26

Odp: 2005 kwiecień - SPAŁA

Napisz do mnie na gg za 30 min
pozdrawiam

27

No faktycznie ostra prywata wdarła się na ten wątek!!! ;-)

28

WANDA napisał/a:

No faktycznie ostra prywata wdarła się na ten wątek!!! ;-)

wanda wiecej zrozumienia kazdy z nas byl kiedys mlody:))))))

29 Ostatnio edytowany przez JuroS (2005-02-28 10:03:38)

A kiedy ty byłeś młody Piotrek ??? smile

30

Wanda, masz rację, zacznij już rozstawiać towarzystwo. Taki trening przed obozem nie zaszkodzi. Zastanawiam się tylko, kogo na samym obozie będziesz rozstawiać, skoro nie wiele osób na niego się wybiera (tak mi wychodzi zamieszczonych tu wpisów) wink

P.S. A może ktoś się już zastanowił nad wyróżnikiem tego obozu????

31

Witam wszystkich smile

32

Chciałam oznajmić wszem i wobec, że nigdy nie rozstawiam nikogo po kątach i nie mam zamiaru tego robić smile
A zrozumienia dla młodych i nie tylko mam baaaardzo wiele, a moja uwaga o prywacie, była pół żartem pół serio, z lekkim przymrużeniem oka smile
Pozdrawiam

33

Wanda i po co te wyjaśnienia?
Każdy chyba zrozumiał, że nie jest to jakaś ostra reprymenda tylko żart.
Pozdrawiam. wink

34

Pozdrawiam serdecznie wszystkich kulawych i chodziaków.Ja prawdopodobnie będę na obozie więc czeka nas świetna zabawa.A kto będzie prowadzić obóz?

35

Jasiek ty już wiesz kto będzie prowadził.Wez chłopie sobie zapałki żeby powieki przytrzymywać.A Ania i tak Cie nie lubi bo na obozy nie jeździsz:D

36

Wszelkie znaki na niebie wskazują ze obóz poprowadzi Jarek W.

37

Sergiusz, widzę, że bardzo jesteś zaangażowany w ten kwietniowy obóz. Jasia wysyłasz, a sam wymiękasz??? Może jednak postarasz się, żeby Ania i Ciebie bardziej polubiła?

Jasiu, czyżby szykowała się powtórka z rozrywki ??? wink Wiesz, że turniej planowany jest od razu po zakończeniu obozu???

38

Może Sergiusz poprostu nie ma kolejnego plecaka wink

39

No to ja juz wiem ze bede w kwietniu na obozie.

40

W takim razie do zobaczenia w kwietniu Adamie wink

41

Mnie pewnie zobaczycie przy okazji personelu medycznego, no chyvba że się jeszcze coś zmieni i będę na obozie smile

42

Ale Wam zazdroszczę!!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkich naraz i każdego z osobna!!!!

Wandziu
Pani promotor chce mnie zobaczyć przed świętami,więc w najbliższym czasie.......Ale fajowo!

43

Rudyo ja nie mam juz plecaka tylko torbę z Coloplastu i nie mam zamiaru jej stracić.A że obóz prowadzi Jarek W. to faktycznie wymiękam choć jak sam pamiętasz z Nim miałem pierwszy obóz i dostałem szkołe życia na dzieńdobry.
Ja pojade dopiero chyba w Lipcu do Zielonki..ale musze jeszcze dać znać że bym tego chciał smile

44

Sergiusz
Nie było przecież źle. Szkoda że Cię nie będzie.

45

wiem wiem,było eXtra.jedno z najfajniejszych przeżyć w życiu moim.A teraz się to za mną ciągnie big_smile

46

Twój pierwszy raz smile
To zawsze się miło wspomina smile
Z sentymntem smile

47

Stało się !!! Dziś dostałem zaproszenie na mój kolejny pierwszy obóz. Nie pozostaje mi chyba nic innego jak powiedzieć: do zobaczenia smile

P.S Wy, którzy nie jedziecie z nami, zaprawdę powiadam Wam, szkoda, że się nie zobaczymy tym razem, ale nie martwcie się, przyjdzie jeszcze dzień, że będzie to nam wynagrodzone smile))

48

No i zmieniło się. Będę na basenie a nie na presonelu medycznym, więc do zobaczenia ze wszystkimi w wodzie smile

49

Może i ja przyjadę :-)

50

Hej wszystkim!!! Ja też dostałam wczoraj oficjalne zaproszenie na obóz,więc sprawa jest pewna wink
Do zobaczenia w Spale w takim razie!! big_smile