76

Odp: Obóz tetra(maj 4-16)

Zosia jesteśmy umówieni .W sobotę podbijamy  REPTY

77

Napiszcie jak tam będziecie jechać bo ja bym mysiał w Dąbrowie być na 14:30 najpoźniej i nie wiem czy mi to nie będzie kolidować.

78

Informuje zainteresowanych, ze sa juz fotki z obozu:
Galeria: http://www.far.org.pl/spala_V2005/

79

Sliczne zdjęcia.Ból tylko taki że nie ma mnie na większości bo to ja pstrykałem i troszke Domino. big_smile

80

Pozdrowiam wszystkich uczestników i kadrę (kto nie był na zakończeniu obozu kadry niech żałuje) dozobaczenia na innych obozach i nie tylko

81

Borys no ja powiem szczerze że załuje.....

82

witam wszystkich obozowiczów
Załuje ze mnie nie było do końca obozu i na imprezce ale z tego co wiem to i bezemnie sobie poradziliście. Pewnie juz znacie wyniki z turnieju zajeliśmy 5 miejsce.

83

Czemu tak mało osób sie odzywa a może jeszcze dochodzicie do siebie po obozie

84

Nie nieże dochodzą tylko nie zapominaj że na obozie tylko my byliśmy jak to planowane było na początku.
A i wielkie dzienki Domino za przekazanie pasji i doświadczenia.Odrazu rzuciłeś mnie na głęboką wode.Ale uczestnicy nie narzekali. smile

85

Sergiusz ty to sobie pochlebiasz. Uczestnicy nie odzywają się bo pewnie nie wszyscy mają internet.Zdjęcia fajne ale na nich mnie nie ma może dlateg że w tym czasie walczyłem w innych miejscach

86

Sergiusz ja juz mam fotki co siorka robila przed moim wyjazdem,czy przeslac Ci?sa super.Dominik wpisalam Cie jako moj autorytet,no i zakonczylismy tylko na spodniach...a co z reszta?;D

87

Asiu skończyliśmy tylko na spodniach bo później musiałem wyjechać, a szkoda bo póżniej mieliśmy przejśc do porannej toalety

88

Ha ha Dominiczku ale ta toaleta mialaby byc wspolna?to znaczy ja Ciebie a Ty mnie...hmm...a co pozniej;) podryw na kraweznik? big_smile

89

No no,tylko bez takich mi tu.O ile dobrze pamietam to Ty masz faceta Asiu. smile
A tak wogóle to ja pierwszy zaproponowałem Ci pomoc,prawda?
A Dominik to tylko była zabawka...się ogonek przyplątał big_smile

90

Moj Łukaszek mi ufa ale przed przeczytaniem tego forum musze mu wyjasnic ze raczki caly czas byly przy sobie:D Ale Ty Sergiuszku nie sciagales spodni a Dominik tak;)ale nic straconego moze przy nastepnym obozie...ha ha.

91

No i wrocilam do szarej rzeczywistosci prosto ze szkolenia w Radzyniu...bolesny to powrot...i ta przytlaczajaca rzeczywistosc...ale juz calkiem niedlugo kolejny oboz...teskno mi za wami Robaczki:( Normalnie chyba za wrazliwa jestem...hi hi..Asienko musimy sie koniecznie spiknac jak najszybciej!!!Cwiczysz choc troszke????

92

Mareczku mily! Dzieki wieeeeelkie za przesylke!!!Niezmiernie mnie ucieszyla!Buziak ogromny!

93

Sergio jak tam prawko?

94

15 czerwca kolejny egzam......a bo się nie uczyłem na obozie :d

95

Ayeczko ja tez mysle ze nasze spotkanie powinno byc jak najszybciej,bo strasznie tesknie.Tak cwicze nawet dzis byl Radzio moj rehabilitant i mnie wymaglowal...:)

96

Witam wszystkich - byłem na szkoleniu Personelu Medycznego w maju 2005 - Łukasz - pozdrawiam wszystkich których znam i którzy mnie w jakiś sposób poznali

97

Łukasz super że zawitałeś na naszym forum.
Ayka jak tam na szkoleniu powiedz coś wiecej jak było? 
Sergiusz mówiłem żebyś sie uczył na egzamin a nie ty tylko za dziewczynami latałeś a teraz trzeba powtarzać
Powodzenia 15 czerwca będe trzymał kciuki

98

Witam serdecznie. Juz tyle dni minelo od obozu a ja dopiero teraz mam okazje podziekowac za atmosfere i ciezka prace całej kadrze , trenerom i opiekunowi.Uwierzyłem , ze mogę wiele zrobic ze swoja sprawnoscia  i to dzieki Wam. Do nastepnego spotkania.

99

Siema Wojtek!
Ciesze się bardzo że Ci się podobąło.Ja ze swojej strony moge powiedzieć że nie umęczyłem cię za bardzo.Prawda??
Pozdrawiam Serdecznie.

100

Cześć moje słonka kochane.
Tak strasznie mi do was tęskno. Życie bez awarii i krojenia kotleta traci sens. Już nie mogę doczekać się obozów w Zielonej. Muszę się pochwalić, że na drugim będę szefem serwisu. Troszkę się boję ale myślę pozytywnie. Całuski dla wszystkich :-***