Temat: Obóz w Spale listopad 2005
Piszcie piszcie kto był, jak było, ja byłem miło wspominam pozdrawiam KADRĘ, FULL SERVICE, i kucharki, no i personel medyczny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Obóz w Spale listopad 2005
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piszcie piszcie kto był, jak było, ja byłem miło wspominam pozdrawiam KADRĘ, FULL SERVICE, i kucharki, no i personel medyczny.
No to zaszalałeś, nie zmarnuj tego co już zdobyłeś......... Andrzej dzieki!!!!! jesteś super i tyle....... no to żówik<ooooo>
ooooo brakło "ł" ale wiesz gdzie wstawić.........
Ja nie byłem, ale fajnie że Ci się podobało
Dzięki Rafał odwaliłeś kupe roboty dobrej też jesteś super no to tetra żółwik ...
Ciężko było, ale SUPER!!! Pozdrowionka dla obozowiczów, kadry, i serwisowców!!
Czikita tylko za bardzo nie szalej, pamiętaj ze pozycja na żabkę może być niebezpieczna. Pozdrowienia z Zielonej!!!
Ja się nie zgadzam Jak można to szalej!!!! Tylko z głową
Rafik!Rozpoczynam nabór na imprę u Skipera. On jeszcze o tym nie wie, ale jak sądzę się nie pogniewa dajcie znać, to dogadamy szczegóły!
Jaskółko najlebsza pozycja jest na dwa misie -cenzura- do dupy i śpi sie.
Jeszcze nie szaleje ale musze zacząć.
miało być pupa zamiast tego co mnie tam wyklikało
Sofi jak najbardziej jestem za:)))) jeśli chodzi o niego to myśle że napewno bedzie zadowolony:)))))) zwalimy sie wszyscy jak jeden.......
Czikita, te pozycje Twoje to fantazy, czy real, myśle że jak pocwiczysz jeszcze mnie czego nauczysz, jeśli chodzi o prace dzieki wiesz co złego to nie ja, motyw by iśc do przodu.....
Jaskułka pozdrowionka dla Zielonej, TAK apropo pogadaj z Krzyśkiem o imprezce u Skipera bedzie odjazdowa...........
Rafi - pamiętaj o zdjęciach, które masz mi jeszcze przesłać!!!
Jaskułka pamiętam, pamiętam tylko czasu wiecej znajde bo zawsze wpadam przed komp na 5 minutek, jak ten czas szybko płynie..... pozdrawiam:)
pamiętajcie i o mnie ze zdjęciami
Andrzejku!Ależ Ty ślicznie wyszedłeś na tej fotce, to chyba nie obozowa
oj sofi jaki tam śliczny fotka nie obozowa większy rozmiar znajdziesz tu. www.andrzejanimator.fotka.pl
Dla mnie bomba w obu wersjach
ale wy sobie slodzicie:))))))
A co?jak szaleć to szleć Rafałku Ty też jesteś wspaniały...Zresztą sam wiesz, mój prywatny najlepszy kierowco
hehe rafał ksywa dziub dziub zazdrosny
NoNoNo Sofi zawsze do uslug:)))
...czy ktoś widział dziub dziuba??????.......
A kto to jest ten dziub dziub????
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Obóz w Spale listopad 2005
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji