51

Odp: Meble przez internet?

Według mnie się opłaca, przez internet można trafić na bardzo korzystne promocje, a dodatkowo asortyment jest naprawdę ogromny.

52

adelka445 napisał/a:

Czy ktoś z Was zamawiał? Myślicie,że opłaca się?
Przyznaję,że nie mam obecnie możliwości wybrania się do sklepu stacjonarnego a chciałabym wymienić kilka rzeczy w domu.

Mysle ze tak. Na pewno jest taniej. Moja ciocia zamawiał meble ogrodowe oraz Grille Broil King do altanki. Możesz sprobowac. Grille kup ze strony decofire.pl

53

moim zdaniem warto kupować meble przez internet. Zwłaszcza teraz jak za kilka dni jest black firday i  meble można kupic z rabatem nawet 40%. Ja wymieniałem meble 2 lata temu i kupowałem w tym sklepie https://www.lazienkiabc.pl/Meble-lazienkowe-c5

54

Trzeba uważać szczególnie na odbiór. Pytanie czy jadą złożone czy rozłożone. Mogą być uszkodzone i wtedy jest spory problem. Podobnie jest z różnymi lampami szklanymi czy dodatkami. Najlepiej kupować za pobraniem.

55

Ja zamawiałem meble przez Internet, które miałem upatrzone w sklepie stacjonarnym w moim mieście... zapłaciłem prawie 500 zł mniej.

56

O tak ja lubię zamawiać meble przez Internet ale tylko ze sprawdzonych sklepów, gdzie nie muszę sprawdzać jakości

57

Nie raz zamawiałem przez internet. Duża oszczędnośc. Wszyscy walczą o klienta więc w internecie oferują dużo nizsze ceny.

58

Sama również.Budowałam się rok temu i wiele rzeczy zamówiłam przez internet. Nie miałam momentami czasu aby jeździc za wszystkim po sklepach stacjonarnych. Poza tym często nie miałam ochoty bo sama budowa zajmowała mi bardzo dużo czasu.

W sieci poza tym mozna znaleźć o wiele wiecej ciekawych mebli oraz dekoracji. W sklepach stacjonarnych przykładowo nie znajdzie się raczej mebli wykonanych z prawdziwego drewna, w sklepach internetowych już tak.

Jeśli chcielibyście znaleźć dla siebie stól wykonany z prawdziwego drewna, polecam firmę Stolvero:
stolvero.com

W ofercie mają bardzo dobre jakościowo meble.

59

Ja kupuję praktycznie wyłącznie przez internet. Staram się jednak dobrze wybierać dostawców.

60

W obecnych czasach niebezpieczne jest kupowanie mebli stacjonarnie, także zakupiłem meble ze sklepu online GrainGold.pl i serdecznie go polecam. Kupiłem wygodne łóżko dla mojego syna, który ma problemy z kręgosłupem. Łóżko świetnie się sprawdza

61

Ja kupiłem meble do biura na stronie 4prestige. Spełniły moje oczekiwania dotyczące wykończenia i solidności

Swoją działalność prowadzę już kilka lat, jednak postanowiłam odświeżyć nieco moje biuro i zakupić nowe meble https://meble777.pl/pl/c/Laviano/17 Regały i biurka prezentują się znakomicie, mam nadzieje że posłużą nam znów kolejne długie lata, a pracownicy są również zadowoleni że taka miła odmiana wnętrza.