Odp: Szkolenie Kadry AR 23 -28 Listopad 2005
Etat to piekna sprawa (Wiem, bo pamiętam, jak to jest być bezrobotnym, a już niedługo pewnie znów sobie przypomnę)
Na urlop zapracujesz i obóz FAR będzie wtedy najlepszym sposobem na wykorzystanie go
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie Kadry AR 23 -28 Listopad 2005
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Etat to piekna sprawa (Wiem, bo pamiętam, jak to jest być bezrobotnym, a już niedługo pewnie znów sobie przypomnę)
Na urlop zapracujesz i obóz FAR będzie wtedy najlepszym sposobem na wykorzystanie go
witam i pozdrawiam znanych i nie znanych (jeszcze)
a okazja bedzie na obozie na który sie wybieram
5 dni to faktycznie mało ale to jak go wykorzystamy zalerzy od nas
zgadzam sie wystarczy troche wyobraźni i dobre chęci żeby ten obozik był niezapomniany hehe :):):)
Witam wszystkich-na obozie listopadowym w Spale,dowiedziałem się ,że mam zaproszenie na obóz szkolenie kadry w listopadzie w Spale...hm...ciekawe-prawda?Czyli -będę...
wyglada na to że już pojutrrze sie spotkamy
To się troszkę ludzików ujawniło, jak mnie śnieg w tych górach nie zasypie to jutro się zamelduje.
a wiec do zobaczenia w spale:)
Broda daj im wycisk!! No w końcu to szkolenie kadrowiczów
witam wszystkich..... pozdrawiam ze Spały mimo że jest zimno i tak jest świetna zabawa ... tak jak myślałam sumpatyczne towarzystwo i atmosfera....
nie mogło być inaczej
buziaki dla wszystkich
pozdrawienia dla wszystkich na szkoleniu młodek kadry - i tej uczącej sie i tej która uczy. I dla tej która znam i tej nieznanej. moze za jakis czas spotkamy sie na obozie.
Juro miło Cie wiedziec na szkoleniu. jakoś tak miło na sercu jak z obozu sie kogos widzi na młodej kadrze
no to miłej i owocnej pracy
HEJ HEJ JAK SIE MACIE MŁODOKADROWICZE
ZYCZE MIŁEJ PODRÓŻY DO DOMOWYCH PIELESZY PRZWEZ ZASPY I ZAWIWJW
pozdrawiam
no hejka ... ja już jestem w domku - niestety ... bo na oboziku było naprawdę świetnie.. pozdrawiam nasza cudowną kadrę Jasia, Krzysztofa, Artura, Brode i Roberta oraz wszystkich młodzików ... już za wami tęsknie hehehehe
no i czekam na foteczki :):):)
ja rowniez dotarlem do domku calo i bezpiecznie.
jak zwykle oboz sie udal,tylko czasu malo bylo;/
pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow:)
do zobaczenia....
witam pozdrowionka dla kadry i uczestnikow kto chce zdjecia dawac adresy to przesle
Marcin wyślij mi coś na e-maila j.sz@vp.pl z góry dzięki.
Pozdrowionka dla wszystkich.
Lucynko dzięki za miłe słowa Pozdrawiam.
cześć... kilka fotek już widziałam fajne są hehe
Jeśli ktoś ma jeszcze fotki to proszę wyślijcie mi je na emaila zabcia_zaneta@vp.pl z góry dziękuję
jaka jest szansa by dostac sie na kurs dla kadry .Bylam kilka razy na obozach jako uczestnik ale chcialabym sie dostac nakurs kadry,czy jest to mozliwe?:)
Aby dostać się na kurs młodej kadry musisz spełniać kilka warunków, które są wyznacznikami twojej przydatności do prowadzenia w przyszłości obozów AR i nie mam to nic wspólnego z ilością uczestnictwa w obozach I lub II stopnia.
Decyzje o tym kto dostanie zaproszenie na obóz młodej kadry podejmuje "stara kadra” wystawiając nam oceny na obozach.
Więcej na ten temat może napisze ci ktoś z wspomnianej "starej kadry":)
Marcin fotki są OK dzięki.
Żanetka wyszłaś na fotkach bardzo ładnie a kilka z nich to moja robota hi,hi
a dziękuję Ci .. tak fotki są fajne pozdrawiam
kto jeszcze chce
witam wszystkich ponownie
marcin fotki chetnie zobacze prześlij na adres : kjanosik@wp.pl
jak tam ppoobozowe nastroje ?
chetnie by sie sprawdziło w praktyce to co nam wkładali dop głowek
witaj ponownie u mnie nastój nawet dobry
już tęsknie za wszystkimi
może się kiedyś jeszcze zobaczymy
pozdrawiam
Witam"młodych"kadrowiczów-ha!no i brak mi tej zaprawy porannej.Obozik mysle -ok a i wspomnienia miłe-prawda dziewczyny???Powrót do domu z przygodami-bo w okolicach Łęczycy za sprawa Boruty chyba strzeliła linka od gazu--ale od czego aktywność ruchowa-jakoś z Krzyśkiem dojechalismy- no może troche dłużej niż to zwykle bywa.Pozdrawiam wszystkich...No!!!A fotki poproszę na......broda1@op.pl
Prawda Krzysiu zgadzam sie z Tobą ... no mieliśmy okazje widzieć się w drodze powrotnej hehehehe pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie Kadry AR 23 -28 Listopad 2005
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji