Temat: Prawo jazdy
Witam czy na Podlasiu istnieje możliwość zrobienia prawa jazdy dla osoby z I grupą bez tułaczki po świecie typu Miętno
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Archiwum » Kursy prawa jazdy » Prawo jazdy
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Witam czy na Podlasiu istnieje możliwość zrobienia prawa jazdy dla osoby z I grupą bez tułaczki po świecie typu Miętno
Jesli masz w okolicy auto przystosowane ,to pewnie istnieje mozliwosc.
Ja polecam Mietne z FAR-em,jest super,no i nie ponosisz duzych kosztów,tak jak w normalnym przypadku,bo FAR nie organizuje darmowch prawek w regionach.
pozdrówka
Tułaczki??!!...człowieku tułaczkę to byś miał dopiero gdzie kolwiek indziej jak byś robił kurs prawa jazdy, w Miętnem masz wszystko na miejscu i tylko temu poświęcasz czas... pozatym ciekawe gdzie zrobisz prawko w 21 dni???
Polecam Miętne
Jestem tego samego zdania co Tomek
Ja również popieram Kache i Tomka
też zdawałam prawko w Miętnem, nie wyobrażam sobie dojeżdżać na jazdy i na wykłady.. a tam wszystko na miejscu!!!! super sprawa!
W miejscu zamieszkania, nie polecam.......
a czy w świetokrzyskim jest jakas szkoła z dostosowanym autem?
Lawina,musisz podzwonic i popytac,ale ja bym Tobie proponowala jednak Mietne.Okolica fajna,hotel tez,prowadzacy zajefajni,wszystko na miejscu,coz wiecej chcieć!nie wybrzydzaj tylko zapisuj sie i zalatwiaj sobie transport do Mietnego
pozdrowka
Ja bylem w Mietnem na prawku,bylo superowo.Jak sie uczysz to prawko masz w kieszeni.Egzaminatorzy tez sa super.Polecam p.Kowalski b.dobrze tlumaczy.Pozdrawiam wszystkich co byli na przelomie kwiecien-maj.
Jestem tetra i chce zrobic prawko w jakims osrodku gdzie jest serwis itp. wiem o mietnym ale tam trzeba byc samodzielny no i tu problem bo nie kazdy tetrus poradzi sobie we wszystkim. a bardzo bym chcial zrobic to prawko. Wiecie cos o takim osrodku??
Sarna, nie odpuszczaj!!! Robiłem prawko w Miętnem w ubiegłym roku i na kursie
były tetruski , w tym jeden z osobą towarzyszącą...do pomocy...
Oni, oczywiście wolą osoby całkiem samodzielne, ale jeżeli ktoś przyjeżdża
z własnym ,,serwisem" to jest to do wykonania...
Powodzenia...
...łap za telefon i dzwoń do Tomka Bidusia z FAR-u, przynajmniej będziesz wiedział
czy masz jakieś szanse...
:'
Strony 1
Przepraszamy! Nie masz uprawnień by napisać odpowiedź
Archiwum » Kursy prawa jazdy » Prawo jazdy
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji