151

Odp: dzieciaki

Cześć Aśka!
Ja się cieszę że będę miał okazję (oby! bo ostatnio mam pecha i jestem niestałym mieszkańcem Gdyni i szpitala im PCK w Redłowie) być 19 listopada na naszych zajęciach.
Zastanawiam się czy znowu nie zrobić kartonowej imprezki....

152

Mam nadzieję, że do tego czasu Dominik będzie w domku, ale jakby co to do szpitala daleko nie jest. Nadal chodzą po terenie dziki? smile
A impreza kartonowa (super!) chyba zaczeka do grudnia, bo teraz dajemy się wykazać naszym dzielnym wolontariuszom. A my...będziemy się zachwycać i wspierać ich smile

153

Dzików nie spotkałem.  Zresztą nie za bardzo łaziłem po tym terenie bo jakoś okazja nie ta. Faktycznie odkładamy imprezkę kartonową na grudzień (rozmawiałem z Asią).
Hmm, co do wspierania wolontariuszy... i tak nie wytrzymamy i się będziemy do nich konstruktywnie wtrącać...

154

No tak, moje słowa nic nie znaczą wink Trudno, nie będę się przejmować.
A wracając do szpitala, toja po terenie łaziłam, bo baaaaaardzo mi się nudziło w tym więzieniu

155

witajcie mam pytanko: z jakiej strony mogę ściągnąć mp3 z piosenkami, słuchowiskami itp. dla dzieciaków
dzikasocha@op.pl

156

Szukaj na emule.

157

Nauka innej jazdy na wózkach
http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3038529.html

158

Nauka innej jazdy na wózkach smile Dobrze, że dzieci tego nie czytają, bo po takim artykule mogłyby zażądać pod choinkę wózek inwalidzki.

159

Tak jak w filmie tak i w prasie mamy "prawdziwy obraz ON" wink