Odp: 2005 kwiecień - SPAŁA
Ach się ludzie pobawicie...i Aneczka pamiętaj PILNUJ PLECAKA bo w Kwietniu bubią znikać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » 2005 kwiecień - SPAŁA
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ach się ludzie pobawicie...i Aneczka pamiętaj PILNUJ PLECAKA bo w Kwietniu bubią znikać.
Pozdrawiam serdecznie!
Artur to Jednak będzie powtórka z rozrywki.Oby się to nie skończył tak jak poprzednio-przystankami po drodze-mam rozumieć ,że w piątek wyjeżdżamy do radomia ja -Będę sędziować twoje poczynania ale fajnie-zobacz swoją skrzynkę -narka
Sergiusz mam nadzieję ,że będziesz na Awf na zajęciach aktywnej.Bez Ciebie te zajęcia są nudne -ty DEKLU
Jasbytom ojjjj znowu? hehehe
Sergiusz, jak będziesz grzeczny, to na bieżąco będziemy Cię informować o naszych zabawach, żebyś nam tu nie rozchorował się z ciekawości... A o plecaki i Aneczkę się nie bój, my się wszystkim zajmiemy
Jasiu, nie będzie powtórki, postaramy się, żeby było dużo lepiej (o ile może być lepiej) Jak widać, nawet Kujawka się z tego cieszy :]
Pozdrowienia Juri do zobaczenia na obozie i pewnie pojedziemy w tanemie prosto do radomia. W zasadzie jak nas zabraknie to kto przygarnie jasia hehe.
Jasiu deklu...kurcze,mi ostanio zajęcia stacjonarne ni w pas nie pasują.Ale postaram się....Deklu...
Juri weź no teges...u Aneczki mnie przedstaw pięknie
Kujawka i Ty też mi ją pilnuj....
bo jak sama mówiła że będzie traciła "dziewidztwo"
Serdzi masz jak w banku. Przedstawimy cie z Jurim jak tylko pieknie sie da hehe.
No,Kujawka,ale bez tej sylwestrowej nalewki z madarynek się nie da...
Witam wszystkich!Chyba biuro nie zapomniało o,,old-boyach,,na obozach?Pozdrawiam ogół!!!
Chyba biuro nie zapomniało o,,old-boyach,,na obozach?
Napewno nie zapomniało, by żadnych nie zapraszać
Witaj Olu na łączach-Ha!Chyba,,zapomniało,,bo nie rozumiem
Witaj! Marna to namiastka spotkania, ale i tak miło Cię widzieć
No obóz jednak nie możesz pojechać, bo potem uczestnicy skarżą się na bezsenność - nic, tylko ćwiczenia im się śnią
Sergiusz, tak jak Kuawka powiedział, przedstawimy Cię jak należy... kto jak kto, ale my przedstawiać potrafimy jak mało kto (już mi cię szkoda:) ) Zajmiemy się i samą Aneczką i tym jej dziewictwem - cokolwiek to jest
.
Brodacz, jakich old... masz na myśli... chyba nie mówisz o sobie???? jakby nie było, miło będzie znów się spotkać.
18-tego w piątek działo się trochę w Bydgoskiej Szkole Integracyjnej-temat-Aktywna Reh.w życiu zjadacza chleba po U.R.K.Dzieciaki miały frajdę bo wygrały w kosza na wózkach z nauczycielami W-F.Pozdrawiam organizatorów.
Dzięki Olu za dobre słowo!
Nie ma sprawy Zawsze jestem miła dla ludzi uważających się za starszych panów
och-niecnoto!
Cesc Brodway!! Co w Ciechu. Pozdrowienia o Kujaw z Podlasia
jaaa....Broda...witaj ojcze!
Cię normalnie nie widziały moje oczęta od września...moze się niedługo spotkamy.
Witam Podlasie i...Sregio-hm...sorki nie gustuje w panach.Osobiście jakoś na złosc wrogów-żyje i mam sie dobrze.A dla Jurii-OLD.BOY w/g BRODY to nie wiek życia tylko staż..na wózku-niestety.Pozdrawiam ogół.
Aneczka ta nalewka to nie byla z mandarynek. To sekretny przepis ale calkiem calkiem prawda. Pozdowienia dla Leszka
Jakoś tu ospale, że tak powiem
Chyba biuro nie zapomniało o,,old-boyach,,na obozach?
Zartujesz?? Nie licz na to.
Szykujemy dla Ciebie wyzwania na II polowe roku. Walcz o terminy
Jakoś tu ospale, że tak powiem
Juri, bo tu już wszyscy się powoli pakują - wiesz - bieganie po sklepach, pożegnania z rodziną, załatwianie do końca najważniejszcyh spraw, spotkania z prawnikiem, pisanie testamentu...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » 2005 kwiecień - SPAŁA
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji