Temat: W sprawie obozu...
Jestem tu po raz pierwszy i nie ostatni:) Chcialbym wyjechac na jakis oboz, bo mam juz dosyc siedzienia w domu. Najlepiej, by taki - oboz - odbywal sie w okresie wakacyjnym. Za wszelkie info z gory dziekuje. "Tetrus greg"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » W sprawie obozu...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem tu po raz pierwszy i nie ostatni:) Chcialbym wyjechac na jakis oboz, bo mam juz dosyc siedzienia w domu. Najlepiej, by taki - oboz - odbywal sie w okresie wakacyjnym. Za wszelkie info z gory dziekuje. "Tetrus greg"
Witaj
Proponuję Ci pobrać sobie z tej strony ankietę na obóz i wypełnić ją, po czym jak najszybciej wysłać do Fundacji
http://www.far.org.pl/download.php
Natomiast tutaj masz rozpiskę terminów w których obozy będą się odbywały ...
Na razie jest wstępna i jeszcze może się wszystko zmienić, ale już mniej więcej wiadomo co i gdzie będzie organizowane
http://www.far.org.pl/kalendarz.php
Pozdrawiam
Witam, Asia Ci powiedziła już wszystko :) dodam, że ankietka zgłoszeniowa jest konieczna do tego, żeby być branym pod uwagę przy kwalifikacjach na obóz, więc nie zwlekaj. Pozdrawiam
Dziękuję Wam za pomoc... miłego weekendu. Pozdrawiam
witam czyu juz ktos wie w jakich dniach bedzie obóz dla młodzeży i czy ktos z tego forum sie wybiera
piszcie co wiecie czy ktos juz wie czy jedzie
Witam, obóz młodzieżowy jest planowany w lipcu w Spale. Jeśli dokładny termin będzie już potwierdzony, na pewno zostanie umieszczony na stronce. Pozdrawiam
Chciałam pobrać formularz ze strony, którą podała Joanna Czajko, ale niestety ten dokument kompletnie nie chce mi się otworzyć ani ściągnąć:( Czy ktoś też ma z tym problemy?
Witam
Amelia, mi sie udalo, wyslalem i dostalem juz potwierdzenie zgloszenia.
Przed chwia probowalem to zrobic ponownie - dla sprawdzenia - i rzeczywiscie sa jakies problemy...
Sprobuj innym razem, na pewno sie uda.
Pozdrawiam Tetrus Grzesiek
Witam. Chciałabym wysłać mojego tetruska na ten obóz w Spale co będzie organizowany w maju. Próbowałam wejść w formularz zgłoszeniowy ale są jakieś problemy.Bardzo mi na tym zgłoszeniu zależy bo chciałabym żeby gdzieś wyjechał i nauczył się trochę radzenia w różnych sytuacjach. Jest dopiero rok i trzy miesiące po wypadku a więc dużo nauki przed nim. Z kim jeszcze mogę się skontaktować. Pozdrawiam.
Skontaktuj się bezpośrednio z Fundacją, lub poszukaj kogoś z aktywnej w swojej miejscowości albo w regionie.
Za problemy ze sciagnieciem karty zgloszenia przepraszam... juz wszystko dziala.
Mozna sciagac do woli )
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » W sprawie obozu...
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji