Odp: Szkolenie Młodej Kadry W-wa 16-19 luty
Zosieńko nie martw się. Na "kochanych szefówó" naszych nie ma rady
Ja swoich nauczyłam co to Aktywna i teraz urlop dostaję bez problemu:)
Będziesz z nami duchem, a to też ważne:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie Młodej Kadry W-wa 16-19 luty
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zosieńko nie martw się. Na "kochanych szefówó" naszych nie ma rady
Ja swoich nauczyłam co to Aktywna i teraz urlop dostaję bez problemu:)
Będziesz z nami duchem, a to też ważne:)
przepraszam za mały błąd literowy , maiło być szefów
Ayeczko szkoda, że nie będzie Cię z nami.....Gdzie Ty się podziewasz
))
Dziękuję za całusy i równiż śle ciepłe buziaki z zimowego Lubina
Ach, Madziu wywialo mnie na koniec swiata...i obecnie jestem sobie w pieknym miescie Karlsruhe...pod francuska granica...,ale to tylko mi tak niemadre pomysly przychodza do glowy No, ale bede trzymala kciuki za owoce Waszej pracy...przy takiej Szefowej taka praca to przyjemnosc...:)
Magdaleno proponuję byś skorzystała z dwóch rzeczy, ponieważ jeżeli ktoś zwraca się zapytaniem do Ciebie (podpisane imieniem i znakiem zapytania) i ty nie widzisz to proponuję okulistę lub nie chcesz widzieć pytania (ignorująć) to kurs kultury. Nie musimy się znać osobiście by coś napisać do siebie, chyba że jest taki regulamin FAR-u. Pozdrawiam Wszystkich
Robercie
Okulisty nie potrzebuję, bo okulary już noszę.
Co do kultury to nie znasz mnie, więc nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia, a już napewno o mojej kulturze.
Swoje nieuzasadnione złośliwości zostaw dla siebie, bo pomawianie bez wysłuchania to kiepski pomysł na zaistnienie.
Co do pytania to odpowiem teraz - jeżeli oczywiście nadal Cię to interesuje. Panowie nie zgłosili chęci udziału w zbliżającym sie szkoleniu stąd ich brak na liście uczestników.
Pozdrawiam serdecznie
Ayeczko
Co Ty robisz aż pod francuską granicą? Trzymaj się tam cieplutko i szybko do nas wracaj z powrotem.
Dziękuję z miłe słowa. Z tymi pochwałami oczekaj jednak na opinie uczestniczek:) szkolenia.
Po trzech dniach spędzonych ze mną i olbrzymią ilościa wiedzy do przyswojenia nie wiem czy będą dla mnie takie wyrozumiałe:)
Buziaki
Dziekuję Magdaleno za szybką odpowiedz bo powracając do pytania na które czekałem trwało dwa dni (chociaż byłaś widoczna w tych dniach na forum)., ale mam już. Co do kultury to pokazałaś. I nie złośliwość tylko szczerość. I o jakim ty zaistnieniu piszesz Chociaż nie poznaliśmy się osobiście to Twoja wizytówka nie wygląda ciekawie. Będziesz w W-wie będziemy mieli okazję tą sprawę poruszyć. Pozdrawiam
Robercie temat szkolenie Młodej Kadry to nie miejsce na tego typu komentarze i dyskusję, ale skoro już zacząłeś to ja dokończę.
JAk już napisałam wcześniej nie znasz mnie więc nie możesz mnie oceniać, na podstawie swoich teorii.
Przykro mi,że nie znając człowieka, nie widząc go wyrabiasz sobie o nim zdanie. NA dodatek krzywdzące.
Owszem zaglądam na forum, nie zawsze jednak mogę na wszystko od razu odpowiedzieć. I na pewno nie robię tego specjalnie.
Co do Warszawy to nie wiem czy mamy jeszcze o czym rozmawiać.
Ty już swoje zdanie masz na mój temat i więcej chyba już nie musisz wiedzieć. Proponuję i tutaj zakończyć ten temat.
Nie znam Cię oczywiście. I nie oceniam Ciebie jako całokształł tylko daną sytuację. I nie muszę Cie widzieć bo nie oceniam człowieka po wyglądzie tylko po charakterze (potym co robi) Mi też może być przykro, jezeli odpisujesz Ayka z dnia 08.02. i kilka innych wpisów, a moje pytanie napisane było 07.02 i zero odpowiedzi. Też krzywdzące. Koniec tematu.
