26

Odp: Szkolenie Kadry AR 23 -28 Listopad 2005

Etat to piekna sprawa wink (Wiem, bo pamiętam, jak to jest być bezrobotnym, a już niedługo pewnie znów sobie przypomnę)
Na urlop zapracujesz i obóz FAR będzie wtedy najlepszym sposobem na wykorzystanie go smile

27

witam i pozdrawiam znanych i nie znanych (jeszcze) smile
a okazja bedzie na obozie na który sie wybieram

5 dni to faktycznie mało ale to jak go wykorzystamy zalerzy od nas

28

zgadzam sie wystarczy troche wyobraźni i dobre chęci żeby ten obozik był niezapomniany hehe smile:):):)

29

Witam wszystkich-na obozie listopadowym w Spale,dowiedziałem się ,że mam zaproszenie na obóz szkolenie kadry w listopadzie w Spale...hm...ciekawe-prawda?Czyli -będę...

30

wyglada na to że już pojutrrze sie spotkamy smile

31

To się troszkę ludzików ujawniło, jak mnie śnieg w tych górach nie zasypie to jutro się zamelduje.

32

a wiec do zobaczenia w spale:)

33

Broda daj im wycisk!! No w końcu to szkolenie kadrowiczów big_smile

34

witam wszystkich..... pozdrawiam ze Spały smile mimo że jest zimno i tak jest świetna zabawa ...  tak jak myślałam sumpatyczne towarzystwo i atmosfera.... smile nie mogło być inaczej smile

buziaki dla wszystkich smile

35

pozdrawienia dla wszystkich na szkoleniu młodek kadry smile - i tej uczącej sie i tej która uczy. I dla tej która znam i tej nieznanej. moze za jakis czas spotkamy sie na obozie.
Juro miło Cie wiedziec na szkoleniu. jakoś tak miło na sercu jak z obozu sie kogos widzi na młodej kadrze smile
no to miłej i owocnej pracy smile

36

HEJ HEJ JAK SIE MACIE MŁODOKADROWICZE smile
ZYCZE MIŁEJ PODRÓŻY DO DOMOWYCH PIELESZY PRZWEZ ZASPY I ZAWIWJW
pozdrawiam

37

no hejka ... ja już jestem w domku - niestety ... bo na oboziku było naprawdę świetnie.. pozdrawiam nasza cudowną kadrę Jasia, Krzysztofa, Artura, Brode i Roberta smile oraz wszystkich młodzików ... już za wami tęsknie hehehehe
no i czekam na foteczki smile:):):)

38

ja rowniez dotarlem do domku calo i bezpiecznie.
jak zwykle oboz sie udal,tylko czasu malo bylo;/
pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow:)
do zobaczenia....

39

witam pozdrowionka dla kadry i uczestnikow kto chce zdjecia dawac adresy to przesle

40

Marcin wyślij mi coś na e-maila j.sz@vp.pl z góry dzięki.
Pozdrowionka dla wszystkich.

41

Lucynko dzięki za miłe słowa smile Pozdrawiam.

42

cześć... kilka fotek już widziałam smile fajne są hehe
Jeśli ktoś ma jeszcze fotki to proszę wyślijcie mi je na emaila zabcia_zaneta@vp.pl z góry dziękuję smile

43

jaka jest szansa by dostac sie na kurs dla kadry .Bylam kilka razy na obozach jako uczestnik ale chcialabym sie dostac nakurs kadry,czy jest to mozliwe?:)

44

Aby dostać się na kurs młodej kadry musisz spełniać kilka warunków, które są wyznacznikami twojej przydatności do prowadzenia w przyszłości obozów AR i nie mam to nic wspólnego z ilością uczestnictwa w obozach I lub II stopnia.
Decyzje o tym kto dostanie zaproszenie na obóz młodej kadry podejmuje "stara kadra” wystawiając nam oceny na obozach.
Więcej na ten temat może napisze ci ktoś z wspomnianej "starej kadry":)
Marcin fotki są OK dzięki.
Żanetka wyszłaś na fotkach bardzo ładnie a kilka z nich to moja robota hi,hi wink

45

a dziękuję Ci .. tak fotki są fajne smile pozdrawiam

46

kto jeszcze chce

47

witam wszystkich ponownie
marcin fotki chetnie zobacze prześlij na adres : kjanosik@wp.pl
jak tam ppoobozowe nastroje ?
chetnie by sie sprawdziło w praktyce to co nam wkładali dop głowek smile

48

witaj ponownie smile u mnie nastój nawet dobry smile już tęsknie za wszystkimi wink może się kiedyś jeszcze zobaczymy
pozdrawiam

49

Witam"młodych"kadrowiczów-ha!no i brak mi tej zaprawy porannej.Obozik mysle -ok a i wspomnienia miłe-prawda dziewczyny???Powrót do domu z przygodami-bo w okolicach Łęczycy za sprawa Boruty chyba strzeliła linka od gazu--ale od czego aktywność ruchowa-jakoś z Krzyśkiem dojechalismy- no może troche dłużej niż to zwykle bywa.Pozdrawiam wszystkich...No!!!A fotki poproszę na......broda1@op.pl

50

Prawda Krzysiu zgadzam sie z Tobą ... no mieliśmy okazje widzieć się w drodze powrotnej hehehehe wink pozdrawiam