Odp: Szkolenie Kadry AR 23 -28 Listopad 2005
Broda, ta linka to może jakiś sabotaż
a zaprawy porannej też mi brak i nawet się budze o 7 co tak normalnie mi się nie zdażało, co te obozy robią z ludzi uh.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie Kadry AR 23 -28 Listopad 2005
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Broda, ta linka to może jakiś sabotaż
a zaprawy porannej też mi brak i nawet się budze o 7 co tak normalnie mi się nie zdażało, co te obozy robią z ludzi uh.
hehe ja już wróciłam do moich starych nawyków hehe już nocki zarywam przed kompem
siemka ziomale:-) pozdro dla wszystkich! Oczywiście nadal mam problem z wrzuceniem tu mojej fotki. Marcin dawaj te fotki staremu na dejwid.15@interia.pl
Jak masz problem Dawid z fotką to mi ją wyślij, a ja ci ją dostosuje do twardych norm tego forum.;)
Jeżeli nie chcesz wysyłać to przy pomocy: Microsoft Office Picture Manager uda ci się to chyba zrobić dosyć łatwo, jest tam opcja "przytnij, zmień rozmiar oraz kompresuj obraz"
Możesz to też zrobić przy pomocy: XnView tu możesz obrobić nawet cały folder fotek naraz.
witam kadrowicze zglasza sie druga pyra ze szkolenia
hejka nio prosze jak miło
buziaki
no jakie ladne zdjecie
ale fajna foteczka hehe :)
Zabcia i tak bijesz ich wszystkich :)
dziękuję Ci i pozdrawiam gorąco w ten zimny wieczorek
o tak zrobilo sie cieplej.Zdecydowanie
Marcin dzieki za mailika z fotkami
mam problem z ich odtworzeniem
pozdrawiam wszystkich
BUZIAKI
Witam wszystkich, jak tam, odespaliście już szkoleniowo-integracyjne noce? Bo ja jeszcze dobudzić się nie mogę ale warto było zarwać parę nocek, szkolenie, atmosfera, towarzystwo- REWELACJA. Pozdrawiam wszystkich gorąco, buziaki pa, pa.
Ps. Jureczku już mi wybaczyłeś moje basenowe ''opiórki''?
musisz je wypakowac w rar
A to ty Asiu! witam i pozdrawiam, a basen z toba to była sama przyjemność
zdjecia od marcina oraz kilka zdjec ode mnie znajdziecie na mojej stronce www.czarny.jawnet.pl
dajcie znac czy wam normalnie chodzi bo czasami ja sam mam z nia problemy:)
pozdro dla wszystkich:)
ja sprawdzalem i wszystko super pozdrawiam
u mnie też bez problemów
http://www.far.org.pl/spala2_XI2005/ To są fotki z naszego obozu.:)
skad wytrzasnac emaile uczestnikow obozu
z tego co ktos mi powiedzial,to mieli nam przeslac wszystkie dane na @,a wiec moze trzeba jeszcze poczekac:)
z tego co ktos mi powiedzial,to mieli nam przeslac wszystkie dane na @,a wiec moze trzeba jeszcze poczekac:)
Czarny, sprecyzuj dokładniej kto ma przesłać dane uczestników, tak by mógł się wywiązać z obietnicy
Juras dzięki za fotke, Marcin Tobie również thanks!!! Żabciu kochanie widze,że Ciebie to pełno w necie:)
witaj słonko tak wszędzie mnie pełno hehehe jak zwykle
pozdrawiam
no wlasnie wszedzie musisz byc co. ach ty wszystko musisz wiedziec:}
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie Kadry AR 23 -28 Listopad 2005
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji