Odp: oboz Zielona Góra
Dzieki Jarku za pozdrowienia dla mamy!:) moj nick bekaska a mam na imie Kaska
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » oboz Zielona Góra
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzieki Jarku za pozdrowienia dla mamy!:) moj nick bekaska a mam na imie Kaska
aaa pytales o adres... domowy jest chyba na liscie uczestnikow (kordynator Irena Baran), jak masz GG to moj nr 1311937, a e-mail bekaska@yahoo.com
Czesc Jarku!To ja Ayka...dziekuje za pozdrowionka...a jak tam samopoczucie po obozie?Doszedles juz do siebie?
Cześć AYKA dzięki za pozdrowienia zamopoczucie jest świetne, ładnie wyszłaś na zdjęciu jak masz więcej to prześli mi jedno na adres urban-nul@o2.pl pozdrow resztę dziewczyn i jak mają swoje zdjęcia to niech mi tesz prześlą CAŁUJE JAREK
Co nikogo nie ma w sieci dajcie znak życia
Chyba wszyscy prócz nas szaleją na Igrzyskach
Ano prawie cala Zielona Gora jest w Spale
Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam z Gubina. Niech Cię Sergiuszku serce nie boli. Ja cały czas wspominam lipcowy obóz i myślę, że był nawet lepszy niż sierpniowy. Z hanysem byliście nie do pobicia. Ostatnio wspominaliśmy jak tańczyłeś z Mirkiem "jezioro łabędzie". Pamietasz? W ogóle to było super i już chciałabym być z wami wszystkimi. Całuski dla wszystkich z lipcowego i sierpniowego obozu.
Kasiu kwiatuszku!No żałuje że nie mogłem być w sierpniu.Choćby nawet by Ciebie zobaczyć.Może w przyszłym roku....
Cześć Kasieńka fajnie że się odezwałaś jak tam u ciebie po obozie jak wiesz za rok jadę na AR do Spały mam nadzieję że pojedzie ta sama ekipa która była w sierpniu w Zielonej Górze pozdrawiam całą ekipę fajnie że kontaktujecie się ze mną jak ktoś będzie miał ochotę to niech do mnie napiszę na adres urban-nul@o2.pl
Do Kasienki:-) Hej Slonko!!!Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietasz z Zielonki.Tu Aska z Poznania.Jak chcesz moge przeslac Tobie pare fotek z obozu bo dostalam je od Arka.Pozdrawiam cieplo i sciskam.pa pa
Buziaki dla ekipy z Zielonki:-)
Hej Asieńka! A może po ciasteczku Pewnie, że chcę zobaczyć te zdjęcia. A co tam u Ciebie ciekawego? Ja właśnie zaczęłam praktyki i jest całkiem fajnie. Gorąco pozdrawiam :-)
Asia jak masz zdjęcia z Zielonej to mi je prześli internetem na adres urban-nul@o2.pl albo na adres domowy
ul. K Wielkiego 41 63-200 Jarocin jak mi przyślesz to będz
ie supper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Droga Kasiu:-)Wlasnie nadlatuja zdjecia z obozu.A ciasteczko zjem z checia w Twoim towarzystwie, ale poznym wieczorkiem tak jak w Zielonce!!!
Jarku!!!Wysle tobie zdjecia z obozu jednak to troszke potrwa.Pozdrawiam pa pa.
Anieńka dzięki za to że mi je prześlesz ale jeszcze nie doszały kiedy wyślesz pozdrawiam JAREK
Jarku.Byc moze jutro ale zobacze jak bede stala z czasem.Na razie mam go malo, wisz praca i inne obowiazki.:-)
Hej Asieńka. Serdeczne dzięki za zdjęcia. Właśnie niecierpliwie czekam aż się ściągną. Gorąco pozdrawiam, Pa
Kasiu:-)To jednak je dostalas? Bo po wyslaniu ich przyszedl do mnie e-mail ze sa problemy z wyslaniem.Napisz czy "przylecialy" do Ciebie.PA pa
Jarku:-)postaram sie wyslac foty w weekend.Badz cierpliwy.pa pa pa
Hej Asieńka. Dostałam 7 fotek. Najlepsza jest z basenu. Pozdrawiam
Witam Kaske:-) Wyslalam wczoraj Tobie jeszcze pare zdjec.Moze uda mi sie jeszcze powysylac, ale troszke pozniej.Milego weekendu!!!
Dzięki Asieńka za kolejne fotki. Super seria z tyłeczkiem. Pozdrawiam i czekam na kolejne. pa pa
Czy dzisiaj dostane fotki
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » oboz Zielona Góra
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji