to nie kilometr papieru do wypełnienia to dawaj wink

6

ankieta jest krotka takze wypelnienie jej to pare minut

a i ja wypełnie chętnie w tym roku to już 3 taka ankieta którą wypełnie eh ci studenci hehe

8 Ostatnio edytowany przez Asiulekk (2006-02-21 17:48:52)

Wielkie dzięki dla Wszystkich, którzy pomogli mi do tej pory smile:) Czekam na kolejnych ochotników smile Pozdrawiam smile
P.S Dobre rady, zawsze w cenie... smile

9

widze doborowe towarzystwo!!! Sami dżentelmeni chętni do pomocy! No cóż nie moge postąpić inaczej, Asiulek słoneczko prześlij tą ankiete staremu wink
pozdro

10

Dejwid, ankieta za chwilke powinna byc na Twojej poczcie:) Dzięki i równiez pozdrawiam smile

11

aSIULEK jeśli moge pomóc to i mnie prześlij....:)))) pozdrawiam

12

Prosze Asiulek o ankietke.Z przyjemnością pomoge.Mój adres w profilu.