Odp: małe pytanie
Mirku..nie opowiadaj im o tym bo naprawdę się od nas odwrócą
!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » małe pytanie
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mirku..nie opowiadaj im o tym bo naprawdę się od nas odwrócą
!!
a jednak to co słyszałam o nim to prawda no to super
nawet na zajęciach chce wprowadzić nam rugby na wózkach:D. Sprowadził nam wózki na uczelnie
co umożliwia nam naukę poruszania się przed pierwszym meczem w kosza jaki mamy rozegrać juz w styczniu mam nadzieję że wyjdę z nich bez uszkodzeń
o to możesz być spokojny po tym co na tym forum się dzieje tak szybko nie ucieknę chyba ze Wy będziecie mnieć mnie dość i mnie wykopiecie
jak wyjdziesz bez uszkodzeń, to będzie znaczyło że mecz był na niskim poziomie i ogólnie się nie udał
!!
hehe no tak też tak można spojrzeć ale w takim razie sesja zdjęciowa się odwlecze w czasie bo jak tak można iść na sesję z podbitym okiem na przykład
spokojnie zeberka...
na oko nie będziemy patrzeć
a jak będzie mocno widać to przymkniemy swoje
znając mój grupę to jest bardzo ambitna to podejrzewam że jakiegoś siniaka na pewno złapię tylko pytanie ile ich będzie i w jakim miejscu .
dla mnie Pan Łukasz na uczelni jest dopiero od tego roku ale już tyle zorganizował że jestem pod wrażeniem
zresztą widać na załączonym obrazku ja na tym forum
no i zaraża pozytywną energią studentów.
a z chęcią bym skorzystała z możliwością bycia wolontariuszką ale najpierw muszę zdobyć jakiś kontakt z kim kto umożliwiłby mi to
. Jak już wcześniej pisałam po świętach zamierzam wybrać się do Łódzkiego FAR-u i jeżeli umożliwią mi to chciałabym zacząć działać
No i kolejna osoba zostanie stracona dla społeczeństwa, bo jak ktoś tam pisał FAR "wciągą"
na pewno przyjmą Cię z otwartymi ramionami
ale chyba nie zaprzeczysz że warto ?;>
to już sama ocenisz czy "warto" ??
bo ile się nie mylę to Ty (Tomik) odpisałeś mi pierwszy więc to będzie że tak powiem Twoja zasługa to moje stracenie :PP oczywiście zaraz po tym "aniolka"
no tak ja...ale ja tylko podałem podstawowe info, czy Cię "zassa", to już zobaczysz
no i macie kolejną duszyczkę na ramieniu Tomiku
pójdziesz za to do ... ;>
no w sumie jak by nie patrze to Ciebie "waskimir" można o to samo posądzić :PP ale oczywiście w dobrym słowa tego znaczenia Dzięki wam Wszystkim :*
aha zapomniałam już mnie zassało
Nigdzie nie pójde, jak już to pojadę
dzięki:*
hehehe tylko pytanie czy mnie nie wyrzuci // dzięki za wszystko
HAHAHA właśnie chciałam napisać że Waskiego zasługa podobna jest do Tomaszka;) sie okaże ale myśle że Cie zassa, wssie, zssie i takie tam:P na wolontariacie poznasz trochę tej "zabawy" bo na obozie jest troszkę ciężej:) ale jednym słowem WARTO:) Najważniejsze dobre chęci :)Pozdrawiam :)
Zdrowych , Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Życzę Wszystkim
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » małe pytanie
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji