Odp: Spała 24.09 - 03.10 2005
Ja tez mam cos ok 150 fotek i filmików - jak to dostarczyć by sie znalazły w galerii? czy filmiki też mogą byc zamieszczone?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Spała 24.09 - 03.10 2005
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja tez mam cos ok 150 fotek i filmików - jak to dostarczyć by sie znalazły w galerii? czy filmiki też mogą byc zamieszczone?
Cześć Słoneczka
Pozdawiam wszystkich obozowiczów. Cieszę się, że jednak byłam z Wami. Fajnie było. Brakuje mi tej obozowej atmosfery. Chętnie bym kogoś poasekurowała, ubrała komuś skarpetki albo zaniosła na stół tacę. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy.
Ściskam cieplutko
p.s. nie dajcie się żadnym chorobom, polecam ciepłą herbatkę z miodem i cytryną
Pozdrawiam Cię Kasiu
Witaj Kasienko--nie dane mi sie było z Toba -pożegnać--mea qlpa.Ale milo Cie widzieć choc na stronach FAR-owskich.Pozdrawiam
A jeśli chce ktoś coś jeszcze usłyszeć--to wtorek 11-go o 14-stej"Przyjaciele" TVP 1.Zopraszam...
A na chorobę--herbatka z "balsamem"-ale szaaa...Gożdzikowa o tym jeszcze nie wie.Pozdrawiam
wszystkich.
Witam i Pozdrawiam wszystkich Zgadzam się z Tobą Kasiu, mi też brakuje tej atmosfery chociaż ganiatyka była niezła. Co najważniejsze fajnie było, a zarazki którymi częstował miły serwis (oczywiście chodzi o SERWISANTKI ) do tej pory jakoś nie chcą mnie opuścić hehe
HEJ.
Tu Tomek od łuków.Wszystkim z kadry i z serwisu wysłałem zdjęcia na płytach z obozu Spała IX-X.Oj jest co oglądać...:)
Dajcie znać jak dojdą.Bardzo miło było z Wami być.Super
ja dostalem dzisiaj, ale nie moge obejrzec, bo mi sie kompiuter popsul.. ueeeeeeeeee ;(
No ladnie, milo jest widziec ze tyle znajomych ma tu profilki Pozdrowienia;) apropo - komu te foty wyslac?
Miiiii. Kurde pierwsza sie u Ciebie po foty zapisałam i co??
Poza tym kobiety mają pierwszeństwo i jako jedyna uczestniczka obozu też mam pewne przywileje
Jest juz galeria Personelu medycznego
Galeria: http://www.far.org.pl/spalap_X2005
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Spała 24.09 - 03.10 2005
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji