201

Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10

Renatko! A ja wiem kto to, szukajcie a znajdziecie! To jest Bodzio serwisowiec! smile
Cześć Bodzio, zdjęcia na galerii są hm..... jak by to powiedzieć...Też nie dostałam jeszcze płytki. Ja już zahaczyłam Monię, ona robiła sporo zdjęć i jestem pewna, że fajnych, jak będę coś od niej miała, prześlę Ci.
Pozdrowienia dla wszystkich!

202

Zobacz Lucyna, znowu razem, szkoda, że wirtualnie

203

Hej Bodzio !!!!
Jak mogłam tak sie nie domyślić smile
Olu to jak Ty wykarmiasz swoje dwa małe dzieciątka, jak gotowanie Ci nie leży??

204

hej kobiety, fajnie źe jesteście, czy u was też tak sypie? MÓJ SYN OSZALAŁ Z RADOŚCI!

205 Ostatnio edytowany przez Ola (2007-11-12 16:22:55)

Renata, proszę, nie dręcz mnie. Nie wiem jak, ale chłopaki są wysokie i rosną jak trzeba.  Jeszcze się okazuje, że starszy  na nabiał się uczulił. W przedszkolu je przepięknie.  Choćby z tego powodu z utęsknieniem czekam na męża, on lubi te rzeczy.
I rodzice jak chcą wnuki zobaczyć to obiadem mnie przkupują.

Lucyna, u Was zawsze zima dłużej się trzyma. Ja rano jakis śnieg widziałam, ale już niewiele z niego zostało

Rowery mogą być, nawet w butach.

206

Renatko, przeglądając wczoraj strony www nt. nart odkryłam, że tam gdzie się wybieram w styczniu na narty jest cały kompeks wyciągów dostosowanych dla monoski i odpowiednich szkółek. To co? Dołączasz do "wycieczki"?
http://www.narty.pl/index.php?id=301&am … d4c49097f4
http://clicktoski.com/italy-val-di-fiemme.html

207

Hejka smile Edi rzeczywiście we Wrocławiu nie ma drużyny tylko w Wałbrzychu ale w lidze potocznie mówi się drużyna z Wrocławia wink Prezesi się dogadali i 24 listopada Wrocław przyjeżdża do Białegostoku. Rozegramy dwa mecze jeden o 11 drugi o 16. Jakby co to zapraszam ul. Pułaskiego Szkoła Podstawowa nr 14. pozdrówka smile

208

Witaj Bodziu, gratuluję pierwszego wpisu na forum.

U mnie nie pada i na razie nie wiem jak wygląda śnieg wink .

Fotek też nie mogę się doczekać, ale jeszcze cierpliwość mi się nie skończyła. Może Mikołaj przyniesie pod choinkę, jak będę grzeczny wink .

pozdrawiam smile

209

Oj Lucy do stycznia chyba sie nie wyrobie, bo kurs rusza podobno dopiero w lutym..
choć gdybym miała sprzęt to mogłabym zacząć coś próbować już teraz bo na stokach w Zakopanem ruszyły  pierwsze wyciągi..

a za oknem.....sypie sypie sypie........
Huhuha...nasza zima zła!!
Moje zimówki na razie nie zawodzą, ale nie wiem czy sie sprawdzą w metrowych zaspach hihi
Chyba musze coś opatentować wink albo zakupić skuter śnieżny big_smile

210

Witaj Jaro

Dzięki za zaproszenie ale białe niedzwiedzie to trochę dalko jak dla mnie. Lubię Białystok i ziomali, ale aż takie poświęcenie dla chwili szczęścia cha cha to nawet za mną nie przemawia, więc tym razem pasuję. Jadę do poznania. Renia dla Ciebie to nawet będę biegać obok Twojego nowego rowerka, więc dawaj cynka a edi jest. Witaj Bodzio, ogromnie się stęskniłam za Tobą i Twoim spokojem cha cha:))) Tygrysy szykować się bo edi nadciąga:))) pozdrawiam Lucy, Ola do boju:))) a może Bodzio ma ochotę na chwilkę zapomnienia w doborowym towarzystwie lwów i innych sierściuchów pozdrawiam edi

211

Hej.
Ochotę to może i bym miał tylko czasu jak na lekarstwo :-/ Po tych wszystkich wojażach nie wiem teraz za co się zabrać. wszyscy coś ode mnie chcą :-( Jak by ktoś z was był w okolicach Katowic to chętnie sie spotkam:-D
Pozdrawiam

212

o BODZIO...SUPER ZE JESTES:)))..WITAJ ,,
RENATKO JUZ JESTEM I ZARAZ CIE ZŁAPIE ....
EDI  WIES WITA WIES,,,hehehe,,czekam z utesknieniem,,,:)))
A Z TYM SKUTEREM RENATKO TO SUPER POMYSŁ...SAMA BYM SOBIE
TAKIM POSMIGAŁA,,,,
POZDRO DLA TYGRYSOW,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

213

a co do sniegu LUCY ,,TO U MNIE TEZ SYPIE I SYPIE,,,
pogoda do dupy,,,chlapa i zimnooooo..............

214

a ja z synem stoczyłam bitwę na śnieżki, potem ulepiliśmy dwa bałwany, potem mój syn je stratował i na koniec zjadł marchewki, które po nich zostały smile

215

hejka Jaro , jak mi doradziłeś z poręczami aby przy ich montowaniu nie demontowac zjazdów tak zrobiłem i rewelka , daje rade już wyjechac i wjechac do domu, pozdrowionka i do miłego......

216 Ostatnio edytowany przez adam1313o (2007-11-13 22:31:47)

a co Wy tak wszyscy o tym bioderku -----no boli i już----tylko które? bo nie czuje,,,hi hi

217

witam wszystkich ,jak zdróweczko ? ja sie już emocjonalnie przygotowuje do pobytu w Kaliszu w Okrąglaku , będe tam całe 3 tygodnie , masakra , ale damy rade !!!!!!!!!!!       
P.S.    Lokomotiv -- masz już te gałke przy ciągach , hi hi .

218

Witajcie

Ja właśnie wróciłam z delegacji  i padam, ale jak mogłam nie oglądnąć strony Tygrysów....liczyłam na więcej a tu tylko kilku nowych tygrysów się znalazło cha cha. Widzę, że Tygrysica coś ćwiczy mocno, bo mało jej wpisów. Chyba czuła, że przemyka przez Poznań cha cha. Darek też nasz Tygrys zaginął w boju, po baletach weselnych. Jestem ciekawa jak tam nasz wrocławski kuracjusz pietrofff cha cha. Pozdrawiam wszystkich edi ps Lucy i Ola stan gotowy cha cha a Ty Renia i tak odwiedzisz mój rejon smile))

219

ifritus, a Herusia zostawiłeś w lesie? Samego?

Widzę, chłopaki, że Wy nic tylko z kurortu do kurortu śmigacie smile Pewnie bioderka leczyć.

Lucy, spędziłam dziś trochę czasu z Leszkiem (szwagrem). Znów pojawił się jakiś kolega i klimacik - zdumiewający big_smile
Wziął mojego Szymona na pare godzin. Mały dostarczył mu atrakcji, ale wujek dzielnie dał radę big_smile

Edi, przeginasz z tą pracą

220

Hej wszystkim Tygrysom i Tygrysicom!
Przemo, ty też pozdrów Herka od nas!
Olka, rozumiem źe autko już w dobrej kondycji, tylko szwagier w nieco gorszej:D
Ach te klimaty ze szwagrem i kumplami, czad!!!
Edi, ty rzeczywiście przyhamuj, bo nam padniesz przed czasem w poznaniu wink
Daria, jak tam pogoda no i przygotowania na przyjęcie zarazy z północy i południa?

221

Lucy,dokładnie tak jak mówisz big_smile
Poza tym czeka mnie reorganizacja całego rytmu dnia, bo nadchodzi koniec przedszkola sad

Przemek, ale chyba nie odbiłeś Tomkowi narzeczonej? big_smile

222

jaka impreza  o czym LUCY mowisz///????HEHEHEHE
JASNE  ZE CZEKAM I JESTEM GOTOWA,A CO DO POGODY
to okropna ,ale co nas bedzie obchodzil mroz za oknem jak
""'cieplutkie '""napoje nas rozgrzeja,,,,NO I CAŁA ATMOSFERA,,(MAM NADZIEJE)

EDI  a TY  naprawde przyhamuj ,zebys mojej miejscowosci nie przejechała,,,,,,,,

rzeczywiscie Dariusz nam po weselichu nie zdał relacji,mam nadzieje ze juz wytrzezwiał  :-)))

pozdrawiam wszystkich,,:))))))))))

PAPASKI

223 Ostatnio edytowany przez shatie (2007-11-16 12:48:36)

EDI  ja widze ze TY w tej swojej firmie to prezesem chcesz chyba zostać>>>>;)))))

ZRESZTA MAM NADZIEJE ZE KTOS DOCENI TA TWOJA PRACE:)))

WALCZYSZ PRAWIE TAK JAK TYGRYSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUZIOLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

224

Witajcie

Mam nadzieję, że moje szefostwo tu nie zagląda, bo jak widzi takie teksty to mnie wyleją cha cha. Fakt walczę jak tygrysy i to w szczytowej fazie chacha. Ja oczywiście się już szykuję. Straciłam poczucie kiedy to jest hmmm chyba 24 czyli w tę sobotę. Dajcie tylko cynka kiedy mam przybywać, to do Tygrysicy nadciągnę. Jestem ciekawa ile osób dotrzyma nam towarzystwa.....bo szykuje się niezły zlot sierściuchów, tylko proszę wyprać futra Buziaki i dzięki za super słowa:))))właśnie to pozwala mi żyć i wierzyć, ze czynię coś wartego zachodu. Właśnie nadciągam z zachodu buziaki

225

Siemanko po weselu koła mi już wytrzezwiały,było super tylko teraz musze wziąść wniosek na remont wózka i iść do sklepu ogrodniczego po nowe ciągi bo te stare zdarłem.Jarek szkoda ze nie ma tego meczu bo ja kislu nakupiłem i teraz go bede musiał zjeść.Bogdan szkoda że tak póżno się pojawiłeś bo byłem w Katowicach Ligocie5 listopada ale może jeszcze bede to dam cynk Piter o Bydgoszczy narazie cisza a biodro boli[hihihi]NARKA ACHA jutro DO BOJU POLSKO DO BOJU!!!!!!!!!!!!