Temat: kto ma sposob na zgiecie?

Witam
10 miesiecy temu zlamalam noge w udzie a od od 4 miesiecy jestem wolna od gipsu. Moim najwiekszym problemem jest zgiecie stawu kolanowego. Jestem po intensywnej rehabilitacji, krioterapii, pnf, zastrzyki go-on,zeel, rekostin, masarze, Za kazdym razem kiedy widzi mnie lekarz to dziwi sie ze mam takie slabe zgiecie-40 stopni-  troche mnie to przeraza Czy ktos zna sposob by to kolano ruszylo???????????

2

Odp: kto ma sposob na zgiecie?

Dzieki Aniu za odpowiedz. Wlasnie cwicze i cwicze a tu rezultaty marne.Jestes Z Poznania czy slyszalas cos o dr Czarnocie, bo moja rehabilitantka wlasnie mi go polecila jako speca od kolan. Chce sie z nim umowic na wizyte, bo okazuje sie ze i wiezadla sa naruszone i kto wie co tam jeszcze w tym kolanie siedzi. Czy dr Czarnota prowadzil leczenie kogos na tym forum i jaki sa rezultaty? Pytam bo dosc pieniedzy wydalam na lekarzy, ktorzy nie zrobili nic . Bede wdzieczna za odpowiedz

3

Odp: kto ma sposob na zgiecie?

Na szczescie tylko kolano odmawia mi posluszenstwa, choc dodatkowo nie mam pelnego zrostu kosci udowej co uniemozliwia zastosowanie cwiczen z obciazeniem (moze po tym cos ruszy) Jestem w trakcie kolejnej rehabilitacji za tydzien robie rtg i mam nadzieje ze ten zrost sie pojawi.Ze zdjeciem chce sie udac do dobrego fachowca dlatego pytam was drodzy forumowicze -do kogo?
Swoja droga naprawde szkoda ze nie mam problemu z reka. Pozdrawiam Cie Aniu