101

Odp: Obóz tetra(maj 4-16)

Hej Sergio!
Jak tam pisanie pracy? Ja wróciłam na uczelnie i nie mogę się wogóle przestawić. Działam w systemie treningów, posiłków i zebrań wieczornych. Jak to człowiek może się uzależnić (choć to bardzo przyjemne). A co do szkolena w Radzyniu to było całkiem sympatycznie. Troszkę szkoleń teoretycznych, troszkę praktycznych. Przydarzył się nawet wypad na basen do Leszna (najgorzej jak tetrus zechce zjeżdżać ze ślizgawki, jak takimu odmówić :-) Na który obóz się wybierasz do Zielonej? Słyszałam, że na drugi.
Gorące uściski dla Dominika, smutno nam było bez Ciebie i nikt nam nie grał takich przebojów. A tak w tajemnicy, to Sergiusz radził sobie bez Ciebie "średnio".
Wszystkich gorąco pozdrawiam

102

1.Fajnie że wszystcy wczesniej odemnie wiedzą na jkaim obozie będe. smile Może dlatego ze zakopany jestem za książkami.
2. Jak to K**** średnio? Ale wiesz "szefowo" ja ci dam popalić big_smile

103

oj Sergiuszku nie denerwuj się tak. Obiecuję, że już nie będę smile

104

Witam!
Serdeczne dzieki za prawdziwego kopniaka w D*** i prawdziwa szkole zycia. Bylo zarabiscie choc ciezko, serdeczne dzieki wszystkim i kazdemu z osobna: Ayka, Ania, Ula, Olek, Kasia, Marek, Zbigniew, Jrek, Karola, Mirek, Przemo, Pawel, Kostia, Ewa, Domino, Sergio, Przemo2, Arti, Piotr, MIRKOWI.

105

"ale co to za zestawienie,zawwsze były dwie dziewczyny"...hehehe...siema Tomku

106

nie pytajcie co to za notka.....

Dla Pani Sędziny z M jak Miłość wink
0-608-102-384

107

Asiulka! Wielkie dzięki za fotki. są super. Buziaki

108

Nie ma za co Kasienko....Buzka

109

a dla mnie nie ma żadnych zdjęć?

110

Wyslac Ci tez Sergiuszku te foteczki?

111

no jeszcze się pyta beszczelna big_smile
jasne słoneczko że mi wyśłij....te rozbierane co sobie robiliśy też big_smile

112

Ja Ci dam Sergiuszku rozbierane,nic takiego nie przypominam sobie chyba ze pomyliles sobie mnie z Dominikiem,Wam takie swinstewka do glowy przychodzily no i te wymowne spojzenia mowily same za siebie...:D Juz wysylam foteczki te ubrane:D

113

Ayka nie ma za co cieszę się że doszła CD
Sergiusz mam nadzieję, że po meczu Zagłebia z Jagiellonia trafiłeś do aresztu smile "Tak się bawi tak się bawi Białystok!!!"

114

a no kumple z pogotowia zbierali waszych do Szpitala numer 1 w sosnowcu big_smile

Tak się bawi ZAGŁĘBIE!!
Pozdro dla jagielloni Białystock !!

115

big_smile Pozdro Sergiuszku !!! życze udanego obozu w Cetniewie

116

Sergiusz czego ja sie dowiaduję żę sobie "średnio" radzileś jak wyjechałem z obozu.Dostałeś wskazówki ja z tych chomików zrobić tygrysy.

117

Asiu ładnie widzę że nie tylko ja przed Toba sie rozbierałem

118

Dominiczku Ty to przynajmniej na moim łózku i w mojej obecnosci a Sergiusz gdzies po kontach:D

119

Borys ja nie jade do Cetniewa...no chyba ze jeszcze o czyms nie wiem.....Dominiku to pogłoski.Kubek to po zajęciach warczał jak tygrys wiec jednak coś sie udało big_smile

120

Tak podejrzewałem ze to tylko pogloski. Sergiusz a co to za rozbieranie się po kontach czy ja o czymś nie wiem?

121

Oj Dominiczku po co go zostawiales,oszalal z tesknoty to On nie takie rzeczy wyprawiał:)

122

Dominik....moja miłości....a wiesz,już mi zaczynało odbijać.Biegałem nago po hotelu i straszyłem panią Krzysie wink

123

Zaczynam miec wrazenie ,ze mnie nie bylo na tym obozie...Sergiusz nago???? I ja tego nie widzialam????To jakies niedopatrzenie...Sergi musisz to nadrobic na lipcowym obozie w Zielonce(to juz za miesiac!!!!),no ewentualnie na sierpniowym...juz sie boje ,co to bedzie za oboz jak sie jeszcze dolaczy Soworka....tylko szkoda ,ze Dominika nie bedzie:(

124

Domino!!!Moze jeszcze uda Ci sie cos jeszcze zdzialac i spotkamy sie w Zielonce...????? A wtedy ja z Kasienka "zabiore Cie wlasnie tam..."

125 Ostatnio edytowany przez Anita (2005-06-04 15:02:37)

Pozdrawiam wszystkich uczestników obozu majowego dla kadry medycznej a szczególnie instruktorów. Zdjęcia są super-nawet ta rajstopa na mojej głowie.Może uda mi się w następnym roku być "serwisem"?