51

Odp: 2005 kwiecień - SPAŁA

Ach się ludzie pobawicie...i Aneczka pamiętaj PILNUJ PLECAKA bo w Kwietniu bubią znikać. big_smile

52

Pozdrawiam serdecznie!
Artur to Jednak będzie powtórka z rozrywki.Oby się to nie skończył tak jak poprzednio-przystankami po drodze-mam rozumieć ,że w piątek wyjeżdżamy do radomia ja -Będę sędziować twoje poczynania ale fajnie-zobacz swoją skrzynkę -narka

53

Sergiusz mam nadzieję ,że będziesz na Awf na zajęciach aktywnej.Bez Ciebie te zajęcia są nudne -ty DEKLU

54

Jasbytom ojjjj znowu? hehehe

55

Sergiusz, jak będziesz grzeczny, to na bieżąco będziemy Cię informować o naszych zabawach, żebyś nam tu nie rozchorował się z ciekawości... A o plecaki i Aneczkę się nie bój, my się wszystkim zajmiemy wink

Jasiu, nie będzie powtórki, postaramy się, żeby było dużo lepiej (o ile może być lepiej) wink Jak widać, nawet Kujawka się z tego cieszy :]

56

Pozdrowienia Juri do zobaczenia na obozie i pewnie pojedziemy w tanemie prosto do radomia. W zasadzie jak nas zabraknie to kto przygarnie jasia hehe.

57

Jasiu deklu...kurcze,mi ostanio zajęcia stacjonarne ni w pas nie pasują.Ale postaram się....Deklu...

Juri weź no teges...u Aneczki mnie przedstaw pięknie big_smile
Kujawka i Ty też mi ją pilnuj....
bo jak sama mówiła że będzie traciła "dziewidztwo" big_smile

58

Serdzi masz jak w banku. Przedstawimy cie z Jurim jak tylko pieknie sie da  hehe.

59

No,Kujawka,ale bez tej sylwestrowej nalewki z madarynek się nie da... big_smile

60

Witam wszystkich!Chyba biuro nie zapomniało o,,old-boyach,,na obozach?Pozdrawiam ogół!!!

61

BRODACZ napisał/a:

Chyba biuro nie zapomniało o,,old-boyach,,na obozach?

Napewno nie zapomniało, by żadnych nie zapraszać wink

62

Witaj Olu na łączach-Ha!Chyba,,zapomniało,,bo nie rozumiem

63

Witaj! Marna to namiastka spotkania, ale i tak miło Cię widzieć smile
No obóz jednak nie możesz pojechać, bo potem uczestnicy skarżą się na bezsenność - nic, tylko ćwiczenia im się śnią smile

64

Sergiusz, tak jak Kuawka powiedział, przedstawimy Cię jak należy... kto jak kto, ale my przedstawiać potrafimy jak mało kto wink (już mi cię szkoda:) ) Zajmiemy się i samą Aneczką i tym jej dziewictwem - cokolwiek to jest wink.

Brodacz, jakich old... masz na myśli... chyba nie mówisz o sobie???? jakby nie było, miło będzie znów się spotkać.

65

18-tego w piątek działo się trochę w Bydgoskiej Szkole Integracyjnej-temat-Aktywna Reh.w życiu zjadacza chleba po U.R.K.Dzieciaki miały frajdę bo wygrały w kosza na wózkach z nauczycielami W-F.Pozdrawiam organizatorów.

66

Dzięki Olu za dobre słowo!

67

Nie ma sprawy smile Zawsze jestem miła dla ludzi uważających się za starszych panów wink

68

och-niecnoto!

69

Cesc Brodway!! Co w Ciechu. Pozdrowienia o Kujaw z Podlasia

70

jaaa....Broda...witaj ojcze!
Cię normalnie nie widziały moje oczęta od września...moze się niedługo spotkamy.

71

Witam Podlasie i...Sregio-hm...sorki nie gustuje w panach.Osobiście jakoś na złosc wrogów-żyje i mam sie dobrze.A dla Jurii-OLD.BOY w/g BRODY to nie wiek życia tylko staż..na wózku-niestety.Pozdrawiam ogół.

72

Aneczka ta nalewka to nie byla z mandarynek. To sekretny przepis ale calkiem calkiem prawda. Pozdowienia dla Leszka

73

Jakoś tu ospale, że tak powiem sad

74

BRODACZ napisał/a:

Chyba biuro nie zapomniało o,,old-boyach,,na obozach?

Zartujesz?? Nie licz na to.

Szykujemy dla Ciebie wyzwania na II polowe roku. Walcz o terminy smile

75

Juri napisał/a:

Jakoś tu ospale, że tak powiem sad

Juri, bo tu już wszyscy się powoli pakują - wiesz - bieganie po sklepach, pożegnania z rodziną, załatwianie do końca najważniejszcyh spraw, spotkania z prawnikiem, pisanie testamentu... big_smile