Odp: 2005 kwiecień - SPAŁA
Napisz do mnie na gg za 30 min
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » 2005 kwiecień - SPAŁA
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Napisz do mnie na gg za 30 min
pozdrawiam
No faktycznie ostra prywata wdarła się na ten wątek!!! ;-)
No faktycznie ostra prywata wdarła się na ten wątek!!! ;-)
wanda wiecej zrozumienia kazdy z nas byl kiedys mlody:))))))
A kiedy ty byłeś młody Piotrek ???
Wanda, masz rację, zacznij już rozstawiać towarzystwo. Taki trening przed obozem nie zaszkodzi. Zastanawiam się tylko, kogo na samym obozie będziesz rozstawiać, skoro nie wiele osób na niego się wybiera (tak mi wychodzi zamieszczonych tu wpisów)
P.S. A może ktoś się już zastanowił nad wyróżnikiem tego obozu????
Witam wszystkich
Chciałam oznajmić wszem i wobec, że nigdy nie rozstawiam nikogo po kątach i nie mam zamiaru tego robić
A zrozumienia dla młodych i nie tylko mam baaaardzo wiele, a moja uwaga o prywacie, była pół żartem pół serio, z lekkim przymrużeniem oka
Pozdrawiam
Wanda i po co te wyjaśnienia?
Każdy chyba zrozumiał, że nie jest to jakaś ostra reprymenda tylko żart.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich kulawych i chodziaków.Ja prawdopodobnie będę na obozie więc czeka nas świetna zabawa.A kto będzie prowadzić obóz?
Jasiek ty już wiesz kto będzie prowadził.Wez chłopie sobie zapałki żeby powieki przytrzymywać.A Ania i tak Cie nie lubi bo na obozy nie jeździsz:D
Wszelkie znaki na niebie wskazują ze obóz poprowadzi Jarek W.
Sergiusz, widzę, że bardzo jesteś zaangażowany w ten kwietniowy obóz. Jasia wysyłasz, a sam wymiękasz??? Może jednak postarasz się, żeby Ania i Ciebie bardziej polubiła?
Jasiu, czyżby szykowała się powtórka z rozrywki ??? Wiesz, że turniej planowany jest od razu po zakończeniu obozu???
Może Sergiusz poprostu nie ma kolejnego plecaka
No to ja juz wiem ze bede w kwietniu na obozie.
W takim razie do zobaczenia w kwietniu Adamie
Mnie pewnie zobaczycie przy okazji personelu medycznego, no chyvba że się jeszcze coś zmieni i będę na obozie
Ale Wam zazdroszczę!!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkich naraz i każdego z osobna!!!!
Wandziu
Pani promotor chce mnie zobaczyć przed świętami,więc w najbliższym czasie.......Ale fajowo!
Rudyo ja nie mam juz plecaka tylko torbę z Coloplastu i nie mam zamiaru jej stracić.A że obóz prowadzi Jarek W. to faktycznie wymiękam choć jak sam pamiętasz z Nim miałem pierwszy obóz i dostałem szkołe życia na dzieńdobry.
Ja pojade dopiero chyba w Lipcu do Zielonki..ale musze jeszcze dać znać że bym tego chciał
Sergiusz
Nie było przecież źle. Szkoda że Cię nie będzie.
wiem wiem,było eXtra.jedno z najfajniejszych przeżyć w życiu moim.A teraz się to za mną ciągnie
Twój pierwszy raz
To zawsze się miło wspomina
Z sentymntem
Stało się !!! Dziś dostałem zaproszenie na mój kolejny pierwszy obóz. Nie pozostaje mi chyba nic innego jak powiedzieć: do zobaczenia
P.S Wy, którzy nie jedziecie z nami, zaprawdę powiadam Wam, szkoda, że się nie zobaczymy tym razem, ale nie martwcie się, przyjdzie jeszcze dzień, że będzie to nam wynagrodzone ))
No i zmieniło się. Będę na basenie a nie na presonelu medycznym, więc do zobaczenia ze wszystkimi w wodzie
Może i ja przyjadę :-)
Hej wszystkim!!! Ja też dostałam wczoraj oficjalne zaproszenie na obóz,więc sprawa jest pewna
Do zobaczenia w Spale w takim razie!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » 2005 kwiecień - SPAŁA
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji