26

Odp: małe pytanie

Mirku..nie opowiadaj im o tym smile bo naprawdę się od nas odwrócą big_smile !!

27

smile a jednak to co słyszałam o nim to prawda no to super big_smile nawet na zajęciach chce wprowadzić nam rugby na wózkach:D. Sprowadził nam wózki na uczelnie tongue co umożliwia nam naukę poruszania się przed pierwszym meczem w kosza jaki mamy rozegrać juz w styczniu mam nadzieję że wyjdę z nich bez uszkodzeń

28

o to możesz być spokojny po tym co na tym forum się dzieje tak szybko nie ucieknę chyba ze Wy będziecie mnieć mnie dość i mnie wykopiecie tongue

29

jak wyjdziesz bez uszkodzeń, to będzie znaczyło że mecz był na niskim poziomie i ogólnie się nie udał smile wink !!

30

hehe no tak też tak można spojrzeć ale w takim razie sesja zdjęciowa się odwlecze w czasie bo jak tak można iść na sesję z podbitym okiem na przykład smile

31

spokojnie zeberka...
na oko nie będziemy patrzeć smile
a jak będzie mocno widać to przymkniemy swoje wink

32

znając mój grupę to jest bardzo ambitna to podejrzewam że jakiegoś siniaka na pewno złapię tylko pytanie ile ich będzie i w jakim miejscu tongue.

33

dla mnie Pan Łukasz tongue na uczelni jest dopiero od tego roku ale już tyle zorganizował że jestem pod wrażeniem

34

zresztą widać na załączonym obrazku ja na tym forum tongue

35

no i zaraża pozytywną energią studentów.

36

a z chęcią bym skorzystała z możliwością bycia wolontariuszką big_smile ale najpierw muszę zdobyć jakiś kontakt z kim kto umożliwiłby mi to big_smile. Jak już wcześniej pisałam po świętach zamierzam wybrać się do Łódzkiego FAR-u i jeżeli umożliwią mi to chciałabym zacząć działać big_smile

37

No i kolejna osoba zostanie stracona dla społeczeństwa, bo jak ktoś tam pisał FAR "wciągą" big_smile

38

na pewno przyjmą Cię z otwartymi ramionami smile

39

ale chyba nie zaprzeczysz że warto ?;>

40

to już sama ocenisz czy "warto" smile??

41

bo ile się nie mylę to Ty (Tomik) odpisałeś mi pierwszy więc to będzie że tak powiem Twoja zasługa to moje stracenie :PP oczywiście zaraz po tym "aniolka"

42

no tak ja...ale ja tylko podałem podstawowe info, czy Cię "zassa", to już zobaczysz wink

43

no i macie kolejną duszyczkę na ramieniu Tomiku big_smile
pójdziesz za to do ... ;>

44

no w sumie jak by nie patrze to Ciebie "waskimir" można o to samo posądzić :PP ale oczywiście w dobrym słowa tego znaczenia big_smile Dzięki wam Wszystkim :*

45

aha zapomniałam już mnie zassało big_smile

46

Nigdzie nie pójde, jak już to pojadę smile

47

dzięki:*

48

hehehe tylko pytanie czy mnie nie wyrzuci tongue // dzięki za wszystko big_smile

HAHAHA właśnie chciałam napisać że Waskiego zasługa podobna jest do Tomaszka;) sie okaże ale myśle że Cie zassa, wssie, zssie i takie tam:P na wolontariacie poznasz trochę tej "zabawy" bo na obozie jest troszkę ciężej:) ale jednym słowem WARTO:) Najważniejsze dobre chęci :)Pozdrawiam smile:)

50

Zdrowych , Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Życzę Wszystkim smile