Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
No no Edi widze że się skonczyło moje tygrysowanie;)No cóż życie toczy się dalej=(PAPAPA dozobaczenia na parterze basenu=)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No no Edi widze że się skonczyło moje tygrysowanie;)No cóż życie toczy się dalej=(PAPAPA dozobaczenia na parterze basenu=)
Witaj Dareczku, wiesz o tym, że nie słowa się liczą a czyny a Tygrysem zostaniesz na zawsze:))) Myślę, że spotkanmy się nie na parterze basenu a w otchłani walki o przetrwanie Pamiętaj ja jestem zawsze:))) pozdrawiam cieplutko i spokojnych Świąt życzę.
Dziekuje za życzenia ale cały tydzien na kompie niebyłem.Pozdrawiam.Tak tak tygrysy muszą walczyć=)
Niech moc będzie z Tygrysami:))))
pozdrawiam cieplutko
Edi
Witam wszystkich serdecznie!
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich !!!! Co słychac uwas?? Nie często tu bywam więc słabo się orientuję, ale mam nadzieje , że to się zmieni !:)))
Pozdrawiam
Tygrysiaki kochane!
Ależ za Wami tęsknie.
Niby już wiosna, zielono się robi..cieplej i przyjemniej..a mnie łapie na jakieś jesienne sentymeny. Myślę o Was wszystkich
Pozdrawiam najcieplej jak mogę ......
Od kogo mogę dostać szczegółowych informacji jak się załapać na taki obóz?bo bardz chce tez pojechać
Od kogo mogę dostać szczegółowych informacji jak się załapać na taki obóz?bo bardz chce tez pojechać
Witam pypcia22!
Szczegółowych informacji na temat programów (w tym obozów AR) udzielą Ci pracownicy biura FAR w Warszawie pod numerem telefonu:
022 651 88 02,022 651 88 03
pozdrawiam
Witajcie najukochańsze Tygrysy
Renatko, też bardzo bardzo za Wami tęsknię i myślę często co tam u Was słychać...
Ja na co dzień zagoniona, Olka wysyła mi maile z pięknymi inspirującymi zdjęciami ze Szkocji gdzie teraz jest, a ja ciągle zabieram się żeby jej odpisać...
Uściski dla wszystkich co tu zaglądają
witam
Miło, że Lucy przybyła z dalekiej podróży cha cha. Mam nadzieję, że sprawy są na dobrej drodze i dzwonił do Ciebie ziomal z Twojego rejonu. Ogromnie się cieszę i dziękuję za super mailik lub wiadomości od pażdziernikowych Tygrysów. NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI. Ja również pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że do zobaczenia, gdyż wybieram się na Igrzyska:))) pozdrawiam edi
Edi najmilsza! odezwał się Twój kolega, dzięki za pomoc mam nadzieję że wszystko wypali !
Edi, daj jakieś konkretne informacje o tych Igrzyskach, myślę źe chętnych trochę by się znalazło
Igrzyska są we wrześniu hihih to widać na stronie Faru, ogromnie się cieszę, że udało się skumać Ciebie z moim ziomalem cha cha. Pewnie to nie będę ja hihih, ale dacie radę. Na Igrzyska zapisuje się do Fundacji a najlepiej skonsultować się z koordynatorem danego rejonu, On wszystko wytłumaczy. To zjazd ludzi, którzy wierzą w ideę i cele oraz zawsze są:)))). W jednym miejscu można spotkać wielu wyjątkowych ludzi i to jest boskie:))))))))Może wystarczy, bo chyba mnie poniosło cha cha. pozdrawiam cieplutko edi
Edi nic dodać nic ująć:)) apropo's Igrzysk
pozdrawiam
Dzięki Asiu, nie wiem, czy to w mych kompetencjach, ale i tak dziękuję za uznanie:))))
pozdrawiam cieplutko edi
"łał" Edi!!!! może rzeczywiście trochę Cię poniosło choć co ja tam mogę wiedzieć...
pozdrawiam
Lucy, powiem tak.... hihi poniosło, poniosło i to za każdym razem, kiedy zabieram głos:)))
pozdrawiam Tygrysy, chyba uciekły, bo boją się, że zmokną im futerka i zostaną sierściuchami )), gdyż od dawna nic tu nie pisali.
Do bojuuuuuuuuuuu Tygrysyyyyyyyyyyyyyyyyy
Edi, tak trzymać, wcale Cię nie poniosło, to po prostu rzeczywistość dobrze ujęta w Twoich slowach , a Tobie Lucynko nie pozostaje nic innego jak zaufać
Dziewczyny - Suha i As, wiem ze Edi ma zawsze racje !
Ja po prostu uwielbiam Edi i uwielbiam sie z nia droczyc
pozdrowienia z Kaszub
Witam:)))) wow:))
Dzięki dziewczyny za cieplutkie słowa i ja też Was kocham a droczenie Lucy to normalka i chyba nawet to lubię cha cha. Dystans do siebie, to ponoć podstawa:))) I gdzie są te boskie Tygrysy halllooooooooooo, ja walczę w szarej rzeczywistości, ale chociaż tutaj czasami zaglądam a WY Tygrysy się obijacie. Odwdzięczę się na jakimś miłym basenie lub ogólnokondycyjnym hihihih
OOOooo boskie tygrysy..to chyba ja hihi
No cóż Edi, teraz to wiesz, wiosna + rower wiąże się z moją nieobecnością przed komputerem.
Trenuje prawie codziennie więc później już nie starcza w łapkach na stukanie w klawiature.
Całuję wszystkich bardzo mocnooooooooo!!
Jedengo boskiego Tygrysa już wyłowiłam a gdzie reszta Tych wyjątkowych futrzaków:)))
pozdrawiam edi
ps Brawo Renia, tak trzymaj:))))
OOOOOOOOOOOOOooo wyjątkowe futrzaki...to chyba ja=) Pozdrowienia dla wszystkich.No wiosna a ja się wybieram troche jodem pooddychać .
NO witaj Dareczku
Jooooodem pewnie się przyda po oddychać, pewnie jak zwykle Twoje ogrodowe ciągi są już wmontowane do wózeczka. Czekam na wieści z wyprawy nad morze.
pozdrawiam wszystkich edi
Witajcie kochani
Nie ma to jak wyjatkowe i cudne tygrysy
Ja tez czekam na wiesci z wyprawy nad morze.
Renia, nie przeginaj z tymi treningami, bo nam leniuchom wstyd bedzie Dla Ciebie, jak najwspanialszej wspolokatorki, szczegolne pozdrowienia.
U Edi wszystko musi byc z rozmachem i w tym miedzy innymi jej urok
Mysle, ze o droczenie Lucy i Edi nie ma co sie martwic, jak nawet tragedie kota przetrwaly, to wszystko przetrwaja. Wlasnie Edi, moja kotka podobno jest w ciazy.
Tez bym chciala sie pojawic na Igrzyskach, staram sie o to, ale jak to wyjdzie - nie wiem. Narazie zmienilam nieco pole walki i to sporo komplikuje.
Pa, pa, pozdrawiam goraco.
Olka, masz rację, śmierć kota doświadczyła nas, ale przecież w trudnych chwilach poznajemy siebie i swoje oczekiwania
Olka, jak to miło że też planujesz wypad na igrzyska, pa
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji