51

Odp: Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht ...-Obóz żeglarski Czerwiec 2005

Monia, świetny pomysł, jednak bez spotkania całą piętnastką i "omówienia" tego chyba się nie obejdzie wink Najbardziej nurtuje mnie w tym momencie problem umiejscowienia tych tatuaży... na piersiach, jak prawdziwi żeglarze???

52

Prawdziwi żeglarze to chyba maja tatuaże na umięśnionych rękach. co ty Juri filmów nie oglądasz?
Może radek zrobi nam projekt takiej dziary:-)

53

No tak, to ja znowu wymiękam.. skąd ja Ci wezmę umięśnione ręce????
Po krótkich rozmyślaniach, cofam pomysł z piersiami... tego też nie mam sad

Radek, jakbyś coś z tymi tatuażkami wymyślał, to poproszę także jakąś wersję tera.

54

na następny obóz niech fundacja zakupi tatuaże.
Dla tych co chcą prawdziwe a dla innych przynajmniej naklejane wink

Kotwica z tego co pamiętam to ma jakieś również znaczenie w więziennictwie i źle mi się kjaży wiec może lepiej coś innego

55

Ahoj, jest juz galeria: http://www.far.org.pl/zagle_VI2005
Z tego co wiem czesc zdjec jest od Juriego ze stronki, wiec jakosc jest jaka jest wink. Jak dojdzie plytka to poprawie.

56

To może zapodamy sobie jakieś syrenki - panowie i piratów - panie?
Zachęcam do zwiedzania galerii z fotkami. To taki przedsmak przed płytką, która dotrze do nas- mam nadzieje, że już nie długo.

57

eee, ja pierszy raz tutaj. ciekawe czy w dobre miejsce wpisuje wiadomosc.
Jestem wesoly Mlody, kocham slodkie i slone wody
wiem co to stenga, szot i bras
zaspiewam dla was jeszcze raz! wink

58

ooooo jeeest.
No wiec witam was moje wy latajace holendry, wilki morskie, wszystkie, ktore na zaglach poznalem, a ktore maja dostep do forum.

Siedze tera u Niemcow, ale wzialem ze soba cyfroofke ( za dolaaary) i mam na niej niektore zdjecia z obozu i ogladam sobie wieczorami, wpominam rejs. Zreszta moje zdjecia sa bardzo ladne i jak tylko wroce na ojcowizne to wam je wysle.
Z mojej strony zielonego, uwazam ze rejs byl fest udany, mam nadzieje ze beda nastepne. duzo jeszcze doswiadczen jest do zdobycia przy nastepnych obozach, ale tak ma byc. zawsze trzeba uczyc sie nowego.

Czekam na jakies spotkanie, z gitara, spiewnikiem i Hiszpanskimi dziewczynami, badz Skipperem Janem Rebbeckiem na ustach smile Radziu, wezme tez moja harominijke, to zagramy w duecie detym smile

Pozdrawiam!!! Ahoj

PS: jak dziara to tylko z kotwica, ew. z ukochana z Portsmouth!

59

Rdziu mapka super, aż chiało by sie tam wrócić smile

jestem jak najbardziej za spotkankiem

Lechoo gdzier jesteś w tych Niemczech? 7 lipca wieczorkiem przyhjeżdżam do Berlina bede tam do 13.

a co do dziarek - hmm sama nie iwm ale może zamiast breloczków dziara? co wy na to, tak odgórnie dla wszystkich smile
co miało by na niej być to kwestia dogadania oczywiście , propozycje jak najbardziej, szczególnie z tym piratem

ahoj żeglarze

60

Powitać wszystkich!!!
Co do galerii:
1. Lechu obiecał fotki po 16 lipca.
2. Gabryś się jeszcze nie odezwal, ale jego pstryki miały być po 1 lipca.
3. Radka i swoje fotki już mam.
Ogólnie, płyty się grzeją. Wszyscy dostaną CD zgodnie z obietnicą.

Lechu, ty się tak za bardzo nie germanizuj, bo my tu czekamy na ciebie.

A co do syrenek, to jestem za...

61

Będę na Mazurach w lipcu. Pochwalciesię jakie porty (miejscowości) zwiedziliście. Może będę maił okazję i ja tam zawitać.
Ahoj żeglarze.

62

ABS wszystko jest zaznaczone na mapce powyżej.

63

A może każdy obóz FARu będzie pozostawiał ślad w postaci tatuażu - niedługo instruktorzy nie mieli by gdzie ich robić he he he wink

64 Ostatnio edytowany przez Rudyo (2005-07-01 11:23:15)

banderka piratów

lub

banderka piratów 2

65

Jestem w Wismarze. To je nad morzem Baltyckim.
Nie germanizuje sie wiecej niz potrzeba. Postaram sie skonczyc na paru konwersacjach i piciu Flensburgera, bo Tyskaczem tutaj mnie nie uracza.. wink
Snilo mi sie wczoraj w nocy ze plywalismy razem, tylko ze zamiast po jeziorze to nie wiem czemu po drogach, kumacie? jachtem na zaglach po drodze z zakretami heheh.
A tutaj padaka jesli chodzi o zagle. Wismar miasto Hanzy, a obecnie nie maja nawet lodki z kawalkiem chusteczki na maszcie do pozyczenia. kein boot verleih. SZKODA! ze se nie poplywam...

Chlopaaaaaaaki!! do zobaczenia!
PS: to co z tymi dziarami? ja z breloczka nie rezygnuje. podoba mi sie :]
POZDRO ALL!!!

66

Lechu, to jakiś znak z tym pływaniem po ulicach... a może to nie była droga tylko kanał  wink

A może sobie breloczki wydziaramy?? Taka sztuka użytkowa smile

67

Młody jest zachłanny. Chciałby wszystko i breloczki i dziary i może jeszcze....koszulkę fundacyjną. Młody najpierw się wykaż a później żądaj. Wszystkie gadżety są dla zasłużonych:-)
Na żaglach nie dokończylismy egzaminu wstępnego:-)

68

Witajcie po weekendzie.Jak upłynął wolny czas? Przy tak cudnej pogodzie trudno wracać do pracy. Odwieczny ból poniedziałków:-(

Pozdrowionka

69

Witam!!
To fakt, weekend minął i praca się ponownie zaczęła
Z drugiej strony, może i lepiej że wolne dni się czasami kończą, bo to już u człowieka kondycha nie ta, a przecież żeby odpocząć to trzeba mieć przede wszystkim zdrowie wink

P.S. Monia, nie masz wrażenia, że ci nasi żeglarze to gdzieś się potopili, bo jakoś ich tu nie widać sad

70

Szczerze to pojawiła mi się taka myśl, ale nie chciałam podnosić rabanu i dzwonić po szpitalach i policji żeby ktoś nie powiedział, że jestem nadopiekuńcza lub, że mi się instynkt włącza.
Wszyscy są już duzi i radzą sobie jakoś.
Choć chciało by sie widzieć więcej uśmiechniętych, opalonych twarzyczek na forum.
Juri słyszałam że fofki od Gabrysia już do ciebie zmierzają?

71

Nioe potopili się , jeszcze przynajmniej, tylko ciężko pracują i nie mają wtedy dostępu do neta smile Nie to co wy  (Monia i Juri)

Weekendzik miną nie najgorzej ale niechce sie pracowac mnie ani pacjentom szkoda że nie dają mi wolnego smile i tak nie mają siły.

72

Moniś, ja nic jeszcze nie słyszałem o tych fotkach, ale już się nie mogę doczekać ich "obecności" w moim domku wink

Kasia - trzeba sobie tak organizować dzień i pracę, żeby i do znajomych na forum zajrzeć i pacjentów obskoczyć wink

73

Hahaha
Juri czasem trudna zabreć ze sobą kompa na miasto i jeszcze kabeli od neta smile moze kiedyś nie beda potrzebne ale puki co to niestety w czasie pracy jestem skazana na wspomnienia, myślenie o Was i sleczenie po pracy przed kompem

74

Witajcie Wilczki Słodkowodne!!!
Kolejne fotki dotarły do mnie... jeszcze tylko Lechu i będzie komplet (no i zacznie się bi8eganie na pocztę). Podobno już się nie możecie doczekać??? wink

75

Gdzie sa zdjęcia z tamtych dni ? ....
smile
Pewnie że nie możemy.