Odp: Obóz w Spale listopad 2005
Dziub dziub to ten co dużo dziubdziubie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Obóz w Spale listopad 2005
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziub dziub to ten co dużo dziubdziubie
Jest juz Galeria pod adresem: http://www.far.org.pl/spala_XI2005
Dziub dziub to taki fajny gosciu:))))) który rozwesela najwiekszych smutasów:)))) wsumie nie wiem czy trafiłem, ale wiem jedno dostarcza świetnej zabawy:)))))
haaallloooo Czy ktoś widział ostatnio Dziub Dziuba???:) Jeśli tak proszę o mejle:) Jakby Ktoś z listopadowego obozu w Spale przejeżdzał przez Kraków, bądź zatrzymywał się w nim na dłużej- uprzejmie proszę o informację, że takowe zdarzenie ma mieć miejsce- trzeba będzie uczcić takie wydarzenie, bo w krakowie mało się dzieje;) uprzedzam-obowiązkowa będzie wyprawa na kazimierz w celach różnych:) aha- Czikita(Chiquita) dla Ciebie jak rozumiem kebab:) Jakby co piszcie sms-y lub mejle, bo mam ograniczony dostęp do neta:)pozdrawiam.3majcie się ciepło
Właśnie podziwiam fotki w galerii, Zosia! Zmieniłaś fryzurę!
Mirku!Masz rację, zmieniłam fryzurę. teraz jestem szłowym rudzielcem Nie ma jak odrobina samokrytyki...i wrodzona skromność
Było fajowo, ale wiesz....byłeś potrzebny gdzie indziej. jeszcze będzie niejedna okazja do spotkania.mam nadzieję,że wszystko jest już w porządku.pozdrawiam Cię serdecznie i Twoje Maleństwo-Dużeństwo też!!!
Aniu!Skasowałaś akurat tę część z większą ilością stron ;( Teraz będziemy musieli się baardzo postarać,żeby pobić zeszłoroczny rekord (zdaje się z października ) Ale nic to, jak mawiał naszkolega bido tudzież biduś vel Boskitomek: DAMY RADĘ!!!
Tegoroczni listopadowcy łączmy się!!!!I dajcie czadu!!!!
na dwuch zdjęciach ania wygląda jakby przybita
Powiem Ci że całkiem całkiem z tym rudzielcem...(co nie znaczy że w wersji blond też nie było całkiem całkiem).
Młody już broi i (odpukać) wszystko wydaje się być ok.
Oglądając galerię widziałem kilka znajomych twarzy. Pozdrowienia dla nich!
Cieszę się, co do młodego i dziękuję oczywiście za komplement.Pozdrawiam.
sofi ja tam nie widziałem twojej wcześniejszej wersji na głowie ale ta jest fajna chyba i ja przefarbuje !!
witam dominike
No ładne rzeczy sie tu dzieją:)))) Mirek pozdrawia znajome twarze a te nie znajome to cio??? Nieznajomi pozdrawiają Mirka:))
Zosiu hmmmm blond powiadasz..... chciałbym to zobaczyc, może maleńki odsyłacz na galerie???
Kraków, Kraków wpadniemy i poszalejemy, nawet na kazimierzu:))))
Dziub dziub........
Ok, sprostowanie. .
MIREK POZDRAWIA WSZYSTKICH!!!
Informacja do zainteresowanych. Impra w tych tychach u Skipera 3-ciego w sobotę. Skiper już wie Nie ma nic przeciwko, a nawet jest za. Dajcie tylko znać kto jest chętny. Bo narazie to będziemy się bawić ze Skiperem w dwójkę.Co niekoniecznie musio być nudne....Pozdrawiam potencjalnych współimprezowiczów!!!!
Rafik!W tegorocznej galerii mnie nie znajdziesz w blondach...napewno w Igrzyskach z zeszłego roku lub obozie listopadowycm,ale tego już zdaje się nie ma w dostępie...
Sofi no no no niezła z Ciebie byla Bolondi:)))) Jeśli chodzi o imprezkę przepraszam że nie dalem znać ale 3 i 4 jestem w pracy ale to nie oznacza że niepadnę, czyli jestem za........także jest już nas trzech:))))
Mam pytanko dziub dziub idze z nami????
dziub dziub zostaje w radomiu na imprezce u mnie wkoncu andrzejki
bez dziub dziuba nie ma iprezy aktywnej ;(
chociaż skoro jest nas trzech, to nie można odwoływać...
przyjedzie na pewno caro, Gałucha się też zgłosił, tylko Boss udaje,że go nie ma
Co do imprezy u Skipera to kraków też będzie:) w końcu to rzut beretem, względnie czym tam chcecie rzucać:)pozdrawiam i do zobaczenia. Czikita (Chiquita) tez możesz wpaść, z Radomia to prawie jak z krakowa;)
Caro-przepraszam za tę małą literkę! I do zobaczenia na zajęciach. Będę!!!!
Rafik!Czyli byłbyś późno?Bo szczerze mówiąc chciałam Cię znów wykorzystać...W samochodzie..Jako kierowcę oczywiście. Właściwie to my obie z Caro.Ale jeśli pracujesz, to wsiadamy w środki transportu publiczego. Nic nie jest mnie w stanie zniechęcić.Pozdrawiam.papa
hej co do litaerki się nie przejmuj:) z tego się nie strzela:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Obóz w Spale listopad 2005
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji