Temat: kolejki na kurs?

Witam,
Jeśli chciałbym zdawać prawko na początku następnego roku (na pierwszym wyjeździe jaki tylko będzie) to miałbym szansę się załapać czy są długie listy chętnych?

2

Odp: kolejki na kurs?

A może zadzwoń do Fundacji i poprostu zapytaj???...na forum raczej nikt nie posiada info "czy są długie listy chętnych"???, natomiat w Fundacji są na bieżąco smile

3

W sumie racja... wink A jeszcze jedno pytanko, w jednym miejscu czytam, że egzamin jest w Warszawie, gdzie indziej czytam, ze w Siedlcach - jak to w końcu z tym jest? ;>

4 Ostatnio edytowany przez Tomik (2013-04-08 07:12:28)

o ile się orientuje to zawsze był w Siedlcach, chyba że się coś zmieniło...i znowu dzwonić do Fundacji big_smile

5

byłem w pazdzierniku na kursie prawka Prezeska Fundacji mowi że to był już ostatni kurs prawka w Miętnym,w przyszłym roku niebędzie żadnego a i kursy komputerowe beda tylko 2 w roku i tylko dla dzieci,FAR niema funduszu na takie kursy,ale mysle ze moze dostana jakies pieniadze w przyszlym roku i beda prowdzic kursy.Samochody nauki jazdy juz oddali toyocie takze los przyszlorocznych kursów jest niepewny.

6

Grr, no to teraz mnie "pocieszyłeś"... Mam jednak nadzieję, że uda się zorganizować kilka kursów...

7

Podobno można kupić talon na kurs ze sporą zniżką w ramach tzw. zakupów grupowych.
Trzeba szukać ofert dla poszczególnych miast.

8

Ja zastanawiam się, czy nie wyjechać gdzieś żeby zdać spokojnie
prawo jazdy. Warszawa centrum  to horror dla kursantów.

9

A też ostatnio zastanawiałem się czy nie wyjechać do Słowacji aby zdać prawko. W Polsce teraz teorię zalicza zaledwie 10% a warto zaznaczyć że mamy najgorszych kierowców na świecie. Nie wiem czego te kursy uczą !!!

10

teoria wcale nie jest trudna, prawdziwe sytuacje na drodze tu nic nowego nie ma. Moim zdanie rozwiązując kilka testowych testów już nowych nie zauważyłem żeby one w porównaniu do istniejących starych się nie różnią prócz tego że prawdziwa sytuacja na drodze pokazana na klipie...

11

Samochody nauki jazdy juz oddali toyocie takze los przyszlorocznych kursów jest niepewny.

12

Mam pytanie czy nie wiecie nic o kursach komputerowych a dokładniej 2 etap kursu. Byłam na 1 była bardzo bardzo fajnie. Teraz czekam na 2 etap ale słychy mnie doszły że ma nie byc może wy coś wicie na ten temat ?
Prosze o info

13

ja niestety nie wiem, ale rozejrze się z ciekwości i sprawdze czy czegoś nie uda się znaleźć

14

NA grouponie obecnie można kupić w promocyjnej cenie ale trzeba się pośpieszyć !!!

15

Polecam darmowe kursy na prawo jazdy, osobom które są ubezpieczone w KRUSie smile

16

Listy  chętnych są oczywiście, ale nie są one zbyt długie, toteż spokojnie, na długie terminy nie ma potrzeby czekać.