Odp: 2005 kwiecień - SPAŁA
na ragby postaram sie byc ale jako zawodnik to raczej nie jeszcze nie:) buzka:*
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » 2005 kwiecień - SPAŁA
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na ragby postaram sie byc ale jako zawodnik to raczej nie jeszcze nie:) buzka:*
Dzieki za pozdrowienia posylam zwrotne oczywiscie. Co do rugby to nic sie nie martw kazy z nas tak zaczynal a to ze jest jak widziales to lata ogrania. Czy wyjdziesz na boisko tao zalezy tylko od druzyny czy trenera. Jiedys musi byc pierwszy raz.
czesc wszystkim aszczegulnie czesc kwietniowej kadrze w spale!!! bylo -cenzura- ale mialem dosc to dobrze ze sie skaczyło:) mam nadzieje ze nie których z was spotkam nie długo naragby chociaz marnie mi to strasznie idzie:) chociaz poogladam:) pozdro adam, juri, ania ,basia i całareszta!!! Damian (najlepszy uczestnik spała 2005:)
Dzięki wielkie za pozdrowienia i oczywiście wzajemnie (również dla Ewusi dzięki której tu się posrednio czy pośrednio pojawiasz )
Co do spotkania, to Polska jest tak mała, że na pewno się gdzieś spotkamy. Jak to mówi stare kulawych przysłowie: "góra z górą się nie zjedzie, a tetra z tetra zawsze" Jeszcze sobie nie raz zagramy.
A teraz chciałem powiedzieć (czytaj "napisać"), że jestem za imprezą w dniach 15-17 lipca i już wpisuje sobie ten termin w kalendarzyk
Do zobaczenia kwietniówki i kwietniarze!!!
Nasz temat umiera
Co do spotkania, też sobie zapisałam w kalendarzyku. Mam pytanko do Adama - czy powiadomiłeś mailem pozostałe osoby, które nie zaglądają tu na forum??BO lepiej o takich rzeczach informowac wcześniej, żeby każdy lub prawie każdy mógł sobie jakoś ten czas zabukować/zabókować (siet-nie wiem jak to się pisze!! :x ).
Druga sprawa - mamy tam wziąć namiot? Bo nie zrozumiałam gdzie będziemy spać.
Jak tak dalej pójdzie, to nas zamkną tak jak październik
Aneczka, a co do spania, to nie ważniejsze od tego gdzie jest z kim ????
No,no Juri
Dobrz, że Lesz w Spale siedzi, bo jeszcze by to przeczytał i zaczął się drugiego dna doszukiwać
A tak poważnie,to wiadomo,że najważniejsze to Z KIM i...JAK
Pozdrowienia dla Leszka
Po powrocie z Cetniewa podam juz oficjalna wiadomosc na e-mail.
Poczekamy
Ahoj!!!
powrócilismy z żeglarskich wojarzy i gotowi jesteśmy na spotkanie z wami, już się nie mogę doczekać
mam nadzieje że termin się nie zmieni
Hej Kasieńko!!!
No, my jesteśmy chętni...pytanie-co na to potencjalny organizator imprezki, który jakoś ucichł ostatnimi czasy...
Organizator się obozuje...
Ale coś tu się ruch zmniejsza... kwiecień się kończy ????
kujawka co ie z Tobą dzieje ??? zaczynamy sie martwić że i CIebie dziecizamęczyły
co z naszą imprezką wszyscy soedzą jak na szpilkach i czekają na wieści a tu cisza i cisza
Witam wszystkich w końcu sie zarejestrowałem.Jeśli chodzi o imprezke to wchodze kujwka daj znać co i jak to narka
Witam wszystkich! Nie myślcie, że o Was zapomniałam - zwłaszcza mój kochany serwisie Mam nadzieję, że się jakoś spotkamy, może gdzieś w Polsce lub na kolejnym obozie. Trzymajcie się ciepło
witaj Wndziu jak miło cię czytać
co tam Ciekawego w Krakowie
a co do spotkania to moż ez Radziem sie wybierzesz
wszystkim bedzie miło
Kasiu nie przyjadę na wasz pożeglarski zlot, ale mam nadzieję,że znajdzie się jeszcze okazja do spotkania, bawcie się jak na żeglarzy przystało Pozdrawiam i przesyłam buziaki!
Kwiecień - reaktywacja...
Tak sobie pomyślałem, że jak zaczniemy ponownie klikać o kwietniowym obozie, to nas nie zamkną jak inne wątki
Jest jeszcze jedna przyczyna "odgrzewania tego kotleta"... Kwietniowcy 2005 wybiera się ktoś z was na kwietniowy obóz 2006??? Jak się nic nie zmieni, to ja znowu zaliczam kwiecień
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » 2005 kwiecień - SPAŁA
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji