1

Temat: Znacie miejsca dostosowane dla wózk. ,a dofinansowane przez PCPR

Cześć chciałbym wyjechać na turnus rehabilitacyjny, dofinasowany przez PCPR nad morze , ale nigdzie nie mogę znazleść takiego spisu. W PCPR był spis ale on zawierał tylko 20 ośrodków w całym kraju. Warto zaznadczyć że chciałem jechać z żoną i 26 miesięcznym dzieckiem. Jeśli znacie takie miejsca nad morzem i możecie je polecić to z góry dziękuje. Acha i żeby były przystosowane dla wózkowiczów.

2

Odp: Znacie miejsca dostosowane dla wózk. ,a dofinansowane przez PCPR

Witaj Arku:)niestety nie mogę ci pomóc w znalezieniu takiego miejsca bo się nie orientuję,ale mogę cię pozdrowić,hi,hi.A coś tak zamilkł po powiedzeniu"a"na naszym forum??

3

Bardzo Ci dziękuję za pozdrowienia. Jest mi bardzo miło,że mnie pamiętasz. Ja tez Cie pozdrawiam  i życze miłego zdawania egzaminów.

4 Ostatnio edytowany przez aniar (2006-05-19 16:55:23)

http://www.turnusy.rehabilitacyjne.pl/
może tu coś znajdziesz
jeśli chcesz wyjechać latem to może byc już ciężko ze znalezieniem miejsca

5

Hej.
Polecam Ustronie Morskie...oraz dom wczasowy "LEŚNA POLANA" BYŁEM 2 RAZY CAŁKIEM FAJNIE..MIASTECZKO TEŻ W MIARE PRZYSTOSOWANE...JEST ZJAZD NA MORZE...tylko że lipiec i sierpień to raczej już chyba zjęte...ale sprawdz http://www.ustroniemorskie.com.pl/
Pozdrowienia
Tomek

6

cześć Arek, jeśli chcesz pojechać nad morze, sprawdź np ośrodek MEGA  lub WĘGIEL BRUNATNY w Kołobrzegu, Obydwa sprawdziłam, z tym, że dziś może być już problem z terminami wakacyjnymi. Poza tym Leśna Polana w Ustroniu Morskim, ośrodek Panorama w Jarosławcu, Agawa w Mrzeżynie, Neptun w Jantarze. Wszystkie mają własne strony i wszystkie albo osobiście sprawdziłam, albo sprawdzili je moi znajomi...
Miłego wypoczynku