276

Odp: 2005 kwiecień - SPAŁA

na ragby postaram sie byc ale jako zawodnik to raczej nie jeszcze nie:) buzka:*

277

Dzieki za pozdrowienia posylam zwrotne oczywiscie. Co do rugby to nic sie nie martw kazy z nas tak zaczynal a to ze jest jak widziales to lata ogrania. Czy wyjdziesz na boisko tao zalezy tylko od druzyny czy trenera. Jiedys musi byc pierwszy raz.

278

EWUSIA napisał/a:

czesc wszystkim aszczegulnie czesc kwietniowej kadrze w spale!!! bylo -cenzura- ale mialem dosc to dobrze ze sie skaczyło:) mam nadzieje ze nie których z was spotkam nie długo naragby chociaz marnie mi to strasznie idzie:) chociaz poogladam:) pozdro adam, juri, ania ,basia i całareszta!!! Damian (najlepszy uczestnik spała 2005:)

Dzięki wielkie za pozdrowienia i oczywiście wzajemnie (również dla Ewusi dzięki której tu się posrednio czy pośrednio pojawiasz wink )

Co do spotkania, to Polska jest tak mała, że na pewno się gdzieś spotkamy. Jak to mówi stare kulawych przysłowie: "góra z górą się nie zjedzie, a tetra z tetra zawsze" smile Jeszcze sobie nie raz zagramy.

279

A teraz chciałem powiedzieć (czytaj "napisać"), że jestem za imprezą w dniach 15-17 lipca i już wpisuje sobie ten termin w kalendarzyk wink

Do zobaczenia kwietniówki i kwietniarze!!!

280

Nasz temat umiera sad

Co do spotkania, też sobie zapisałam w kalendarzyku. Mam pytanko do Adama - czy powiadomiłeś mailem pozostałe osoby, które nie zaglądają tu na forum??BO lepiej o takich rzeczach informowac wcześniej, żeby każdy lub prawie każdy mógł sobie jakoś ten czas zabukować/zabókować (siet-nie wiem jak to się pisze!! :x ).

Druga sprawa - mamy tam wziąć namiot? Bo nie zrozumiałam gdzie będziemy spać.

281

Jak tak dalej pójdzie, to nas zamkną tak jak październik wink

Aneczka, a co do spania, to nie ważniejsze od tego gdzie jest z kim ???? wink

282

No,no Juri wink
Dobrz, że Lesz w Spale siedzi, bo jeszcze by to przeczytał i zaczął się drugiego dna doszukiwać wink

A tak poważnie,to wiadomo,że najważniejsze to Z KIM i...JAK wink

283

Pozdrowienia dla Leszka wink

284

Po powrocie z Cetniewa podam juz oficjalna wiadomosc na e-mail.

285

Poczekamy wink

286

Ahoj!!!
powrócilismy z żeglarskich wojarzy i gotowi jesteśmy na spotkanie z wami, już się nie mogę doczekać wink
mam nadzieje że termin się nie zmieni

287

Hej Kasieńko!!!

No, my jesteśmy chętni...pytanie-co na to potencjalny organizator imprezki, który jakoś ucichł ostatnimi czasy...

288

Organizator się obozuje...

Ale coś tu się ruch zmniejsza... kwiecień się kończy ????

289

kujawka co ie z Tobą dzieje ??? zaczynamy sie martwić że i CIebie dziecizamęczyły smile

co z naszą imprezką wszyscy soedzą jak na szpilkach i czekają na wieści a tu cisza i cisza

290

Witam wszystkich w końcu sie zarejestrowałem.Jeśli chodzi o imprezke to wchodze kujwka daj znać co i jak to narka

291

Witam wszystkich! Nie myślcie, że o Was zapomniałam - zwłaszcza mój kochany serwisie smile Mam nadzieję, że się jakoś spotkamy, może gdzieś w Polsce lub na kolejnym obozie. Trzymajcie się ciepło smile

292

witaj Wndziu jak miło cię czytać smile
co tam Ciekawego w Krakowie

a co do spotkania to moż ez Radziem sie wybierzesz
wszystkim bedzie miło smile

293

Kasiu nie przyjadę na wasz pożeglarski zlot, ale mam nadzieję,że znajdzie się jeszcze okazja do spotkania, bawcie się jak na żeglarzy przystało smile Pozdrawiam i przesyłam buziaki!

294

Kwiecień - reaktywacja...
Tak sobie pomyślałem, że jak zaczniemy ponownie klikać o kwietniowym obozie, to nas nie zamkną jak inne wątki wink
Jest jeszcze jedna przyczyna "odgrzewania tego kotleta"... Kwietniowcy 2005 wybiera się ktoś z was na kwietniowy obóz 2006??? Jak się nic nie zmieni, to ja znowu zaliczam kwiecień smile