Temat: kolejki na kurs?
Witam,
Jeśli chciałbym zdawać prawko na początku następnego roku (na pierwszym wyjeździe jaki tylko będzie) to miałbym szansę się załapać czy są długie listy chętnych?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Archiwum » Kursy prawa jazdy » kolejki na kurs?
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Witam,
Jeśli chciałbym zdawać prawko na początku następnego roku (na pierwszym wyjeździe jaki tylko będzie) to miałbym szansę się załapać czy są długie listy chętnych?
A może zadzwoń do Fundacji i poprostu zapytaj???...na forum raczej nikt nie posiada info "czy są długie listy chętnych"???, natomiat w Fundacji są na bieżąco
W sumie racja... A jeszcze jedno pytanko, w jednym miejscu czytam, że egzamin jest w Warszawie, gdzie indziej czytam, ze w Siedlcach - jak to w końcu z tym jest? ;>
o ile się orientuje to zawsze był w Siedlcach, chyba że się coś zmieniło...i znowu dzwonić do Fundacji
byłem w pazdzierniku na kursie prawka Prezeska Fundacji mowi że to był już ostatni kurs prawka w Miętnym,w przyszłym roku niebędzie żadnego a i kursy komputerowe beda tylko 2 w roku i tylko dla dzieci,FAR niema funduszu na takie kursy,ale mysle ze moze dostana jakies pieniadze w przyszlym roku i beda prowdzic kursy.Samochody nauki jazdy juz oddali toyocie takze los przyszlorocznych kursów jest niepewny.
Grr, no to teraz mnie "pocieszyłeś"... Mam jednak nadzieję, że uda się zorganizować kilka kursów...
Podobno można kupić talon na kurs ze sporą zniżką w ramach tzw. zakupów grupowych.
Trzeba szukać ofert dla poszczególnych miast.
Ja zastanawiam się, czy nie wyjechać gdzieś żeby zdać spokojnie
prawo jazdy. Warszawa centrum to horror dla kursantów.
A też ostatnio zastanawiałem się czy nie wyjechać do Słowacji aby zdać prawko. W Polsce teraz teorię zalicza zaledwie 10% a warto zaznaczyć że mamy najgorszych kierowców na świecie. Nie wiem czego te kursy uczą !!!
teoria wcale nie jest trudna, prawdziwe sytuacje na drodze tu nic nowego nie ma. Moim zdanie rozwiązując kilka testowych testów już nowych nie zauważyłem żeby one w porównaniu do istniejących starych się nie różnią prócz tego że prawdziwa sytuacja na drodze pokazana na klipie...
Samochody nauki jazdy juz oddali toyocie takze los przyszlorocznych kursów jest niepewny.
Mam pytanie czy nie wiecie nic o kursach komputerowych a dokładniej 2 etap kursu. Byłam na 1 była bardzo bardzo fajnie. Teraz czekam na 2 etap ale słychy mnie doszły że ma nie byc może wy coś wicie na ten temat ?
Prosze o info
ja niestety nie wiem, ale rozejrze się z ciekwości i sprawdze czy czegoś nie uda się znaleźć
NA grouponie obecnie można kupić w promocyjnej cenie ale trzeba się pośpieszyć !!!
Polecam darmowe kursy na prawo jazdy, osobom które są ubezpieczone w KRUSie
Listy chętnych są oczywiście, ale nie są one zbyt długie, toteż spokojnie, na długie terminy nie ma potrzeby czekać.
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Archiwum » Kursy prawa jazdy » kolejki na kurs?
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji