Temat: lekcje jazdy na wozku
http://www.cripcollege.com/trick1.html 24 ciekawe lekcje z jazdy na wozku i nie tylko :>:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » lekcje jazdy na wozku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.cripcollege.com/trick1.html 24 ciekawe lekcje z jazdy na wozku i nie tylko :>:D
hmmm, fajna stronka, przyda sie napewno swiezym kulawym (i nie tylko im):)
Stronka bardzo fajna (dzięki Jacek), ale czy mi się wydaje czy przy zjeżdżaniu/wjeżdżaniu po schodach serwisant trzyma od góry, nadchwytem? Mnie tam podchwyt (czy to się tak nazywa? no wiecie, tak od dołu) wydaje się pewniejszy. Bardzo proszę, niech mnie natychmiast jakiś fachowiec poprawi, jeśli się mylę.
Z tej strony serwisantka:) wedlug mnie lepiej chwycic wozeczek podchwytem (czyli od dolu)!!!
Witam wszystkich ktorzy odwiedzili lub odwiedzą"stonkę"sorry stronkę.Trochę na wózku siedzę i TAKI cyrk jest dla pokazu ale współczuje wózkowi-jakich męk musi doznawać ten sprzęd.A poza tym czy ktoś w taki sposób jak na fotkach i filmiku "uczy"Dobre to ale pod publikę która nic nie wie w temacie =Technika Jazdy.i chroń mnie Panie od "takich"poradników.Podziwiam natomiast kunszt zrobienia stronki--i tego bym sobie w przyszłości życzył...
maria,Asienka-macie RACJĘ-jak już ma byc pomoc to BEZPIECZNA!!!
Pozdrawiam..
Brodacz widziałam jak przeciągnąłes Tira. Prawdziwy Heros z Ciebie. Wielkie brawa i gratulacje!
Witam wszystkich ktorzy odwiedzili lub odwiedzą"stonkę"sorry stronkę.Trochę na wózku siedzę i TAKI cyrk jest dla pokazu ale współczuje wózkowi-jakich męk musi doznawać ten sprzęd.A poza tym czy ktoś w taki sposób jak na fotkach i filmiku "uczy"Dobre to ale pod publikę która nic nie wie w temacie =Technika Jazdy.i chroń mnie Panie od "takich"poradników.Podziwiam natomiast kunszt zrobienia stronki--i tego bym sobie w przyszłości życzył...
a co ci sie w nich nie podoba ?
Ale przyznacie że pierwszy filmik z trick 9 jest genialny :-)
Przyznam się, że nie oglądałam wszystkiego, ale wydało mi się to całkiem interesujące. Niektórych "udziwnień" nigdy nie widziałam. Magdab popieram
Jednak fakt: co innego jeżdzić samemu, a co innego uczyć tego.
Sam niech jeżdzi, jak lubi i robi ze swoim wózkiem, co chce, ale...
Mimo wszystko mam nadzieję, że kiedyś któryś z kolegów pokaże mi, jak przywiązać wózek, żeby tak ładnie wjechał po schodach, jak w tricku 18, do tego koniecznie z plecakiem. Proszę
Jacek.C-odpowiedzi udzieliła Ci...Ola.Jeśli wiec umiesz czytać -to domyślisz się -o co mi chodzi.
A może podobać mi się może-piękna kobieta,okręt pod żaglami i koń w galopie...ROZUMIESZ???
może facet miał szczere chęci a wy mu tak z mostu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » lekcje jazdy na wozku
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji