1

Temat: 2005 kwiecień - SPAŁA

W prawdzie kwietniowy obóz jest dopiero drugim, który w tym roku się odbędzie ale już dziś można zacząć ...

Kto będzie ???,  a kogo nie będzie ???

2

Odp: 2005 kwiecień - SPAŁA

Jeszcze nie wiem na 100% ale moze sie pojawie. Wszysko zalezy od Basi i oczywiscie prowadzacego. Prawdopodobnie bede na tenisie. hehe

3

No ładnie widzę, że kwietniowy bardziej zorganizowany niż marcowy!!!! Co jest, nie ładnie się tak wcinać przed nas wink

4

Hej wszystkim kwietniowym obozowiczom.Ja również wybieram sie do Spały w kwietniu jako serwisantka.To będzie mój debiut,więc licze na wsparcie i fachowe porady;-)))
Pozdrawiam!

5

Jak już gdzieś na tym forum wspominałem, też mam w planach kwietniowe obozowanie, więc może się zobaczymy.

Asiu, przykro bardzo, że w tym roku kwiecień jest przed marcem, ale nie martw się, może pozostałe miesiące pozostaną w kalendarzu be z zmian wink

Aneczka, witamy w klubie!!! Co do wsparcia i porad, to z pewnością się nie zawiedziesz. Ludziki na obozach lubią się wspierać i radzić ;)Prawda chłopaki???

6

...Byłbym zapomniał... Pozdrowienia dla prowadzących obóz!!!

(nie to żebym liczył na jakieś specjalne traktowanie wink, to tak z czystej sympatii )

7 Ostatnio edytowany przez czarny (2005-02-21 16:38:39)

AsiaG napisał/a:

No ładnie widzę, że kwietniowy bardziej zorganizowany niż marcowy!!!! Co jest, nie ładnie się tak wcinać przed nas wink

zgadzam sie ta wypowiedzia zwlaszcza z jej 2 czescia;P

8

a ja nie jade ani na marcowy ani na kwietniowy ale kto tam by chcial Wilka, tylko chodzi i wyje.
Juri oczywicie sprawozdanie z obozu jak najbardziej bedzie mile widziane, byle nie w czasie wieczornej pogadanki big_smile
Aneczko nie martw sie nie dadza Ci zginac.
A kto to Juri bedzie szeryfowal na tej imprezie?
pozdrawiam

9

Sprawozdanie będzie i tym razem postaram się nie przegapić pogadanki wink
Wilku, niech szeryfi sami się przyznają do tego zacnego stanowiska, bo jeszcze zostanę posądzony o naruszenie ustawy o ochronie danych osobowych. Powiem tylko że są super (jak wszyscy farowicze)

10 Ostatnio edytowany przez minutka (2005-02-23 12:22:12)

A ja też chciałam jechać na obóz. Niestety mam dylemat, bo muszę wybierać między obozem a  abilimpiadom w Koninie. Chciałabym być i tu i tam a to niestety niemożliwe jest to żeby być w dwóch miejscach na raz. Wrrrrr

11

Witam smile 
Długo mnie tu nie było...
Chcę tylko pozdrowić wszystkich znajomych i życzyć dobrej zabawy na kwietniowym obozie 
- a wiadomo że będzie ciekawie i fajnie .... przecież w Spale inaczej być nie może wink
Buziaki

12

No proszę, jak to miło wiedzieć kogo będzie można spotkać. Obóz Marcowy może też buy sobie założył swój wątek. - Asiu przecież możesz to zrobić smile więc do dzieła smile

13

Hello wink
szkoda tylko, że mnie tam nie będzie, ale jeszcze razem się zabawimy na jakimś obozie wink

Pozdrawiam gorąco

14

Uważajcie bo na kwietniowych giną plecaki.....
....pamiętam jak dziś rok temu w kwietniu mój pierwszy obóz...
piękne czasu....:D

15

Sergiusz pozdrawiam gorąco wink
Buziaki dla wszystkich

16

a zaneta jak zwykle wszystkich caluje:)a tak wogole to masz fajne zdjecia na onecie:>

17

Piotrusiu ...
buziaki daje tylko tym których lubie wink 
byłe na onecie hmm.... dlaczego mi oczka nie puściłeś ...??
odezwij się na gg wink

pozdrawiam i cmok wink

18

Podoba mi się twój nick "Żabcia"  smile

19

Piotrek gdzie ma to zdjęcie ? też bym chciał luknąć!

20

sorki ale nie moge podac jak bedzie chciala to moze sama poda,a tak bez jej pozwolenia to jedynie pozostaje mi gadanie:)

21

Juro S, fajnie że podoba ci sie mój nick, napisz do mnie na gg wtedy poklikamy..:)
Czarny dzięki za dyskrecie, masz za to plusa wink
pozdrawiam chłopaki smile

22 Ostatnio edytowany przez JuroS (2005-02-25 14:51:25)

Na taką propozycję trudno nie odpisać.
No to na GG wink Żabciu !

23

Oki.....to zapraszam, ale dzisiaj masz jedyną szanse, bo od jutra do czwartku albo piątku nie będę miała neta ponieważ się przeprowadzam wink

pozdrawiam

24

Zmieniasz mieszkanie ? A może faceta?

25

No ale zaczynamy tutaj prywatnie i nie na temat, sorry wszystkim obiecuje poprawe wink