51

Odp: Obóz w Spale listopad 2005

ja już prawie znam połączenie
jest autobus 688 z katowic do tych-ów(nigdy nie wiem jak odmienić na zwę miasta tychy:/)nie wiem kiedy:) ale dotrę tam. prawie znam drogę do Skipera;)-zobaczymy z jakim skutkiem:).pozdrawiam

52

Fajnie macie.też bym się pojawiła, ale moje gardło (po obozie) jest do ......  Właśnie jestem na zwolnieniu lekarskim i nie mogę wysiedzieć w domciu smile już nie mówiąc o łóżku
Karo - co z moją koszulką :-)
Rafi - co ze zdjęciami????
Gorąco pozdrawiam całą ekipę i życzę miłej imprezki

53

Niestety bede ok 22:) ale na drugi dzień zapewniam odwóz:)))) jeśli tylko będe wstanie:/ Caro cieszę się że będziesz:)))) Andrzeju niestety dziub dziub idzie z nami:)))) Także Ty chyba również:)))

54

Jaskułka postaram sie wyslać w przyszłym tygodniu:/ przepraszam za zwłoke.:// pozdrawiam:) dla reszty postaram sie o fotosy na imprezę:)

55

hej Jaskułeczko koszulkę dla Ciebie mam:)rozmiar xl albo xxl, aha tak przy okazji w poniedziałek będę w Zielonej i coś czuję że wpadnę do Was na zajęcia:) Będziesz???miałam zrobić niespodziankę ale co tam:)

56

Rafik smile jakby Ci się udało to nagraj mi proszę zdjęcia z obozu, jak Ci się nie uda to innym razem:)

57

dzisiaj na zajęcia do nas zawitał Irek:) fajnie było się zobaczyć z kimś z obozu:), co do imprezy to szybko się będę zwijać(znaczy się w niedzielę mam pociąg o 10:ileśtam do Krakowa- robimy mikołaja dla Dzieciaków, a na takim wydazreniu to muszę być)pozdrawiam:) do zobaczenia

58

Witaj Caro!!! Jeżeli mogę to proszę o rozmiar XL smile  Czekam na Ciebie w poniedziałek - akurat mamy walne zebranie, będzie nam bardzo miło jak się pojawisz.
Dla Czikity specjalne pozdrowienia!!!  smile

59

mam piosenkę o Dziub Dziubie:)- jakby ktoś chciał to dajcie znać, jest oryginał i wersja techno:)

60

widzę że imprezka się szykuje - pozdrowienia dla imprezowiczów - jak się bawic to ise bawic smile  - i tak trzymać

61

Mozna prosić o dwie wresje tej piosenki smile

62

Heyah!Chwilkę mnie nie było, a impreza zaczyna żyć własnym życiem!I o to chodzi!!!Martwi mnie tylko cisza ze strony Skipera....A właściwie nie, bo o wszystkim na 100% wie i czeka na nas smile

Rafik!Ważne,że będziesz!Będziemy czekać i Cię wypatrywać z balkonu.

Lucy!Nie ociągaj się tylko wskakuj w pociąg i przyjeżdżaj!!!!Pozdrawiam serdecznie smile

63

Caro!
Jakby co to ja też zabieram ze sobą kompakcik ze zdjęciami dla Ciebie.Nie zmarnuje się na pewno nawet jak Rafik przywiezie drugi egzemplarz.
Dzięki za miłe zajęcia.Naprawdę mi się podobało!Małopolska do boju!!
pozdrawiam

64

No no no widze że Caro to niezły wędrowniczek:)))) Obiecuję że zdięcia bedą:) co do dziub dziuba mam nadzieje że na imprezie bedzie wersje techno mam  lecz orginału mi brak:)
Także Caro liczymy na Ciebie:)

65

Lucy!!!!!! ZAPRASZAMY:))))) Musisz mi jeszcze co nieco pokazać hehehehe

66

Czikita co tak milczysz żyjeszcze jeszcze??????

67

czy ktoś widział haanick- tzn Hanie wpadła na począdku i teraz jej nie ma Hania żyjesz ???? potrzebne korki z matmy:)))) trzeba odliczas czas do Twojego drugiego obozu:)) jak nauka obozowa? mam nadzieje ze nie poszla w las!! Pozdrawiam i fajniutko ściskam:)

68

heeej piosenki o DziubDziubie będą na imprezę!!! Jaskułeczko zaraz Ci je wysyłam:)

69

normalnie mam nadzieje Caro że w Zielonej sie wybawiłaś i zanas na imprezce:)))) Pozdrawiam ZIELONĄ !!!!

70

Mam dobre wieści!!!!!! Jak wszystko dobrze pójdzie Artur T. po nowym roku zawita na śląsku....... mam wspaniałego dyrektora hehehehehe:))))) nio hyba że warszawka coś załatwiła w sprawie tego pana?

71

Dzięki Caro!!! Obydwie wersje doszły w całości.

72

Hej Rafik:) bardzo się cieszę że Arturo do was przejdzie:):):):):):):):):):):):

73

Rafik!Ja się również baaardzo cieszę i trzymam kciuki,żeby akcja się powiodła.Pozdrów Artura moooocno.

74

UWAGA!!!!
IMPREZA ODWOŁANA!!!!!
Niestety Skiper nie ma możliwości uczestniczenia fizycznego w imprazce, bo cały wekend zapinkala w pracy, dlatego raczej i my nie powinniśmy go nachodzić....Bo mogłoby się to zakończyć ucałowaniem klamki, bez możliwości otwarcia drzwi ;(

Linijka ciszy dla uczczenia naszych zamiarów.Ale za niedługo otwieramy listę na kolejną....Do usłyszenia.

75

NO Rafik widze ze u ciebie słowo droższe od pieniedzy no to życze zeby sie udało pozdrowka dla Artura