Z tym że mi przykro i że to krzywdzące to polemizowałem by użyć jako przykład. Bardziej odebrałem to jako Olewka a nie lubię czegoś takiego jak każdy z nas:)
Kolo-Robert, mi na podstawie wyżej opisanej sytuacji wogóle nie chciałoby się z Tobą rozmawiać. Użalasz się, jakby naprawdę było na co. Magdaleno, gratuluję cierpliwości i życzę powodzenia na obozie. Napewno będzie super.
Ola dziekuję za Twoją opinię, wyraziłaś to co myslisz. Każdy z nas jest inny i każdy rozumie to inaczej. Wezmę to pod uwagę, przemyśle i postaram się znaleść tu swój błąd. Pozdrawiam
Czytam to i zastanawiam się kto jest kim i o co chodzi. Sodzę że Magdalena prowadzi kurs to można nazwać ją za profesjonalistkę z kontaktami z osobami niepełnosprawnymi. Kolo-Robert wózkowicz lub pomagier niewiem. Ale myślę że kim by Kolo-Robert nie był to ma rację. Nam nie jest łatwo będąc osobami niepełnosprawnymi, mamy różne poglądy na świat mamy kaprysy jesteśmy żli dla siebie jak i dla innych za nasze kalectwo itd. bo nie możemy samodzielnie korzystać z życia. Osoba profecjonalna powinna to doskonale wiedzieć. Magdalena swoim zachowaniem, nie odpisując a widząc pytanie nie postopiła profesjonalnie. Profesjonalna osoba by przyjeła krytykę i znalazła przyczynę takiego ataku i by zaczeła wyjaśniać czemu nie odpisała a nie atakować Kolo-Robert i udawać że jest skrzywdzona i jaki on jest zły bo zwrócił jej uwagę. Magdaleno sama wierz że ludzie są różni, zwłaszcza my osoby niepełnosprawne więc gdzie twój profesjonalizm, może zrezygnuj z tego bo swoim zachowaniem nie jedną krytykę usłyszysz i wszyscy wokół będą dla Ciebie zli, lub naucz się przyjmować krytykę oraz wyjaśniać przyczynę. Dodam swoje zdanie tak jak Ola zrobiła.
Bobo_T piszesz na tym forum pierwszy post i już atakujesz?.
Pamiętaj że nie ocenia się ludzi po jakiś tam literkach na forum.Nie znasz Magdy a Ja znam.Jak dla mnie to jedna z kilku naprawde bardzo profesjonalnych osób w tym co robi.
I wywarz też swoje słowa.Piszesz że osobom po urazie jest ciężko bo są źli na siebie i na świat.Macie kaprysy itp.Ale z drugiej strony o osobach pomagających osobom po URK piszesz "pomagier".I teraz mnie obaziłeś bo uważam że to złe określenie.
Wydaje mi się że tym postem tylko chciałeś zaistnieć na forum a nie o to tutaj chodzi.
Kolo_Robert jak na moje oko(a nie potrzebuje okulisty) to wychodzi z Ciebie zwykły gówniarz.Bo wiesz,żalić to się można ale do babci.
Przepraszam, Sergiusz ale nie rozumiem to co napisałeś na mój temat. Proszę o wyjaśnienie kto jest gówniarzem i kto się żali?
Nam nie jest łatwo będąc osobami niepełnosprawnymi, mamy różne poglądy na świat mamy kaprysy jesteśmy żli dla siebie jak i dla innych za nasze kalectwo itd. bo nie możemy samodzielnie korzystać z życia.
To chyba nie jest opinia, o którą warto by walczyć i wbijać ludziom do głów jako stereotyp. Jak chcesz być tak postrzegany to Twoja sprawa, ale może nie uogólniaj i nie rób tego innym. Potem trudno się dziwić, że niektórzy boją się "normalnie" podejść i porozmawiać z ON.
Z żartobliwej rozmowy zrobiliście bez sensu wielkie żale i pretensje, ale rozumiem: zima, nudno...
Dziekuje za wszelkie uwagi i Proszę was o nie pisanie już na temat Magdaleny i mój. To jest nasza sprawa. Będziemy mieli okazję się spotkać to porozmawiamy sobie.
Bobo_T ja jestem pomagierem a poprawnie to wolontariusz, postaraj się nie pisać pomagier.
Ola i Sergiusz spokojnie z Bobo_T ma swój świat. Jest zły i wini wszystkich w porządku.(tak to wygląda) Trzeba to zrozumieć, jakimś sposóbem pomóc a nie atakować. Spokojnie
Przepraszam Kolo_Robert za atak z mojej strony.Źle odczytałem.
A odnośnie Boba to Ola ma racje.W dodatku zarejestrował się dziś i odrazu wali z takimi tekstami.Czy on wogóle wie co to FAR i jaka panuje tu atmosfera?
W porządku Sergiusz.
Bobo_T chyba niewie co to FAR i niewie jak nazywa wolontariusz oraz szacunku dla takich osób.
Pozdrawiam
Witam
Pozdrawiam serdecznie wszystkich zainteresowanych moją osobą.
Oli i Sergiuszowi dziękuję za miłe słowa.
Nie zamierzam komentować tego co dzieje się w tym temacie, bo cokolwiek bym nie napisała jak widzę zawsze zostanie wykorzystane przeciwko mnie i mojej osobie.
Postanowiłam jednak przybliżyć tym którzy mnie nie znają moją sylwetkę.
Bobo _T i Robercie z osobami niepełnosprawnymi współpracuję od ponad 10 lat. Od 95 roku związana jestem z Fundacją Aktywnej Rehabilitacji. Z wykształcenia jestem fizjoterapeutą. Jestem związana z Aktywną i niepełnosprawnymi bo tego chcę i lubię to robić.
Bobo_T takie osoby jak ja to WOLONTARIUSZE, a nie pomagiery.
Wszycy wolontariusze współpracujący z Fundacją robią to z własnej woli i bez specjalnego przymusu.
Nawet Twoja niepełnosprawnośc nieusprawiedliwia Twoich opinii na nasz temat.
Co do mojego profesjonalizmu to zawsze staram się robić wszystko jak najlepiej. Coś dobrego muszę sobą reprezentować, bo w przeciwnym razie Fundacja nie współpracowałaby ze mną i nie powierzałaby mi odpowiedzialnych zadań do wykonania,a takim właśnie jest prowadzenie szkolenia dla młodej kadry, do którego się szykuję i przygotowuję od dłuższego już czasu.
MAgdalena
Ps.Krytykę potrafię przyjąć pod warunkiem że jest słuszna i konstruktywana.
Przepraszam Magdaleno ale ja nic nie pisałem na temat Twojej współpracy z Fundacją i osobami niepełnosprawnymi. Nie potrzebne było pisać moje imię koło Bobo_T i proszę również nie łączyć mnie z tą osobą.
Pozdrawiam
ooo! dawno mnie nie było bo nie zawsze moge. Jedziecie po mnie rowno! Widać że nie macie lepszych tylko się kłocic na forom. Weźcie sie do roboty pomagierzy- wolontariusze. Sergiusz nie obrażaj sie, iole ty masz lat? Ola ty chyba nie wiesz kto to jest osoba niepelnosprawna i jak sie czuje wsrod ludzi.m to oni sprawiaja taki stereotyp. Kolo Robert ja tu biore twoją strone a ty po mnie też jedziesz. nastepny pomagier. Magdalena nadal twierdze że brak ci profesjonalizmu. Przez te dziesiec lat nie nauczylas sie nas rozumiec. Pozdrawiam Was pomagierzy. kiedy bede to bede ale chyba nigdy bo nie widze tu normalnych osob.
Witam wszystkich
Parę dni mnie tu nie było, zaglądam i oczom nie wierzę. Próbowałam prześledzić wątek odnośnie "nie odpowiadania na pytania". Pomyślałam, iż owo "pytanie" musiało być wielkiej wagi, skoro zrobił się z tego aż taki problem. Ale znalazłam tylko takie:
Magdaleno to mają być same women i zero men ?
Nie rozumiem - czyżby administrator coś wykasował? Bo nie wierzę, iż o powyższe zapytanie (w dodatku sformułowane w żartobliwej, dla postronnego czytelnika, nawet retorycznej formie) byłoby tyle "krzyku"
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Bobo_T ja proponuję zgłosić się do poradni która pomoże Tobie zmienić podejście do ludzi i na świat. Każdy rozumie sytuację w której jesteś i złością nie szukaj winnych.
Aneczko tak wyszło
I kolejnym już drugim postem Bober_T potwierdził swoje użalanie się nas sobą i brak dobrego wychowania.Koniec w tym temacie.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie Młodej Kadry W-wa 16-19 luty
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji