Temat: obóz 24-26 marzec "Far tor stegny"
odszedl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz 24-26 marzec "Far tor stegny"
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
odszedl
Witam!
Widzę, że nie udało nam się Ciebie unicestwić
Miło, że się odzywasz i nas nie przeklinasz (przynajmniej oficjalnie)
A tak na poważnie, to cieszę się, że ci się podobało. Mam nadzieję, że coś z tego szkolenia Ci się przyda. No i przede wszystkim mam nadzieję, ze się nie rozchorowałeś po spacerku itd.
Miło było poznać i pomęczyć Cię troszki!
Pozdrowionka!
odszedl
Oj! widzę,że nieźle musiało się dziać na tej samoobsłudze skoro uczestnik jest "wniebowzięty" . JeSli naprawde masz taką ochotę gdzieś pojechac to zapraszam na stegny w piątek. Od 11 odbywają się tam zajęcia.
ps. no ładnie, ładnie dominiczko:)
No bo aż się zalogowałam!...Seweryn ja myslałam że po tym ekstremalnym bussingu to Ty sie do nas odzywać nie będziesz...a tu proszę luzik!:), a tak poważnie to było naprawdę milusińsko,dzieki bardzo za ekstremalny weekend,pozdrawiam wszystkie moje kochane dziewczęta,do Ciebie Księciuniu zaraz napiszę,sciskam a dla wtajemniczonych to strasznie zmęczona jestem!
Hanys! Jaka ekipa takie szkolenie... robiliśmy wszystko, zeby nasi milusińscy zjawili się jeszcze kiedyś na jakiś zajęciach.
Domifisia, ty nawet nie mozesz sobie wyobrazić jaki strasznie zmęczony jestem...
odszedl
odszedl
Sewer taka prosba, mniej kolorow lepiej bedzie sie czytac...
eee to forum, kazdy moze wrazac opinie w sosob jaki chce, ''forum''
1) podstawa
odchodze, pa panie SU+ prosze wykasowac moje miejsce w my sql
pa
I pozamiatane po Sewerze Szybko się pojawił jeszcze szybciej odszedł.
Wróci... dajmy mu trochę czasu
Juri-to "nieżle"było na Stegnach-a mówiona kiedyś,że to ja mam klimaty reżimu na obozach-hahahahaha!!!
Broda! Uczyłem się od najlepszych
"Ill be back" ........sporo tych błędów w motorze zapytań do Sqe'la troche dziurek bądz blędów znalazłem, ale to zboczenie Zawodowe.
Wróciłem ze względu na ludzi do których coś czuje
- po pierwsze Juri kuma tzw Czaczęuł jest nr.1
- Panie Broda słuszna uwaga.
- Dominisia mi napisała coś na czym sie nie łapie czasem, dzięki Księżna. Big on love ...............
ps. P.Brodacz sory za pytanie retoryczne, ale czy Ty nie byłeś basistą w zespole ZZ Top
Big Up's All people...
Juri-dzieki to pochlebne na starośc-hahaha
Sewer-jeśli o ZZ-Top chodzi to musiałeś sie pomylić ,choć gość rzeczywiście podobny jest do mnie -tylko ja młodszy jestem...
Tego z ZZ-Top stale pytają czy nie był na obozie aktywnej rehabilitacji.
Sewer! Fajnie Cię tu znowu widzieć.
Broda! Musimu sobie troszki słodzić, bo jak nie my, to kto??
Juri-jest-ok,spoko.good,dobrze,yes,ano-itd...etc...i...narka!
Juri Witam p.Brodę, jak i Rafała (to ja Seweryn) smutno, ze Łukasz nie dotarł, Dominika jest, ale na priv
:)
Rafal ta kadra 3 dniowego obozu na Torze przeszla moje najsmielsze oczekiwania, po pierwsze profesjonalizm, bez stresowosc, przygotowanie Juriego i organizacja (ogólna) byla mistrzowska. Przez 3 dni chłopaki i dziewczyny mnie urobiły na tzw ''rece z waty'', jeszcze niedzielny wypad na miasto byl exstra trafilismy na maraton biegaczy ktorych wzdłóz ulicy wyprzedalismy he he he, tetra forever strong karki.
Co prawda bylo zimnawo, autobusy zaniemogly więc z kółka jakies 5-6 km bylo przyjemnie.
Mowie tu bez wyjątków.
Dla Wwa i takich sknerusów jak ja te 3 dniówki obozu sa jednym z najlepszych pomysłów dla przełamania barier przede wszystkim psychicznych bo fizycznie mozna sie wyrobic z czasem zawsze jak guma w majtach pisze to tetra, ktora jest z takimi klopotami, to jesli sa na tym swiecie tacy jeszcze jak ja, ze po 6 latach nie pojechali na na zaden obóz, (?) he he bez smiechów, ale mam juz za sobą Dzieki Rafalowi ok 1.5 roku aktiv ruchu, moje raczki były niczym płutnem powiewającym na wietrze a w tej chwili jesli jestem zaprawiony trzeba naprawde wiele wiele ruchu aby je na nowo "porazic" nawet tak w przyblizeniu patrzylem na oogolne zmeczenie z Wąskim ''para'' ktory wygina gwozdzie w palcach nie jestem juz tym ktory po 2 okrazeniach sali robil blada twarz i mowil ze wszystko w porzadku he he
mam tylko obawy do basenu, mam problemy ze spastycznoscia pęcherza, woda czasem nawet prysznicowa mi to zafunduje, lecz nie bede taki i sprubuje, jak zaskocze plywanie motylkiem to samymi barkami i motylami bije swiat na glowe, bo dzialaja reszta nie
mam potencjal znam swoje te 2 partie miesni, narazie robota to nie znaczy, ze nie pakuje w domu w piatek sie zjawie i poruszam
pozdrawiam wszystkich buziak.
ps. Juri masz fotki z obozu wiem, mial bys mozliwosc wrzucic na moj server mam 10 GB , w zaleznosci jaki masz wysyp plikow na laczu, chuba ze poodchudzasz fotki rozdzalke zrobil na wszyskie foty 640x i luzik , odp..
Seweryn Dominika tez jest,pozdrawionka i ściskałki dla wszystkich
Jest ale coś bardzo mało wylewna zrobić Ci awarta zdjęciowego pod nick name, czy jakiegoś graficznego ??
Ciekawe ile będe czekał na odp.
całuje
Ja wiem, że jest przesilenie wiosenne ale troche aktywności internetowej bym proponował mordzinki.
A Dominika jest nie czuła, bo ,bo .... sama Wie dlaczego
hihihi
ale i tak ją uwielbiam !
Hej Sewer!
Miło czytać jak promieniejesz... Z fotkami jest tak, że jak tylko się odnajdę po obozie, to dam Ci znać co z nimi.
Pozdrowionka dla Panów i buziaki dla Pani
Powitać wszystkich.
Małe sprostowanie Sewer.
Wąski nie wygina gwożdzi w rękach.Dłubie nimi w zębach.hehehe
Pozdrowionka chłopaki i buziak dla Pani
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz 24-26 marzec "Far tor stegny"
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji