Odp: Jedziemy na wakacje
Ja planuję Białkę Tatrzańską
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja planuję Białkę Tatrzańską
Ta wiadomość została rozpoznana jako spam i oczekuje na weryfikację przez moderatora.
Ta wiadomość została rozpoznana jako spam i oczekuje na weryfikację przez moderatora.
a ja się wciąż nie mogę zdecydować gdzie jechać na wakacje, wszystko jest związane z pogodą... boję się trochę nad morze że pogoda akurat trafi się do kitu tak jak mieliśmy w tamtym roku znowu w góry nie lubię na lato no i weź się człowieku zdecyduj ;p
Małe Ciche pod Zakopane do prywatnego domku i codziennie będziemy chodzić po Tatrzańskim Parku Narodowym.
Fajnym miejscem jest Kudowa Zdrój gdzie jest sporo szlaków turystycznych. Można zatrzymać się w Adam Hotel & Spa i oprocz noclegu korzystac z zabiegow regeneracyjnych. Powiem wam , że naprawdę fajne miejsce, nie chciało się stamtad wracac. Gdyby ktos byl zainteresowany tym ośrodkiem to tutaj zostawiam namiar : www.adamspa.pl . Co do samej Kudowy miejscem godnym uwagi jest kaplica czaszek, najslynniejsza w tym miejscu.
A ja kocham polskie Morze, zawsze jak wracam do domu czuje się lepiej
Koniecznie Kotlina Kłodzka:)
Sprawdziliśmy w tym roku "namacalnie"
Ośrodek Regle
http://www.regle.com.pl/
przyjazny personel,przemiła atmofera,pyszne jedzenie,niesamowite widoki powyżej Ośrodka.
Korzystaliśmy z pokoi na parterze-2 pokoje w sumie 5 osób wózkowych -1 łazienka.
Ośrodek położony w malowniczej cichej miejscowości.
Korzystalismy z rowerów-handbike.
Teren górzysty czyli raczej nie dla leniuchów;).
Jeśli ktoś zmotoryzowany to polecamy -Jaskinie Niedźwiedzią-wcześniej rezerwować-dostępna dla ON,Sanktuarium Maria Śnieżna,Międzygórze-urokliwa miejscowość u stóp Śnieżnika,Bystrzyca Kłodzka,wypad do Czech i wiele innych.
Oj mnóstwo pięknych widoków.
Ja kocham Bieszczady, byłem we wrześniu i latem też się wybieram !
A był ktoś może w Puszczy Białowieskiej? jak wrażenia ?
Witam,
Czy ktoś w forumowiczów był może w Ustroniu Zdrój w ośrodku Muflon i mógłby się podzielić opinią?Pozdrawiam
Ja bym również poleciła dobrą wyszukiwarkę noclegów na dolnym śląsku. www.idodo.pl wszystkie noclegi są sprawdzone więc opis autentyczny do stanu i bez oszustów
Hej, ndart akurat jakiś czas temu korzystałem z idodo.pl , bo jestem z Mazur i nie orientuję się dobrze w noclegach w innych miejscowościach... no szkoda, że się nie spotkaliśmy:)
Ja w tym roku byłam w Bieszczadach:)
W tegorocznym sezonie wyliśmy ze znajomymi w http://agroturystyka.kaszuby.org. Nie wiedziałam, że znajoma w ciemno rezerwowała miejsce pobytu, ale byliśmy wszyscy bardzo pozytywnie zaskoczeni, kiedy to do szeregu atrakcji mieliśmy łącze Wi-Fi. Wieczorne imprezy z muzą - bezcenne.
W tym roku zamierzam pojechać z rodziną w góry tylko nie wiem jeszcze gdzie. Za późno złożyłam wniosek o wczasy rehabilitacyjne, no ale cóż pojedziemy na tydzień chociaż.
Ja obieram kierunek północny - polskie morze Może macie jakieś fajne miejscówki, godne polecenia?
my też się wybieramy nad morze i to za tydzień pogoda może i nie służy ale lubimy tam być, podładować trochę akumulatory
tym razem się wybieramy do tego hotel sopot , mam nadzieję, że wyjazd nam się uda
Co tam morze! Zdecydowanie wolę Mazury i spokojne jeziora
mazury to jest to !
W tym roku zamierzamy pojechać w Bieszczady na camping, tylko zabrać odpowiednie musimy przybory kuchenne
Niezłe te przybory kuchenne !
Planujemy do Zakopca, ale niełatwo o tanie kwatery.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji