Temat: Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht ...-Obóz żeglarski Czerwiec 2005
Czerwcowe Cetniewo już ruszyło. Ruszajmy i my.
Żeglarze wszystkich świata stron ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht ...-Obóz żeglarski Czerwiec 2005
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czerwcowe Cetniewo już ruszyło. Ruszajmy i my.
Żeglarze wszystkich świata stron ...
Skoro żagle to nie może obyć się bez prwadziwej żeglarskiej piosenki
dla wszystkich podaję link do śpiwenika zawierającego setki pieśni żeglarskich. Pobieżcie go to sobie zaśpiewamy coś
licze że obozowy humor na s nie opuśi również na żaglach
i Neptun wspomoże
Już nie moge się doczekać śpiewania szant i wiatru we włosach
podrawiam wszystkich którzy się z nami wybierają
Ahoj!
Niech ktoś weźmie gitarę !!! KONIECZNIE !!!
Inne instrumenty rónież mile widziane
Nawet nie wiesz Rudyo jak wam zazdroszczę tych żagli...Ech życie...
Ja zabiorę gitarę...obiecuję. Ale dopiero w przyszłym roku!
Kidedyś byłem na aktywnych żaglach-ale to też -historia...
Dudyo
Jaki fajowy FAR!!!
O sorry..Rudyo!
Jeszcze jedna propozycja. Tym razem Autorem jej jest Mikołaj Kurczewski. Prosił bym zamieścił ją na forum, co niniejszym czynię.
Może macie jeszcze jakieś propozycje ???
Witajcie żeglarze. Dopiero wczoraj Rudyo uswiadomił mi istnienie tematu żagli na forum. Dziękuje i postaram się włączyć w dyskusje.
Mam nadzieje że również inne "wilki morskie" się przyłączą
Mnie się podobają wszystkie propozycje.Mamy zgłosować? Niestety nie jestem uzdolniona akurat w tym kierunku
Coś tu cichutko...Gdzie Ci żeglarze.Ja tu tylko sprzątam.
pozdrawiam tych wytrwałych i "nową" Monię.
Ahoj jeja ale mało chętnych!
może też tam będę - w każdem razie staram się o to.
co do logo .............no cóż..., co do śpiewnika - dawno wypadłem z obiegu pamiętam może z 10 kawałków, a gryf mojej gitary złamał się był pod ciężerem kurzu i nawet nie pamiętam jak się gra na harmonijce. Natomiast pamiętam jak zimna potrafi być woda w czerwcu
Zapraszam do pobrania śpiewnika specjalnie przygotowanego na ten obóz
Wiem, że to zdziwi nie jedną osobę, ale powiem krótko: Do zobaczenia pod tymi żaglami!!!
To mój kolejny pierwszy raz w życiu i jestem bardzo ciekawy jak będzie - czy zdam ten egzamin.
Ahoj żeglarze.
Pozdrawiam i zapraszam, zawińcie do portu w Giżycku, przed kanałem jest Almatur. Od 18 też tam będę. A od 21 odbędą się tam Mistrzostwa Polski Żeglarzy Niepełnosprawnych.
No ja już dziś wyruszam w kierunku .... więc do zobaczenia
Ahoj po obozie
Niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Ci którzy nie mieli przyjemności razem z nami pożeglować, mogą nam tylko pozazdrościć.
Myślę, że wszystcy majtkowie i kapitanowie załóg ptwierdzą to.
Pozdrawiam
Uratowani!!!!!!!!!!!!!!!!
No, w końcu jest czas na poklikanie...
Nie był to poobiedni spacerek, ale przyjemności i wrażeń nie brakowało.
Był wiatr, słońce, deszcz, kobiety, bikini i jeszcze kilka atrakcji. Wszystko w sympatycznym towarzystwie i "pięknych okolicznościach przyrody". Jednym słowem "zobaczyć... mazury i umrzeć"
A sponsorami naszej wyprawy byli... hihihi
P.S. Coś na szybko dla ciekawskich: http://fotojuri.w.interia.pl/zagle
Witajcie towarzysze doli i niedoli żeglarskiej. Z nostalgia wspominam nasza walkę z wiatrem i wodą:-)
Bardzo miło było spędzić tydzień w tak doborowym towarzystwie. Mam nadzieje, że to pierwsza, ale nie ostatnia nasza wyprawa po przygodę.
Podpisuje się oczywiście pod hasłem przewodnim wyjazdu: "zobaczyć...mazury i umrzeć".
Buziaczki
Cześć wszystkim
Udało mi sie wczoraj wieczorem dotrzeć do domu. Żagle miały niestety jedna podstawową wadę - trwały stanowczo za krótko
Tych wszystkich co mieli wątpliwości czy uda sie nam żyć na jachcie zapewnić możemy że jest o nawet całkiem przyjemne.
Oby te obozy weszły w kalendarz cyklicych imprez, ale powinny trwać troche dłużej
Pozdrawiam żeglarzy Ahoj ...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht ...-Obóz żeglarski Czerwiec 2005
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji