Temat: Mistrzostwa Świata Rugby na Wózkach Vancouver 2010
Witam
Wątek rusza ze zdecydowanym opóźnieniem, ale jak to mówią "lepiej późni niż wcale"
Reprezentacja Polski Rugby na Wózkach po raz pierwszy wystartuje w Mistrzostwach Świata. Jest to niezwykła nobilitacja nie tylko dla Kadry Narodowej, ale dla wszystkich osób związanych z rugby na wózkach w Polsce. Wszystkich. Po części, każdy dołożył swoją cegiełkę, aby Ci zawodnicy, którzy powołania otrzymali mogli reprezentowac Polskę na tak ważnej imprezie sportowej.
Zamierzam podobnie jak to było rok temu podczas Mistrzostw Europy w Hillerod relacjonowac tak często jako to tylko będzie możliwe poczynania naszej kadry w Vancouver, a zanim tam polecimy przedstawic Wam losy tego awansu i losy Reprezentacji.
W międzyczasie jednak przedstawię Wam wszystkim niecodzienny apel, apel o pomoc. Tym razem jednak będzie dotyczył samej drużyny narodowej... ale to już w oddzielnym wątku. Więc jeśli zaglądasz tutaj drogi internauto, proszę zajrzyj również do wątku "Apel o pomoc dla Reprezentacji Polski Rugby na Wózkach". Jako kierownik Reprezentacji będę Ci bardzo wdzięczny...
PS: uruchamiam wątki na forum strony FAR i forum strony SSON - gdziekolwiek, ktokolwiek będzie miał ochotę zajrzec, serdecznie zapraszam. Do czasu wyjazdy kolejne posty ode mnie będą ukazywały się i tu, i tu. Jednak z doświadczenia uzyskanego w Hillerod, nie daję gwarancji, że podczas pobytu w Vancouver będę miał na tyle dużo czasu, aby było podobnie (wiem, że jest to tylko czynnośc kopiuj tekst - wklej tekst, ale w Danii zdarzały mi się sytuacje, że posta pisałem 20min, potem pilnie musiałem coś zrobic, a kiedy wracałem i akceptowałem go - akurat wygasała sesja i cały post znikał w otchłani), mogę obiecac, że będę próbował, ale później priorytetowa traktuje forum Kadry Narodowej na www.sson.pl