76

Odp: dzieciaki

hej ludzie czy ktoś moze cos wie na temat łucznictwa ON w STARCIE na WAJDELOTÓW dajcie mi jakieś info jak coś wiecie bede wdzieczna
Z GÓRY DZIEKUJE!!!!!!

77

Koleżance chodzi o zajęcia STARTU  w Gdańsku, z siedzibą na ul. Wajdeloty.

78

Proponuję Ci zadzwonić do firmy Plexiform w Sopocie - tel: 550 73 75.
Przy tej firmie mieścił się swego czasu klub ON i mieli treningi właśnie z łucznictwa, być może nadal trenują. Ale tego nie jestem pewna na 100% - musisz to sprawdzić.

A na przyszłość jeśli interesują Cię jakieś konkretne dyscypliny sportowe to lepiej zamieść swój post w dziale "sport" ... tam szybciej uzyskasz informację na dany temat  wink

79

dzieki
bede próbowac

80

W PLEXIFORMIE już nie trenują łucznictwa i wogóle niewiele się tam dzieje. Jeśli nic się nie zmieniło to chyba tylko na bilarda się spotykają. Właśnie w zeszłym roku oddali sprzęt do STARTU. Jak rozmawiałam na te tematy było tuż przed zebraniem dotyczącym sali itp., więc nie wiem co dalej.

81

ok wielkie dzieki bede próbowac cos załątwiac

82

A ja zmieniam temat pisząc na temat ;) o łucznictwie w Trójmieście nic nie wiem, ale trzymam kciuki. Za to wiem, że w najbliższą sobotę (23 października) odbędą się następne zajęcia dla dzieciaków w Warszawie. Zapraszam mniejszych i większych, jak zawsze ne Stegny i jak zawsze od 10.00 do 13.00.
A poza tym pozdrawiam przeserdecznie, z tego miejsca, koleżankę Joannę Czajko :) i mam gorącą do Niej porośbę: jakbys Asieńka mogła, to też ogłaszaj terminy swoich pomorskich spotkań z dzieciakami. Czytałam, że ostatnie się udały :) Może podrzucicie nam kilka nowych pomysłów??

83

Podaję link do strony, która - być może zainteresuje - rodziców naszych dzieci smile
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,51807.html
Poruszane są tam tematy "szczególnie bolące" i spędzające sen z powiek. Zachęcam nie tylko do czytania, ale też do komentowania. Wasze doświadczenia też są bardzo cenne!
Do zobaczenia w sobotę! smile

84

ups! troszkę się pośpieszyłam tongue ... zajrzałam jeszcze raz... informacje są - niestety - mocno dawne... sad Nie wszystko się zdezaktualizowało. Może jednak coś się przyda? smile

85

Na temat nauki info można znaleźć także tutaj:
http://www.niepelnosprawni.info/labeo/app/cms/x/2514
Pozdrawiam Was: Piastunko i Basiu

86

Napiszcie co się działo 23.10 na spotkaniu z dzieciakami na Stegnach.
Pozdrawiam

87

Aniu... mogę napisać tylko o tym, co działo się z rodzicami:)) - wynieśli mnie na górę i zajęć z dziećmi nie widziałam smile)... Rodzice posłuchali wykładu o wózku, który z właściwym sobie wdziękiem i znawstwem tematu poprowadził Boski Tomek;)... Potem Małgosia zaproponowała rodzicom kilka zabaw integracyjnych... Spodobało się! Będziemy kontynuować..:)
Proszę też w tym miejscu o to, aby rodzice proponowali nam tematy na następne spotkania - chcemy, żeby były interesujące i potrzebne.
Pozdrowionka! smile

88 Ostatnio edytowany przez aniar (2004-10-27 13:08:29)

To czytam i widzę, że było bardzo interesująco i ekscytująco.
Przykro nam bardzo, że nie mogliśmy się spotkać, bo Asia densowała w Łodzi, a ja przy okazji buszowałam między stoiskami na targach  w poszukiwaniu nowinek zwiazanych z rehabilitacją.
Tutaj poruszałam już temat łucznictwa dla dzieciaków i ciekawa jestem czy znalazłoby się kilku chętnych do stworzenia grupy Farowskiej, a może napomknąć o tym na kolejnym spotkaniu?
Pozdrawiam Cię gorąco i oczywiście uroczego Boskiego Tomka.
P.S. Nad tematami jeszcze pomyślę)

89

Za to ja byłam u rodziców na chwileczkę, a potem już z dziećmi. Była rozgrzewka, na koniec rozciaganie i slalomy w międzyczasie - bez tego się nie obędzie :) A oprócz tego technika jazdy, zabawy i mecz - na wyraźne życzenie uczestników :)))
Może, Aniu,  jakąś sobotę Wam się uda wygospodaroować? I Państwu Trzcińskim? SERDECZNIE zapraszam 18-ego grudnia, na Wigilię :))) Pozdrawiam cieplutko. Napisz Aniu o Ostrołęce, dobrze? Co to tam będzie, gdzie, kiedy, jak długo :) Bo wiemy, że 6 listopada w Ostrołęce ;) a Ty pewnie wiesz coś więcej :)
... i buziaczki serdeczne dla Gosieńki Piastun :)))

90

Basiu, info o turnieju zamieściłam w dziale sport pod tytułem: turniej tańca, jeszcze raz zapraszam Was serdecznie jeśli tylko będziecie mieć wolną sobotę.
Dziękujemy również za zaproszenie na Wigilię, postaramy się przyjechać, ale 20.11 Asia z Rafałem ma pokaz taneczny w Bełchatowie.
Pozdrawiam

91

Basia napisał/a:

A poza tym pozdrawiam przeserdecznie, z tego miejsca, koleżankę Joannę Czajko smile i mam gorącą do Niej porośbę: jakbys Asieńka mogła, to też ogłaszaj terminy swoich pomorskich spotkań z dzieciakami. Czytałam, że ostatnie się udały smile Może podrzucicie nam kilka nowych pomysłów??

Basieńko ... ślicznie dziękuję Ci za pozdrowionka i oczywiście równie cieplutko Cię pozdrawiam  wink

Tak jak prosiłaś informuję uroczyście wszem i wobec, że najbliższe zajęcia dla pomorskich dzieciaczków odbędą się już niebawem ... a dokładnie 6 listopada o godz. 11:00 w Gdyni, miejsce jak zawsze to samo tzn Liceum Ogólnokształcące nr 3.

Co do tych pomysłów - no cóż ... myślę, że coś da się zrobić.
Pomyślę nad tym i skonsultuję się z resztą swojej "brygady RR"  wink
Obiecuję, że jak podejmiemy jakąś decyzję to puszczę Ci wszelkie info na ten temat wink

Pozdrowionka

92

Gosiu, mam materiały z Warsztatów dla rodziców dzieci niepełnospr., które odbyły się na Targach Sprzętu Rehabilit. w Łodzi, ale chciałabym porozmawiać z Tobą osobiście na ten temat. A może będziesz mogła przyjechać do Ostrołęki na turniej tańca ?

93

Aniu.. najprawdopodobnie będę - na 99% - pogadamy sobie wtedy, o ile znajdziesz chwilkę dla mnie w tym ferworze turniejowym:) Pozdrowionka!

94

Cieszę się bardzo, do zobaczenia

95

witam no niestety Asiu nie bede w Gdyni w sobote bsrdzo żałuje Pozdrawiam i do zobaczenia kiredy indziej

96

aniar napisał/a:

Gosiu, mam materiały z Warsztatów dla rodziców dzieci niepełnospr., które odbyły się na Targach Sprzętu Rehabilit. w Łodzi

Aniu, przejrzałam te materiały "na spokojnie". Z pewnością się przydadzą - zarówno na zajęcia stacjonarne, jak i na obozy... dzięki!

97

Gosiu nie ma za co, do zobaczenia

98

Z pewnoscia zostalo! cale mnostwo! Basia ma aktualna liste deklaracji w formie elektronicznej (wiem bo dostalam ku pamieci!:)) - zainteresowanym pewnie moze jeszcze przeslac. Do zobaczenia 18-tego! Z zarelkiem czy bez:)

99

wysłane!:))) Moze ktoś jeszcze potrzebuje?:))

100

Najważniejsze, żebyście byli! A co do żarełka, to... cokolwiek, co pasuje do wigilijnego stołu :))) Pozdrawiam serdecznie i cieplutko. DO ZOBACZENIA 18ego :)